cureman 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Dla mnie to po prawie 3 latach zaczyna byc zenujace, no bez kitu - nie jestesmy panstwem 3 swiata... No polecam zobaczyc Xbox.com.pl a Xboxcom.de roznica kolosalna ! szkoda gadac ... Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 A może wie ktoś, o której godzinie pojawi się ten update? (: Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 nie siej takich wiesci i przypuszczen bo to ze jest instalacja gier na HDD nic nie zmienia aby cokolwiek zrobic musi byc zlamany system zabepzieczen konsoli samego systemu ktory od poczatku jest ten sam i od poczatku nie zostal zlamany i nikt nie zapowiada zeby bylo inaczej pomarzyc mozna i to jak narazie Ci pozostalo... poza tym piraci nie maja nic wspolnego z lamaniem zabepzieczen, pirat to osoba uzywajaca i rozpowszechniajaca nielegalne oprogramowanie... PS. a co do luk to byla znaleziona luka w jednym z dashow i jakby mieli cokolwiek zrobic to glownie na jej podstawie ale jak do tej pory (a minelo juz prawie 2 lata) nic w tym temacie ciekawego nie zdzialali, wiec wyjscie nowszego dasha nie zmieni w tym nic... Zapewne chodziło mu o Hakera Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Po szkole sobie zainstaluję jestem strasznie ciekaw szybkości po zalogowaniu do live, z tego co wczoraj wyczaiłem jest dobrze Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Coś już chyba kombinują z tym nxe bo większość osób niema obrazka gracza w GT Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Ja wczoraj i dzisiaj nawet grałem online na tej becie. Szkoda tylko, że nie można sprawdzić listy przyjaciół, ani odczytać wiadomości. No jeszcze z kilkanaście godzin zostało... Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Mam nadzieję,że pełna instalacja przebiegnie pomyślnie i nie pojawią się żadne problemy,ciśnie mnie już na online w gowa 2 Cytuj
Enori 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 dokładnie. póki co nie dałem rady się połączyć. sposób z fifą nie działa, jeśli akceptuje instalacje lub ją odrzucam. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 kiedy bedzie szansa na pobranie i wypalenie na plycie?? mam problem z pod.ixa do netu Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Dopiero w styczniu NXE pojawi się na xbox.com było pisane pare postów wcześniej Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 dokładnie. póki co nie dałem rady się połączyć. sposób z fifą nie działa, jeśli akceptuje instalacje lub ją odrzucam. To działa na każdej grze. Musisz tylko nie mieć jej aktualizacji na HDD. Podczas gdy włączania gry wyskoczy Ci że wyszła aktualizacja, ale do gry (nie do konsoli NXE) i wtedy zatwierdź na nie i wyjdź z gry. Teraz masz LIVE i możesz odpalić np. Gears of War 2 online. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 18 listopada 2008 Autor Opublikowano 18 listopada 2008 Orion weź nie komentuj bo to szkoda się męczyć i odpowiadać na takie pytania. Jak ktoś jest leniwy to niech się męczy . Dziś logowałem się do Live! i miałem listę przyjaciół, działała przez jakiś czas, ale nie mogłem czytać wiadomości. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Ja to myślę, że tak koło północy już wrzucą na serwery, tak mi się coś wydaję Cytuj
grykom 283 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Wiadomo że o północy... ale czasu hamerykańskiego. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 czytac wiadomosci czy sprawdzac kto jest online to mozna przez xbox.com Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 kiedy bedzie szansa na pobranie i wypalenie na plycie?? mam problem z pod.ixa do netu zobaczymy jutro na jakiej zasadzie bedzie update i czy bedzie ladowal upgrade na HDD, jesli bedzie backup plikow instalacyjnych na hdd tak jak do tej pory dashe robily to wystarczy byle komu podlaczyc hdd od Xa po updacie do pieca i zawartosc zgrac i wrzute na serwer zrobic i zapewne tak ktos zrobi jak bedzie taka mozliwosc wiec trzeba czekac do jutra na konkrety... Cytuj
cureman 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 kiedy bedzie szansa na pobranie i wypalenie na plycie?? mam problem z pod.ixa do netu zobaczymy jutro na jakiej zasadzie bedzie update i czy bedzie ladowal upgrade na HDD, jesli bedzie backup plikow instalacyjnych na hdd tak jak do tej pory dashe robily to wystarczy byle komu podlaczyc hdd od Xa po updacie do pieca i zawartosc zgrac i wrzute na serwer zrobic i zapewne tak ktos zrobi jak bedzie taka mozliwosc wiec trzeba czekac do jutra na konkrety... Mam troche DZIWNE pytanie ale zainstalowalem ta betke na arcade <BRAK HD> i teraz konsola po wylaczeniu niby gasnie ale slychac ze nadal chodzi dopiero po chwili calkiem cichnie??/ czy da sie jakos wywalic ta bete ???na przyklad wgrac stary dash??wyjolem karte ale nadal sie odpala nowy dash ,a na karcie nie ma tego pliku . Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Nie da sie wgrać starego dasha. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 wyłącz w opcjach pobieranie w tle i będzie się normalnie wyłączać Cytuj
cureman 1 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 wyłącz w opcjach pobieranie w tle i będzie się normalnie wyłączać DZieki dziala Piwo ci wisze. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 wyłącz w opcjach pobieranie w tle i będzie się normalnie wyłączać u mnie to roznie, raz sie wylaczy normalnie a raz na jakis czas bedzie dluzej (opcji nie ruszalem, jutro sobie wszystko pokonfiguruje jak sie pojawi) Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Na stronie majora nelsona można przeczytać, że będzie dopiero o 10 naszego polskiego czasu. Czyli jeszcze ponad dwie godziny czekania... Strona xbox.com też nie działa, widać że już coś robią. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 czekacie na tego dasha jak na prezenty pod choinkę będzie to będzie, nie ważne o której, ważne by działał prawidłowo i do szkoły/pracy się szykować a nie wagary i oczekiwanie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) no wiesz, MS NXE porownoje do wynalezienia kolorowych telewizorow wiec jest co oczekiwac Edytowane 19 listopada 2008 przez signap Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi