Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Featured Replies

Opublikowano

Czyli ogólnie niewypał ;)

A ja już dzisiaj myślałem ze nowego dasha nagle zapodał MS bo tak się o Avkach rozpisaliście :>

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 64,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 razy krótszymi loadingami bardzo mnie cieszy...stsestowałem Dead Space... i loading p

• Przepraszam że w ten sposób ale przeklejam posta w celu powtórzenia pytania:     Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 r

• Nie nie... ja nie mam z tym problemów... Podoba mi się ten dash i jestem w stanie przeżyć oglądanie divx... jak chce sobie coś obejrzeć w tym formacie to i tak mam lapciaka do LCD podłączonego... Byłe

Opublikowano

Ok, poprawione już chyba wszystko.

Jeszcze zostały dwa dni, kurde GOLD na rok i GoW 2 czeka...

Na jednym forum wyczytałem, że niektórzy mogą się już logować na LIVE na tej becie. Pokazuje im się też aktualizacja, ale nie można jej podobno pobrać.

Opublikowano

Ja w sumie teraz podlaczylem konsole do sieci i faktycznie wyskoczyla aktualizacja :) Ale nie moge jej pobrac ;) I do Live sie podlaczylem :D

Opublikowano
  • Autor

Jakie to forum? Zaraz sprawdzę i postaram się to stwierdzić

EDIT: u mnie live nie działa

Edytowane przez Soniak

Opublikowano

Te 2.5 tygodnia od czasu zainstalowania NXE bardzo szybko mija. Jeszcze tylko jeden dzień i znowu będzie Live. Trochę się stęskniłem ^^.

Opublikowano
Faktycznie mi też wyskoczył upadate, ale narazie nie da się pobrać:) czyli 19 bez problemu będziemy mieć aktualizację. Super;)

ufff :) Mam to samo :) jeszcze dwa dni i wracamy na do żywych :D

Opublikowano
Faktycznie mi też wyskoczył upadate, ale narazie nie da się pobrać:) czyli 19 bez problemu będziemy mieć aktualizację. Super;)

ufff :) Mam to samo :) jeszcze dwa dni i wracamy na do żywych :D

A tu ban... :ninja:

Opublikowano
  • Autor

Fisiu nie strasz. Chociaż możliwe że net działa na chwilę bo dają bany i sprawdzają kto się loguje z NXE :twisted:

Edytowane przez Soniak

Opublikowano
Fisiu nie strasz. Chociaż możliwe że net działa na chwilę bo dają bany i sprawdzają kto się loguje z NXE :twisted:

Ej kurde :P Nie mówcie tak :P A wcześniej w ogóle nie można było się podłączyć? Bo ja od chwili kiedy wgrałem NXE nie próbowałem :P

Opublikowano
  • Autor

Wcześniej się nie dało. Beta była przeznaczona tylko dla dziennikarzy i ich gamertagów. Dlatego wiele osób twierdzi że M$ chce ukarać "wyrywnych" graczy.

Opublikowano

U mnie nie działa...gdy pojawia się info o aktualizacji nie da się jej pobrać ;/

Opublikowano

mi się udało raz zalogować. Przynajmniej GS się zaktualizował. A jak to jest z konsolami które nie maja jeszcze NXE? Tez wyskakuje im update?

Opublikowano

Dobra, a więc tak - Live mi działa, jak wychodzę z gry (testowane na Fifie) do dashboardu. Nie mam jednak dostepu do listy znajomych, wiadomosci i pozostalych uslug internetowych. Live nie działa zaraz po włączeniu konsoli, muszę wejść do gry i z niej wrocic do dasha.

a8d18f378575ca2am.jpg

a6f18d4d3860ed21m.jpg

afa3fe7d73104e07m.jpg

-EDIT-

W sumie śmieszna sprawa, pokazuje mi kto jest dostępny, ale nie mogę wejść w listę przyjaciół. Włączam girsy dostaję komunikat, że "przyjaciele grają w this game", ale nie ma opcji żeby się do nich podłączyć. Włączyłem wyszukiwanie meczu, może uda mi się do kogoś podłączyć w GoWie 2. Pojawił się też komunikat, że zatrzymano pobieranie dema (zacząłem pobierać zanim zrobiłem nieoficjalny update), ale również dostęp do Marketplace mam zablokowany.

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

Shtas, mnie bardziej ta laska jako motyw interesuje - what is it?

Mnie żaden update nie wyskakuje, ani nie wyskoczył przez ostatnie dni.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

U mnie po wyłączeniu gry wywala info o znalezieniu nowej aktualizacji. Nie można jej ściągnąć, a po wybraniu "nie" nic szczególnego się nie dzieje.

Opublikowano
Shtas, mnie bardziej ta laska jako motyw interesuje - what is it?

Mnie żaden update nie wyskakuje, ani nie wyskoczył przez ostatnie dni.

Axe Neutron ; ) Darmowy theme.

Opublikowano

Zaraz obczaje Marketplace. Ale niech zgadnę - tylko USA?

BTW. Fajny masz gamertag shtas - nie dziwie się, że nie masz w sygnaturce MGC.

EDIT: Nie ma tematu, konto UK... :/

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

tak, tylko USA ;] chyba 1,5 roku ten theme mialem - sa tam wszystkie laski z bom chicka wah wah ;D

Opublikowano

OT

Można bez ory założyć konto na USA i pobrać ten theme? Da się jeszcze? Napaliłem się xD

EDIT: No i dupa - nie ma themu. Macie coś innego w "tych" klimatach? :E

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Powinien być.

@grykom: jak próbuję to zrobić z GoW2 to mam tak samo, jak ty. Na fifie 09 działa.

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

Heh, z Fifa 08 po wyjściu z gry też łączy się z Live'em. Nie wyskakuje żadne info o aktualizacji tylko od razu jest połączenie.