MrSatan 20 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Ale jakie konkretnie? O ile się nie mylę wskakują po wykonaniu opisnych czynności od razu. Jeżeli nie wiesz to zerknij na górę strony, naprawde świetny poradnik, o achivkach też jest. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Panowie potrzebuje pomocy malej. Chodzi o TAJNE achivy ,czesc z nich odblokowalem ale nadal mam od groma utajnionych i nie wiem jak je odblokowac. Czy po zakonczeniu gry odblokuja sie same czy niestety trzeba kombinowac samemu na wszystkie strony? To zalezy - moga byc ukryte jako przechodzenie fabuly by nikomu nie spoilerowac fabuly,itp a czasami to za wykonanie jakiejs "glupiej" czynnosci np. w Saints Row 2 masz strzelic 50x koleciom w jaja :}. Jesli chcesz sprawdzic jakie gra ma to polecam http://www.achieve360points.com/list/all http://www.xbox360achievements.org/index.php Cytuj
shinu 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 A ja mam pytanie dotyczące tego aczika: How we say goodbye in Germany (20) - Access restricted enemy locations 50 times Zrobiłam to już dosłownie 50 razy (liczyłam każde pukanie) i aczik nie wyskoczył. O co w tym chodzi? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Ale po kazdym z 50 pukniec strażnik otwierał dzwi bo tylko pukniecia po których strażnik otwozy drzwi się liczą Moje pytanie : I can't believe what you just did (20) - Disarm 100 enemies with the whip Jeli dobrze rozumiem nalezy zniszczyc 100 przeciwników czy odebrac im tylko bron za pomocą bicza ??? Cytuj
Gość Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Tutaj macie wszystkie osiągnięcia po polsku: http://www.xboxxn.com/article.php?category...id=260#articles Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 tłumaczył 5 latek? "Zbierz wszystkie artifacki." "Pokiwaj 20 razy posągowi bożka. " "Daj 20 bananów małpą. " fajnie Kończę pisać poradnik, ale mam problem z achivem: Trouble with her is the noise. Destroy 50 objects or characters using the scream and super scream ability. jestem absolutnie pewien, że zabiłem ponad 50 przeciwników. jak pisaliście jest bug więc mam nadzieje że w końcu wpadnie to samo mam z How we say goodbye in Germany. Access restricted enemy locations 50 times. powalczę dalej Cytuj
Gość Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 (edytowane) Wątpię, że 5 latek byłby w stanie przetłumaczyć coś. Każdy może popełnić błąd, pomylić się. Kończę pisać poradnik, ale mam problem z achivem: Trouble with her is the noise. Destroy 50 objects or characters using the scream and super scream ability. jestem absolutnie pewien, że zabiłem ponad 50 przeciwników. jak pisaliście jest bug więc mam nadzieje że w końcu wpadnie to samo mam z How we say goodbye in Germany. Access restricted enemy locations 50 times. powalczę dalej Trouble with her is the noise. Destroy 50 objects or characters using the scream and super scream ability. Tu nie chodzi o zabijanie przeciwników a niszczenie szyb. Należy odblokować Willie. Gdy będzie gdzieś w pobliżu szyba wystarczy nacisnąć (B). U mnie nie było buga. How we say goodbye in Germany. Access restricted enemy locations 50 times. Musisz zdobyć niemiecką czapkę po czym wystarczy zapukać w budkę (B) tak, aby została otwarta brama. Wystarczy powtórzyć 70 razy i wpadnie. Edytowane 28 grudnia 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Trouble with her is the noise. Destroy 50 objects or characters using the scream and super scream ability. Obiektów i/lub ludzi. A problem w tym, że ludzi nie zalicza. O tym bugu mówię. Zresztą calak zrobiony. poradnik finiszuje Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Mam już calaka w grze od końca wakacji i mimo wszystko najbardziej frustrujące nie są te achievementy za Parcele i Artefakty, bo na Parcele można wpisać czita, a potem artefakty to Artifact Detector w Extrasach, śrubki też banał, odpowiednia opcja w Extrasach i już, ale najgorsze to były, żeby wejść 50x do strefy wroga, 100x z disarmować przeciwnika, rozwalić 50 obiektów screamem. Co by nie mówić gra calak jest stosunkowo łatwy, ale trzeba trochę czasu do niego. Cytuj
Baczek PL 19 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Jak mam zagrać w tą dodatkową misje Yong Indy bo chce zrobić dwa osiągnięcia . Pomocy ! Cytuj
Baczek PL 19 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 to co pomorze mi ktoś Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 o ile dobrze pamietam to w muzeum tam gdzie masz wszsytkie posągi w podłodze masz 3 włazy kazdy prowadzi do dodatkowej misji,ale żeby je otworzyć musisz mies kompletnte X posągów . Czyli najpierw musisz po masterować fabułe i poszukać wszystkich pierdółek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi