danielskii 155 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 jakby ktos chetny do gry w GRID (z hamburgerami nie cierpie grac bo zamiast scigac sie to mam szczescie i tylko na debili taranajucych sie trafiam) a przy okazji nabicia achievements to wysylac invite. GT: Danielskii Cytuj
Flying B 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) Zrobił ktoś z Was achivementa Gotta Drive 'Em All??? Korzystałem z tej listy - LISTA przejechałem po jednym kółku w Race Day ale wciąż mam go zablokowanego:confused: Edytowane 15 listopada 2009 przez Flying B Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 achiv jest zbugowany. kiedyś wypuścili patcha który to naprawił, achiv był do zdobycia, później wypuścili kolejnego patcha który znowu to zepsuł. reasumując nie zrobisz go dopóki znowu nie naprawią na co nie ma co liczyć po takim czasie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi