Opublikowano 17 listopada 200816 l Czyli ogólnie niewypał A ja już dzisiaj myślałem ze nowego dasha nagle zapodał MS bo tak się o Avkach rozpisaliście :>
Opublikowano 17 listopada 200816 l Ok, poprawione już chyba wszystko. Jeszcze zostały dwa dni, kurde GOLD na rok i GoW 2 czeka... Na jednym forum wyczytałem, że niektórzy mogą się już logować na LIVE na tej becie. Pokazuje im się też aktualizacja, ale nie można jej podobno pobrać.
Opublikowano 17 listopada 200816 l Ja w sumie teraz podlaczylem konsole do sieci i faktycznie wyskoczyla aktualizacja Ale nie moge jej pobrac I do Live sie podlaczylem
Opublikowano 17 listopada 200816 l Autor Jakie to forum? Zaraz sprawdzę i postaram się to stwierdzić EDIT: u mnie live nie działa Edytowane 17 listopada 200816 l przez Soniak
Opublikowano 17 listopada 200816 l Te 2.5 tygodnia od czasu zainstalowania NXE bardzo szybko mija. Jeszcze tylko jeden dzień i znowu będzie Live. Trochę się stęskniłem .
Opublikowano 17 listopada 200816 l Faktycznie mi też wyskoczył upadate, ale narazie nie da się pobrać czyli 19 bez problemu będziemy mieć aktualizację. Super;)
Opublikowano 17 listopada 200816 l Faktycznie mi też wyskoczył upadate, ale narazie nie da się pobrać czyli 19 bez problemu będziemy mieć aktualizację. Super;) ufff Mam to samo jeszcze dwa dni i wracamy na do żywych
Opublikowano 17 listopada 200816 l Faktycznie mi też wyskoczył upadate, ale narazie nie da się pobrać czyli 19 bez problemu będziemy mieć aktualizację. Super;) ufff Mam to samo jeszcze dwa dni i wracamy na do żywych A tu ban...
Opublikowano 17 listopada 200816 l Autor Fisiu nie strasz. Chociaż możliwe że net działa na chwilę bo dają bany i sprawdzają kto się loguje z NXE Edytowane 17 listopada 200816 l przez Soniak
Opublikowano 17 listopada 200816 l Fisiu nie strasz. Chociaż możliwe że net działa na chwilę bo dają bany i sprawdzają kto się loguje z NXE Ej kurde Nie mówcie tak A wcześniej w ogóle nie można było się podłączyć? Bo ja od chwili kiedy wgrałem NXE nie próbowałem
Opublikowano 17 listopada 200816 l Autor Wcześniej się nie dało. Beta była przeznaczona tylko dla dziennikarzy i ich gamertagów. Dlatego wiele osób twierdzi że M$ chce ukarać "wyrywnych" graczy.
Opublikowano 17 listopada 200816 l U mnie nie działa...gdy pojawia się info o aktualizacji nie da się jej pobrać ;/
Opublikowano 17 listopada 200816 l mi się udało raz zalogować. Przynajmniej GS się zaktualizował. A jak to jest z konsolami które nie maja jeszcze NXE? Tez wyskakuje im update?
Opublikowano 17 listopada 200816 l Dobra, a więc tak - Live mi działa, jak wychodzę z gry (testowane na Fifie) do dashboardu. Nie mam jednak dostepu do listy znajomych, wiadomosci i pozostalych uslug internetowych. Live nie działa zaraz po włączeniu konsoli, muszę wejść do gry i z niej wrocic do dasha. -EDIT- W sumie śmieszna sprawa, pokazuje mi kto jest dostępny, ale nie mogę wejść w listę przyjaciół. Włączam girsy dostaję komunikat, że "przyjaciele grają w this game", ale nie ma opcji żeby się do nich podłączyć. Włączyłem wyszukiwanie meczu, może uda mi się do kogoś podłączyć w GoWie 2. Pojawił się też komunikat, że zatrzymano pobieranie dema (zacząłem pobierać zanim zrobiłem nieoficjalny update), ale również dostęp do Marketplace mam zablokowany. Edytowane 17 listopada 200816 l przez ShtaS
Opublikowano 17 listopada 200816 l Shtas, mnie bardziej ta laska jako motyw interesuje - what is it? Mnie żaden update nie wyskakuje, ani nie wyskoczył przez ostatnie dni. Edytowane 17 listopada 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 17 listopada 200816 l U mnie po wyłączeniu gry wywala info o znalezieniu nowej aktualizacji. Nie można jej ściągnąć, a po wybraniu "nie" nic szczególnego się nie dzieje.
Opublikowano 17 listopada 200816 l Shtas, mnie bardziej ta laska jako motyw interesuje - what is it? Mnie żaden update nie wyskakuje, ani nie wyskoczył przez ostatnie dni. Axe Neutron ; ) Darmowy theme.
Opublikowano 17 listopada 200816 l Zaraz obczaje Marketplace. Ale niech zgadnę - tylko USA? BTW. Fajny masz gamertag shtas - nie dziwie się, że nie masz w sygnaturce MGC. EDIT: Nie ma tematu, konto UK... Edytowane 17 listopada 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 17 listopada 200816 l tak, tylko USA ;] chyba 1,5 roku ten theme mialem - sa tam wszystkie laski z bom chicka wah wah ;D
Opublikowano 17 listopada 200816 l OT Można bez ory założyć konto na USA i pobrać ten theme? Da się jeszcze? Napaliłem się xD EDIT: No i dupa - nie ma themu. Macie coś innego w "tych" klimatach? :E Edytowane 17 listopada 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 17 listopada 200816 l Powinien być. @grykom: jak próbuję to zrobić z GoW2 to mam tak samo, jak ty. Na fifie 09 działa. Edytowane 17 listopada 200816 l przez ShtaS
Opublikowano 17 listopada 200816 l Heh, z Fifa 08 po wyjściu z gry też łączy się z Live'em. Nie wyskakuje żadne info o aktualizacji tylko od razu jest połączenie.