Opublikowano 11 czerwca 20195 l Za 5-8 tysi to się golfinę kupuję i zap.i er.dala bez marudzenia. Alfy im się zachciewa w tej cenie. xd
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Ja to biore: https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-1-8t-rs-ID6BZrPG.html?
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 1.8 T - legenda. Uwielbiam Octavie RS wszystkich generacji. Prawdziwy sleeper, dla postronnych tylko zwykła Octavia.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l ale spyerdolona jest linia tej octavii przez zbyt masywny przedni zderzak w stosunku do nakladek na progi i tylny zderzak. natomiast z przodu wyglada supi
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 12 godzin temu, szejdj napisał: A co do kupowania u nas na Otomoto to zauważyłem, że jak jest wystawiony samochód godny zaufania to znika z otomoto po max. 5 dniach, jak widzę, że coś wisi miesiąc to od razu wiadomo, że coś jest nie tak. Jak jest naprawdę dobra okazja to jest kwestia godzin, maksymalnie jednego dnia. Rano przeglądałem oferty i znalazłem fajne autko, dzwoniłem po 3 godzinach od wrzucenia ogłoszenia to usłyszałem, że już dwie osoby są umówione na oględziny i jak będzie jeszcze wolne to popołudniu zadzwoni, nie zadzwonił Samochód, który kupiłem przyjechałem oglądać jako pierwszy a zanim przyjechałem dzwoniło po niego kilka innych osób. Pewnie, właściciel mógł to dla bajeru powiedzieć, że niby takie rozchwytywane auto ale gdybym ja nie kupił to kupiłby ktoś inny, i to tego samego dnia. Cierpliwość ino trzeba, chyba, że szukamy jakiegoś chrupka byle jeździł.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 10 godzin temu, szejdj napisał: Ja to biore: https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-octavia-1-8t-rs-ID6BZrPG.html? Fajny wing commander. Spoiler w sedanie to taki bonus że oja(pipi)e. Zdemontujesza zapewne? Swoją drogą pierwsze generacje octavii to starszny bubel z dopasowaniem. Plastiki trzeszczą jak w jakimś polonezie. Edytowane 11 czerwca 20195 l przez mozi
Opublikowano 12 czerwca 20195 l To jest hatchback. Spoiler mi się bardzo podoba. Poza tym nie wiem czy wezmę, bo coś podejrzana ta oferta, najtańsza na otomoto a ja mam do Wrocławia kawał drogi. Może zamówię raport autotesto.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Moim zdaniem liftback to bardziej marketingowy termin niż techniczny. Każdy liftback jest hatchbackiem. Edytowane 12 czerwca 20195 l przez szejdj
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Moim zdaniem zwrot jest wystarczająco popularny i przydatny. Bardzo fajny typ nadwozia, zdecydowanie praktyczniejszy niż sedany.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l 3 godziny temu, szejdj napisał: To jest hatchback. Spoiler mi się bardzo podoba. Poza tym nie wiem czy wezmę, bo coś podejrzana ta oferta, najtańsza na otomoto a ja mam do Wrocławia kawał drogi. Może zamówię raport autotesto. Jak najtansza to daruj sobie. Chyba ze nie byles nigdy we wroclawiu, ladne miasto. Jest tak jak mowicie , w autosciema tez gadali ze dobry samochod stoi max pare dni w ogloszeniu. Chyba ze ktos troche poleci z cena jak np https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-klasa-c-polski-salon-jeden-wlasciciel-ID6BzDKN.html#2b5a35f6ba Ten merol stoi juz pare miesiecy. Ale jakbym mial nim jezdzic do konca zycia to moze i bym kupil. Jak nowka.Automacik. Prima sort. No ale 30k za prawie 15letnie auto z segmentu cklasa/a4/seria3 no tak srednio
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Potwierdzam, Seata Ibiza '99, który nie jechał prosto, nie działały nawiewy i przegrzewał się sprzedawałem 4 miesiące. Mazdunię 3 sprzedałem po 2 dniach pierwszemu, który przyjechał obejrzeć.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l No tak, to rzeczywiście strasznie dziwne, że uszkodzone auto sprzedawałeś aż 4 miesiące. Gadanie, że dobre auta znikają w kilka dni, to też tylko gadanie. Bywa różnie z prostego powodu - jest tego tyle na rynku, że głowa mała. Nie ma reguły. Jedyne pewne to to, że dobre i sprawne auta znikają szybciej, niż uszkodzone - i tylko tyle.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Czy ja wiem czy tak tego duzo na rynku. Jesli sie bierze pod uwage szroty sprowadzane z zagranicy przez mirkow gdzie 90% otomoto to wlasnie takie auta to moze sie wydawac duzo. Wiecej zalezy od ceny bo czasem ciezko znalesc dobre auto w uczciwej cenie.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Z drugiej strony niektórzy tutaj tak srają żarem przy wyborze auta za kilka tysięcy, jakby zamierzali nim jeździć przez następne 20 lat . Rozumiem, że dla niektórych liczy się każdy grosz (dla mnie np. też), ale bez przesady, nie żenimy się z autem. Nigdy w życiu nie kupiłem auta za 5 tysięcy jeżdżąc wcześniej po jakiś warsztatach robiąc z siebie błazna przy takich cenach. Auto za 5 tys. będzie po prostu autem za 5 tysięcy :). 2, góra 3 lata do pojeżdżenia i next. Edytowane 12 czerwca 20195 l przez Meanthord
Opublikowano 12 czerwca 20195 l 2 godziny temu, Meanthord napisał: Z drugiej strony niektórzy tutaj tak srają żarem przy wyborze auta za kilka tysięcy, jakby zamierzali nim jeździć przez następne 20 lat . Rozumiem, że dla niektórych liczy się każdy grosz (dla mnie np. też), ale bez przesady, nie żenimy się z autem. Nigdy w życiu nie kupiłem auta za 5 tysięcy jeżdżąc wcześniej po jakiś warsztatach robiąc z siebie błazna przy takich cenach. Auto za 5 tys. będzie po prostu autem za 5 tysięcy :). 2, góra 3 lata do pojeżdżenia i next. no gdyby auto za 5 tysiecy miało chociaz obiecane ze na pewno pojeździ pół roku... za 5k to trzeba mieć po prostu szczęscie chyba, bo z założenia za taką sumę sprzedaje się coś co zaraz eksploduje od usterek
Opublikowano 12 czerwca 20195 l 4 minuty temu, milan napisał: no gdyby auto za 5 tysiecy miało chociaz obiecane ze na pewno pojeździ pół roku... za 5k to trzeba mieć po prostu szczęscie chyba, bo z założenia za taką sumę sprzedaje się coś co zaraz eksploduje od usterek Jasne, że nikt niczego nie obieca, ale kto obieca Ci cokolwiek w aucie np. za 30K? Btw, moje najlepsze jakie miałem w życiu auto kosztowało (bez ściemy) właśnie 5 tysięcy (Audi A4 1995). Najgorsze jakie miałem w życiu - 34 (Chrysler Grand Voyager 2007). Jaki z tego wniosek? Żaden. Edytowane 12 czerwca 20195 l przez Meanthord