Skocz do zawartości

Samochody d 5-8 tys.

Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli szukałbym auta i dorwałbym Rovera do 10k w takim stanie jak na zdjęciu to zupełnie nie miałbym kompleksów, nie czułbym się wsiurem ani "nosiecielem repliki" tylko kupował i jeździł aż miło. Rover to nie replika, to normalna marka aut i nazywanie ich podróbką Jaguara to jednak zbyt daleko posunięta teza. Mi się bardzo podoba to wnętrze, ale ja lubię i szukam tego typu "smaczków" w autach. 

• Plusik 3
Opublikowano

Mi za to ani trochę nie widzą się "drewna", jasne tapicerki itp ale wiadomix każdy ma inny gust datego bezpiecznie napisałem, że ja bym się źle czuł.

No i tak popatrzałem trochę to rovery z takim środkiem w dość dobrym stanie mają daleko do przedziału z nazwy tego tematu, więc to było jawne wprowadzenie mnie w błąd!

Opublikowano

jasna tapicerka jest ok (jak się nie ma dzieci), ale to plastikowe drewno to jedna z największy spyerdolin jakie można mieć w samochodzie :confused:

• Plusik 1
Opublikowano

Mi tam w audi a8 się podoba.

Ziomek mój co ma fabrykę okien pcv posiada audi a8 long 4,2 quattro i ma tam drewno. Podoba mi się tam ten " badziew". Z tym, że kupił 2 latka za jakieś 300 tys :) więc faktua i wygląd tego matriału jest na "trochę"innym poziomie niż w "Jaguarach za 5 tys zł". O tym że do niego i takiego auta takie drewno bardziej pasuje niż do KAnabisa w Jaguarze za 8 tys to już nawet nie wspominam.

Opublikowano

No mi wystarczy, że to jest błyszczące i ma wzór '(pipi)zki' żeby mi się nie podobało :D widziałem to też w, bodajże, SLS - tam to dopiero psuło odbiór całości :/

Gość osiol
Opublikowano

z22Mva2.jpg

Jak Wam się podoba boazeria w A7? Dla fachowców to chyba drewno tekowe, ja tam się nie znam. Greah by wiedział.

Opublikowano

No w takim Audi, czy Merolu to raczej będzie dobra sklejka drewniana, jakaś obrabiana płyta, czy po prostu dobry kawał drewna, ale już w takim Roverze to podejrzewam, że to podrzędny kawał forniru, stąd te różnice w wyglądzie.

Opublikowano (edytowane)

Nie nie, ja mam prezesa, który do firmy wpada dwa razy w rok. Prezes ma m.in ponoć Mclarena więc trochę inne progi. Nie znam go osobiście.

Ten mój ziomek to fabryczka lokalna ale starcza mu a zabawki.

Edit: ciekawe jakie drewno a furacz Grega?

Edytowane przez balon
Opublikowano

No marża w branży okien pcv jest taka se ale bliskość granicy z Niemcami daje pod względem sprzedażowym duże możliwości, więc można obrotem nadrobić.

Opublikowano

Sosnowe

po tej aferze w pchlim targu to nawet salony samochodowe go omijaja szerokim lokiem bo tez moze im cos po zlosci zrobic na przekor

No i tak było ponoć miało być bukowe drewno, a dali z sosnowym. Przez to Greg ze 150 tys zszedł na 75 tys !

Gość GregZPL
Opublikowano

Fajna sprawa, kolo poleciał w ch... ale to do mnie są jakieś ale :D Tylko na forum PE

Walduś, porobię fotki jak będzie czas

• Minusik 1
Opublikowano

Fajna sprawa, kolo poleciał w ch... ale to do mnie są jakieś ale :D Tylko na forum PE

Walduś, porobię fotki jak będzie czas

Pomijając staż na forum i e sympatie to obiektywnie rzecz biorą obydwoje polecieliście w wuja. 

Teraz premiera Drugiego Syna to Grego długo jeszcze fotek nie porobi :)

Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie drewno w samochodzie zawsze wygląda obciachowo. Nie ważne czy co plastikowa okleina czy heblowane drewno z Arki Noego.  IMO skóra przeszywana skóra na desce, perforowane fotele i wykończenie ze stali >>>> polakierowane panele z castoramy <ok>

Edytowane przez Pajda
  • Plusik 1