Tomaszek88 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 No to czekamy tylko ciekawi mnie kiedy aktualizacja bedzie Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Moze zrobia niespodzianke i bedzie dzien wczesniej Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 OC glosi za 24h bedziemy mogli juz go pobrac (jutro o 11 naszego czasu) Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) A nie przypadkiem o 10? Żadne zaskoczenia, o tej godzinie zawsze wskakują dema/gierki na xla. Edytowane 18 listopada 2008 przez ShtaS Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Juz chyba zaczynaja cos robic - przynajmniej zmiany na stronie http://www.xbox.com/en-US/default.htm jak zwykle o informacji w jezyku PL zapomnieli... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) z innego forum "Zadzwoniłem dzisiaj na infolinię Microsoftu.Wypytałem troszkę o nowy dashboard NXE. I akurat trafiłem na osobę, która miała troszkę wiedzy na ten temat bo jest po piątkowym szkoleniu w microsoft odnośnie tego systemu..... No i panowie może być lipa z nowym NXE dla Polski.... Instalacja będzie wyglądała tak: na początku zapyta nas o aktualizację i będzie to pierwszy update, który zajmuje około 18mb.Później będzie druga część.Też system zapyta nas przed jej ściągnięciem czy chcemy zaktualizować i ona zajmuje około 120mb (te wszystkie avatary itd.). Poinformowano mnie, że mogą wystąpić problemy z aktualizacją w Polsce.Że system może mieć problem z instalacją, a także mogą występować duże problemy z LIVE. System poobno nie jest przewidziany w pełni na Polskę.....Narazie w Europie chyba 4państwa doświadczą pełnej funkcjonalności... Powiedziano mi żebym odczekał z 2dni i poczytał na forach jakie będą opinie użytkowników co do systemu i czy nie ma problemów. System w styczniu będzie oficjalnie dostępny do ściągnięcia ze strony i wypalenia przykładowo na płytę i instalacji w konsoli. Dziwne newsy, ale niestety prawdziwe........" czyli co? może być jakiś nieprzyjemny kwiatek? w sumie to M$, wszystko się może zdarzyć. Edytowane 18 listopada 2008 przez il capitano Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 No ale czy masz jakies wyjscie niz zassac od razu ? Nie, bo inaczej nie bedziesz mogl na Live grac w ogole... Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) jak zwykle dziecinne informacje podaja bo co to znaczy ze beda problemy w PL? przeciez PL to tylko nakladka jezykowa, caly system jest taki sam dla wszystkich a to ze w PL zawsze byly problemy z XBL to zadna nowosc, teraz tez z wielu funkcji nie mozemy skorzystac i nowy NXE tego nie zmieni, tak jak ze XBL nie ma oficjalnie w PL... a czekac to niby na co maja w PL? przeciez to konieczne do polaczenia sie z XBL wiec nie ma wyjscia... Edytowane 18 listopada 2008 przez Juchy Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Dla mnie to po prawie 3 latach zaczyna byc zenujace, no bez kitu - nie jestesmy panstwem 3 swiata... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Juchy ja wiem, sam gościowi piszę podobnie bo niby z jakiej racji pacan siedzący na infolinii daje takie info? że niby miał już dostęp do pełnego NXE i twierdzą, że będą jakieś problemy, po czym w ogóle NIE MA ŻADNYCH KONKRETÓW. Dla mnie to bzdury a i od kiedy my polacy nie mieliśmy problemów z live? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Od kilkunastu dni mam w pełni funkcjonalny NXE i żadnych problemów nie zauważyłem... Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) Znowu durne gadanie z ich strony. Tak samo jak gadaja że my używając LIVE w polsce robimy to nielegalnie @wrog - skąd niby to masz?:> Edytowane 18 listopada 2008 przez Tomaszek88 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) o i wrog pisze jak jest na stan dzisiejszy, to tylko mnie przekonuje jacy idioci siedzą (infolinia itd.) w temacie o którym nie mają pojęcia. wrog ma bo załapał się na legalna wersję do testowania. Edytowane 18 listopada 2008 przez il capitano Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 ciekawe czy serwery wytrzymaja Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 a czemu maja nie wytrzymac? Cytuj
grykom 283 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Pamięta ktoś stronę na której można było się zapisywać do preview programu NXE? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 a chcesz sie zapisac na pare godzin przed wydaniem ? Cytuj
grykom 283 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Tak Każdy kto się rejestrował wcześniej już pocina w oficjala. http://majornelson.com/archive/2008/11/17/...-you-re-in.aspx Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 chyba juz zapozno na zapisanie sie na test... Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Wcześniej też się nie dało z Polski. Cytuj
Strong 2 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 O ktorej godzinie polskiego czasu bedzie ta aktualizacja ? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) Wazne pytanie - czy potrzeba nam plyta jak juz zgramy gre na dysk twardy ? Pytam, bo wtedy wychodzi na to, ze oplacaloby sie kupic 120GB dysk - podjechac do kumpla, ktory ma ich cala mase - poprzegrywac i grac za free... Ps. wlasnie wyczytalem, ze plyta i tak musi byc, w sumie glupie pytanie Edytowane 18 listopada 2008 przez easye Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Nie, płyta dalej będzie potrzebna. Ja się tu tylko martwię jak uzyskać te 128mb wolnego na mojej karcie Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 18 listopada 2008 Autor Opublikowano 18 listopada 2008 Nadeszła wielkopomna chwila , już za 19 godzin będziemy świadkami jak i uczestnikami wielkiej premiery w świecie gier wideo! (ale hype ) Mnie zastanawia to jak piraci wykorzystają nowe oprogramowanie. Jestem pewien że prędzej czy później, każdy będzie grać na kopiach odpalanych z dysku twardego. Na dniach znajdą lukę systemu, tak aby konsola nie wymagała włożenia płytki przed grą. I tutaj przypomina mi się sytuacja starego Xboxa. Najpierw sposób na większy dysk twardy, a następnie na odpalanie z niego gier. M$ wiele ryzykuje dając nam taką możliwość. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) nie siej takich wiesci i przypuszczen bo to ze jest instalacja gier na HDD nic nie zmienia aby cokolwiek zrobic musi byc zlamany system zabepzieczen konsoli samego systemu ktory od poczatku jest ten sam i od poczatku nie zostal zlamany i nikt nie zapowiada zeby bylo inaczej pomarzyc mozna i to jak narazie Ci pozostalo... poza tym piraci nie maja nic wspolnego z lamaniem zabepzieczen, pirat to osoba uzywajaca i rozpowszechniajaca nielegalne oprogramowanie... PS. a co do luk to byla znaleziona luka w jednym z dashow i jakby mieli cokolwiek zrobic to glownie na jej podstawie ale jak do tej pory (a minelo juz prawie 2 lata) nic w tym temacie ciekawego nie zdzialali, wiec wyjscie nowszego dasha nie zmieni w tym nic... Edytowane 18 listopada 2008 przez Juchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi