Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oficjalnie to my przeciez nie mamy nawet XBL wiec...

nieoficjalnie to zapewne tak jak kombinuja Ci co placa karta za XBL u nas, rejestrujesz sie na inne kraje i tyle...

Opublikowano

ale ciakawe czy zarejestrowani na USA a bedacy w innym miejscu na globie beda mogli skorzystac, bo byc widocznym przez IP jako ktos z USA to nie problem, problem w karcie czy przejdzie...

Opublikowano (edytowane)

Nie wiecie czasami czy będzie taka opcja, że będzie można usunąć z własnego profilu gry w których ma się 0%? Bo przyszedł do mnie w piątek znajomy z Halo 3 oraz UT3, gierki mi się nie spodobały, więc nigdy w życiu ich nie kupię, a tylko mi teraz zaśmiecają profil:D A na mygamercard mam 1819/7200, a normalnie powinno być 1819/4550, a jeśli chodzi o achievementy to mam 109/346 i krótko mówiąc - nie podoba mi się to:D Być może mi się to przyśniło, ale wydaje mi się że gdzieś czytałem o takiej możliwości:)

Edytowane przez PawciosS
Opublikowano

Oj przydałaby się taka opcja, też mam parę takich gierek co dosłownie odpaliłem, na 10 minut. Bo kumpel chciał zobaczyć jak wyglądają w HD. Ale gorzej są wkurzające triale arcadówek, które się kiedyś zapisywały, jakbym mial pełne wersje ich.

Gość MasterShake
Opublikowano
Ale gorzej są wkurzające triale arcadówek, które się kiedyś zapisywały, jakbym mial pełne wersje ich.

pare stron temu chyba bylo o usuwaniu tego afair, wczytalo mi sie tego w cholere kiedys i tak wisi niewiadomo po co

Opublikowano (edytowane)
Była wzmianka, że być może kiedyś będzie taka możliwość. A w czym Ci tak to przeszkadza? o,0

Po prostu mi się to nie podoba, i nic na to nie poradzę:] Zresztą widzę nie tylko mi :)

Edytowane przez PawciosS
Opublikowano
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/275585.html

Porownanie GTA ladujacego sie z hdd oraz plyty dvd.

Jestem tylko ciekawy jaki to byl dysk? Premiumowe 20gb sa strasznie wolne (widac to po zczytywaniu ilosci gier, u mnie 60 gier (dem/triali) laduje sie we 2-3s) , przerabiane 120 o wiele szybsze, niewiem jak w porownaniu dysku Elite z przerabiana 120 oraz 60gb

Tylko sekundy różnicy. Jak dla mnie bez rewelacj. Ciekaw jestem tylko jak sprawdzi sie to w graniu.i

Opublikowano (edytowane)

czy ja wiem, na wyliczylem 17s od pojawienia sie gry na hdd do gry z dvd na przykladzie GTA

Poczekamy potem na porowania

X bez dysku - 20gb - 60 - 120 z elite - 120 przerobione - ps3 :}

Edytowane przez signap