kant1983pl 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Informacja o aktualizacji pojawiła się u mnie od razu po włączeniu konsoli No to bach-właśnie się ściąga. Piszące w tym temacie osoby zrobiły mi "smaka" na nowy dash. Czekanie się kończy i w końcu będę mógł sprawdzić różnice ^_^ . Oczywiście największą będzie brak szalejącego napędu DVD od x'a. A co do reszty "nowości" to się dopiero okaże... Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Awatarki sa dup.iate, zajawka dla małolatów. Jakieś metroseksualne dziwolągi, wolę swój stary poczciwy obrazek gracza. Nowe menu jakieś nieintuicyjnie (kwestia przyzwyczajenia ?), niekompletne spolszczenie wali po gałach. Ale zrzut gry na HD to fajna featurka i chocby tylko dlatego ma ten NXE jakis sens. Własnie sobie zrzucam GTA IV, jak wyciszy naped i skroci loading o te kilkanascie sek. będę zadowolony. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 ja tez zgrywam juzn NFlmadden 09 zobaczymy co to da ,a golnie menu nowy dash bez rewelacji.Avatary do dupy wyglad ,wyglad nieco ladniejszyi to tyle . Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 dla wszystkich którzy zainstalowali wersję, która wyciekła: banów nie ma, są avatarki Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 ale żebym mógł dołączyć do jakiejś grupy lub sam stworzyć takową to muszę mieć golda Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Heyah . A tak bardziej poważnie to na pierwszy rzut oka dash prezentuje się świetne, instaluję GTA IV i zabieram się do testowania reszty nowych możliwości. Cytuj
kirek4 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Witam, czy ktoś z was ma konsole z roku 2006 ? Były informacje przed premierą , że mogą wystąpić problemy z instalacją na starych konsolach. Teraz nie wiem czy odpalać update. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) niech ktos poda konkretna sciezkie by zmienic theme bo sie doszukac nie moge Co do XNE to pierwsze wrazenie - gdzie jest market, gdzie sie cos tam innego ustawia,itp :} oraz jakiejs errory jak chcialem zobaczyc gamerpicy jakiejs pozycji czy pobrac demo End War, pozatym silverowcy nie widza nowosci demowych - nie znalazlem Left 4 Dead. I tak zgrywanie gier to najwazniejszy ficzer Edytowane 19 listopada 2008 przez signap Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 No własnie wyskakuja jakies errory podczas wchodzenia na marketplace , nie mozna pobrac czegos tam kod stanu bla bla bla . Tez sie Wam tak dzieje ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 1. banow nie ma dla nieoficalnych testerow NXE 2. ===||=== dla posiadaczy 120gb ale nie od MS Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 No własnie wyskakuja jakies errory podczas wchodzenia na marketplace , nie mozna pobrac czegos tam kod stanu bla bla bla . Tez sie Wam tak dzieje ? Tak...problem z pobieraniem obrazkow (okl;adek) Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Witam, czy ktoś z was ma konsole z roku 2006 ? Były informacje przed premierą , że mogą wystąpić problemy z instalacją na starych konsolach. Teraz nie wiem czy odpalać update. dziala wszystko Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 niech ktos poda konkretna sciezkie by zmienic theme bo sie doszukac nie moge ponowie bo X ciagle wlaczony obok i prad pozera Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 niech ktos poda konkretna sciezkie by zmienic theme bo sie doszukac nie moge ponowie bo X ciagle wlaczony obok i prad pozera Masz przecież wszystko opisane dokładnie na www.majornelson.com Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 No własnie wyskakuja jakies errory podczas wchodzenia na marketplace , nie mozna pobrac czegos tam kod stanu bla bla bla . Tez sie Wam tak dzieje ? Tak...problem z pobieraniem obrazkow (okl;adek) potwierdzam nie da sie wejsc na themy i inne dobroci:) z marketplace:( avatary przy starcie mnie rozwalily Cytuj
wielad 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) mega lipa, gram w cod5 i nagle ktos mi sie wpierdala do rozmowy okazalo sie ze wszedl sobie do grupy kolegi ktory gra z nami a ze on mial party to nas tez polaczylo do tej grupy, jeslki kazdy moze sobie bez zgody wchodzic do grupy i przeszkadzac w grze to ja to (pipi)e. a takj na boku na flashu wszystko chodzi.... narazie Edytowane 19 listopada 2008 przez wielad Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Nie mogę się połapać. Gdzie się sprawdza np ten % pobieranych rzeczy z marketplace? Cytuj
okoolarnik 20 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) a mi właśnie zdechł xbox, ale zanim to się stało zdążył ściągnąć aktualizacje, potem miał być restart ale konsola już nie wstała[new xbox experience my ass], spoko to na pewno nic związanego z aktualizacją bo już chwile wcześniej pojawiła sie lampka i były problemy z uruchomieniem, ale potem jakoś jeszcze raz poszło... teraz pytanie: czy jak wezme moj dysk twardy podłącze u kumpla który nie ma konsoli podłączonej do netu to mu sie ta aktualizacja zainstaluje? Edytowane 19 listopada 2008 przez okoolarnik Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Ja się pobawiłem i ogólnie mówiąc jestem zadowolony. Nasze "simsy" są świetne, taki mały akcent z ukłonem w stronę fanów można odczuć. Cały dash śmiga chociaż miałem kilka postojów po kilka sek. MP jak na razie nie działa w pełni, sporo errorów wyskakuje ale myślę że spowodowane jest wczesną fazą dasha. Są demka które pobrać można bez problemu, gorzej z innymi bajerami. Grupy użytkowników są bo są aktualnie ludzie na nie marudzą ale niebawem pewnie i to się zmieni. Ogólne wrażenie dasha z mojej strony jak najbardziej pozytywne. Chcieliśmy czegoś nowego i dostaliśmy to Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Wchodząc na stronie Xbox.com wyświetliło mi się takie cuś: Po zaakceptowaniu warunków okazało się, że zniknął mój obrazek w profilu, a znajomi już szaleją: Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Szybciutkie pytanie, czy ktoś sprawdzał już czy da się to zrzucić na kompa tak jak betę NXE ? I jeszcze jedno, jest jakiś sposób aby to ściągnąć "na ślepo"? Bo w pokoju gdzie mam kabel z neta to nie mam możliwości X'a podłączyć pod jakiekolwiek źródło obrazu xD. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 mega lipa, gram w cod5 i nagle ktos mi sie wpierdala do rozmowy okazalo sie ze wszedl sobie do grupy kolegi ktory gra z nami a ze on mial party to nas tez polaczylo do tej grupy, jeslki kazdy moze sobie bez zgody wchodzic do grupy i przeszkadzac w grze to ja to (pipi)e. a takj na boku na flashu wszystko chodzi.... narazie Mimo że jesteś piratem, a z twojej bezradności płakać mi się chce... ze śmiechu to odpowiem Ci. W ustawieniach grupy masz opcje kto może wejść do Party z wami. Mam nadzieje, że do tego dojdziesz sam. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Finalna wersja dasha bez avatarów <<KLIK>> To dla ludzi, którzy nie mają konsoli podłączonej do neta. ps. będę testował jak wrócę do domu, innym działa. Potwierdzę wieczorem. Edytowane 19 listopada 2008 przez Smiti Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 No bez kitu. Te avatarki mocno mnie rozbawiły. Na razie u mnie śmiga wszystko, bez errorów. Konsolę mam z 2006. Nie doszedłem jeszcze w jaki sposób zrzuca się gierke na HD. Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 No bez kitu. Te avatarki mocno mnie rozbawiły. Na razie u mnie śmiga wszystko, bez errorów. Konsolę mam z 2006. Nie doszedłem jeszcze w jaki sposób zrzuca się gierke na HD. >Moja konsola Xbox>(włóż plyte)>naciśnij Y>zainstaluj... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi