Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ludzie, opanujcie się. Tyle spamu i niepotrzebnych postów. Po co się podniecać?

I tak KAŻDY wie co będzie.

Generalnie fajna sprawa z tym NXE, podoba mi się, że avatar jest opcjonalny i można sobie go odpuścić.

To w końcu jak jest? Odpuścić na zasadzie nie edytować i zostanie postać cień czy całkowicie wyłączyć (niewidoczny) ?

Edytowane przez Kroolik
Opublikowano
Generalnie fajna sprawa z tym NXE, podoba mi się, że avatar jest opcjonalny i można sobie go odpuścić.

To w końcu jak jest? Odpuścić na zasadzie nie edytować i zostanie postać cień czy całkowicie wyłączyć (niewidoczny) ?

W becie takiej opcji na 100% nie ma, oby w fullu to dali.

witam z jakiej strony będę to mógł pobrać aby przez pendrive to wgrać?

Dopiero od stycznia czy tam lutego (nie pamiętam dokładnie), ma być dostęny na xbox.com

Opublikowano

wrog pisał, że avek jest obowiązkowy, ale pojawia się on tylko w kilku miejscach.

Można wybrać różowe ciuszki dla avatara męskiego, hell yeah :lol:.

Opublikowano (edytowane)

zastanawiam sie czy ryzykowac i sciagac czy poczekac na informacje o banach.

kroolik chce stworzyc siebie :D

Edytowane przez wielad
Opublikowano (edytowane)

A customizacja dotyczy tylko ciuchów i ogólnego wyglądu czy także gabarytów?

Do czego zmierzam. Chcę:

łysego karła-grubasa z 3 dniowym zarostem, podkrążonymi przekrwionymi oczyma, brudne, podarte ciuchy

Amputacje wchodzą w rachubę? Np bez nogi, a najlepiej obu rąk ?

Pytam poważnie :twisted:

Do moderatorów lub/i adminów: rozdajcie trochę doładowań +20%, bo to koszmar co się wyrabia. Spam goni spam.

Edytowane przez Kroolik
Opublikowano
A customizacja dotyczy tylko ciuchów i ogólnego wyglądu czy także gabarytów?

Do czego zmierzam. Chcę:

łysego karła-grubasa z 3 dniowym zarostem, podkrążonymi przekrwionymi oczyma, brudne, podarte ciuchy

Amputacje wchodzą w rachubę? Np bez nogi, a najlepiej obu rąk ?

Pytam poważnie :twisted:

Podkrążone oczy da się wybrać, wiem, bo widziałem ;).

Według Majora Nelsona aktualizacja pojawi się u każdego do ściągnięcia w przeciągu kilku godzin.

Opublikowano (edytowane)

Kończę instalować. Info pojawiło się, jak to miało miejsce od kilku dni. Wybrałem aktualizuj teraz no i się ściąga ; ) Mówiłem, że banów nie będzie.

a jednak trafił ci się jeden. i to na własne życzenie. [senti]

Edytowane przez sentinel
Opublikowano
Kończę instalować. Info pojawiło się, jak to miało miejsce od kilku dni. Wybrałem aktualizuj teraz no i się ściąga ; ) Mówiłem, że banów nie będzie.

mam nadzieje ze nie instaluje sie tez jakis wykrywacz flashow czy cos takiego :P ale ryzykuje instaluje i zobacze czy bede mogl grac online.