Opublikowano 28 września 200816 l http://www.xbox.com/en-US/live/nxe/ - przegląd nowych funkcji, wywiad z twórcami nowego dasha. Ogólnie dość ciekawy zbiór informacji. Wymagana znajomość angielskiego . Pozdrawiam
Opublikowano 28 września 200816 l oficjalnie to my przeciez nie mamy nawet XBL wiec... nieoficjalnie to zapewne tak jak kombinuja Ci co placa karta za XBL u nas, rejestrujesz sie na inne kraje i tyle...
Opublikowano 28 września 200816 l ale ciakawe czy zarejestrowani na USA a bedacy w innym miejscu na globie beda mogli skorzystac, bo byc widocznym przez IP jako ktos z USA to nie problem, problem w karcie czy przejdzie...
Opublikowano 29 września 200816 l Czy będzie możliwość w nowym dashu wrzucania na hdd poprzez pendrive jpegów oraz plików mp3?dziekuję
Opublikowano 29 września 200816 l @Up, Up Oby oby, już mam dość zmarnowanych CD-RW, które po którymś nagraniu z rzędu odmawiają pracy o,0
Opublikowano 29 września 200816 l pisalem ci - kup taniego pendriva 1gb wrzuc muzyke a jesli ci sie znudzi to wykasujesz i wrzucisz nowe ew czekaj na jakies info po premierze dasha
Opublikowano 5 października 200816 l Nie wiecie czasami czy będzie taka opcja, że będzie można usunąć z własnego profilu gry w których ma się 0%? Bo przyszedł do mnie w piątek znajomy z Halo 3 oraz UT3, gierki mi się nie spodobały, więc nigdy w życiu ich nie kupię, a tylko mi teraz zaśmiecają profil:D A na mygamercard mam 1819/7200, a normalnie powinno być 1819/4550, a jeśli chodzi o achievementy to mam 109/346 i krótko mówiąc - nie podoba mi się to:D Być może mi się to przyśniło, ale wydaje mi się że gdzieś czytałem o takiej możliwości:) Edytowane 5 października 200816 l przez PawciosS
Opublikowano 5 października 200816 l Była wzmianka, że być może kiedyś będzie taka możliwość. A w czym Ci tak to przeszkadza? o,0
Opublikowano 5 października 200816 l Wiesz, nie pierwszy raz się ktoś śmiał, że za Devila mam 0/1000 a to był kumpla devil :E. Szkoda, że coś ugrałem w The Darkness... ;/
Opublikowano 5 października 200816 l Oj przydałaby się taka opcja, też mam parę takich gierek co dosłownie odpaliłem, na 10 minut. Bo kumpel chciał zobaczyć jak wyglądają w HD. Ale gorzej są wkurzające triale arcadówek, które się kiedyś zapisywały, jakbym mial pełne wersje ich.
Opublikowano 5 października 200816 l Ale gorzej są wkurzające triale arcadówek, które się kiedyś zapisywały, jakbym mial pełne wersje ich. pare stron temu chyba bylo o usuwaniu tego afair, wczytalo mi sie tego w cholere kiedys i tak wisi niewiadomo po co
Opublikowano 6 października 200816 l Była wzmianka, że być może kiedyś będzie taka możliwość. A w czym Ci tak to przeszkadza? o,0 Po prostu mi się to nie podoba, i nic na to nie poradzę:] Zresztą widzę nie tylko mi Edytowane 6 października 200816 l przez PawciosS
Opublikowano 8 października 200816 l http://www.gametrailers.com/player/usermovies/275585.html Porownanie GTA ladujacego sie z hdd oraz plyty dvd. Jestem tylko ciekawy jaki to byl dysk? Premiumowe 20gb sa strasznie wolne (widac to po zczytywaniu ilosci gier, u mnie 60 gier (dem/triali) laduje sie we 2-3s) , przerabiane 120 o wiele szybsze, niewiem jak w porownaniu dysku Elite z przerabiana 120 oraz 60gb
Opublikowano 9 października 200816 l Premiera 19 listopada: http://www.videogaming247.com/2008/10/09/n...or-november-19/
Opublikowano 9 października 200816 l http://www.gametrailers.com/player/usermovies/275585.html Porownanie GTA ladujacego sie z hdd oraz plyty dvd. Jestem tylko ciekawy jaki to byl dysk? Premiumowe 20gb sa strasznie wolne (widac to po zczytywaniu ilosci gier, u mnie 60 gier (dem/triali) laduje sie we 2-3s) , przerabiane 120 o wiele szybsze, niewiem jak w porownaniu dysku Elite z przerabiana 120 oraz 60gb Tylko sekundy różnicy. Jak dla mnie bez rewelacj. Ciekaw jestem tylko jak sprawdzi sie to w graniu.i
Opublikowano 9 października 200816 l czy ja wiem, na wyliczylem 17s od pojawienia sie gry na hdd do gry z dvd na przykladzie GTA Poczekamy potem na porowania X bez dysku - 20gb - 60 - 120 z elite - 120 przerobione - ps3 :} Edytowane 9 października 200816 l przez signap
Opublikowano 12 października 200816 l Gdzieś mi obiło się o uszy, że w NXE będzie można usunąć z gamercarda gry w których miało się 0 GS, czy to prawda? Gdzieś to czytałem, ale nie wiem gdzie i dlatego chciałbym się jeszcze upewnić .
Opublikowano 12 października 200816 l A temat w ogole czytales :>? na pierwszej stronie byla wzmianka o tym
Opublikowano 13 października 200816 l Tak, tylko czy coś więcej słychać w temacie, czy napewno będzie coś takiego?