kirek4 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 a jednak działa na mojej starej konsoli , a co do zgrania to wchodzisz w menu w opcje płyty włożonej i masz zgranie na dysk Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 niech ktos poda konkretna sciezkie by zmienic theme bo sie doszukac nie moge ponowie bo X ciagle wlaczony obok i prad pozera my xbox--->select your profile--->change theme. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Skomplikowany ten dash ciągle jakieś errory wyskakują. Wolałem stary. p.s Cholera ściągam demko GH z market place i jak mogę podejrzeć ile % gry jest już ściągnięte ? Szukam od 25 min. Cytuj
Er_WolvEr 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) -Trzeba mieć GOLD żeby wejść do grupy -działa gładko poza małymi powiadomieniami, że gdzieś na marketplace nie moge wejść bo jest błąd XYZ.. -ciekawy bajer z avatarami, ale bardziej bajer dla funu niż coś excytującego -jeżeli już dali dziesiątki brwi, to mogli dać dziesiątki ubrań +ładne intro (... ) +nowocześniej +jest szansa, że dowiem sie jak wygląda gracz. EDIT: PS. Edytowane 19 listopada 2008 przez Er_WolvEr Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 -jeżeli już dali dziesiątki brwi, to mogli dać dziesiątki ubrań Daczą, do zassania za MP Ewentualnie będą nowe po przejściu jakiejś gry. +jest szansa, że dowiem sie jak wygląda gracz. Tia... U mnie zobaczysz karła-grubasa z amputowanymi dłońmi Ja bym nie zakładał, że ludzie będą siebie robić. Pewien % na pewno, ale juz wiem, że jeden z moich friendów będzie emo-laską... Cytuj
cureman 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Finalna wersja dasha bez avatarów <<KLIK>> To dla ludzi, którzy nie mają konsoli podłączonej do neta. ps. będę testował jak wrócę do domu, innym działa. Potwierdzę wieczorem. Wszystko dziala ok. Pozdro! Lipa mi nie dziala wgralem ostatnio wer.beta z plyty i poszlo a teraz jak chce zainstalowac pelna bez avatarow to pokazuje plyta z materialami multimedialnmi dogral kto to do bety z plyty??> Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Wszystko śmiga jak należy. Kwestia Rynku pewnie na dniach do poprawki. Narazie to mi to wisi. Zgrywanie gier na dysk to piękna sprawa. Cisza, kompletna głusza a 2 360tki ledwo co pomrukują. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Szkoda, że te wszytkie theme robione pod NXE są płatne i ciągle te errory w marketpleace BTW mniej więcej tak wyglądam Edytowane 19 listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Skomplikowany ten dash ciągle jakieś errory wyskakują. Wolałem stary. p.s Cholera ściągam demko GH z market place i jak mogę podejrzeć ile % gry jest już ściągnięte ? Szukam od 25 min. naciskasz srodek pada, potem ze 2 razy w lewo na karte Rynek i Aktualnie... wtf - dalem do sciagnieca demka, wlanczam Xa i blad e 74 ;/ Cytuj
hooki 194 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 całkiem ok, avatara zrobiłem, zrzuciłem forzę na hdd i jest dobrze. przyjemnie wygląda (jak Cover Flow z Mac'a) i chodzi płynnie. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Te błędy na Rynku nie wyskakiwały do tej pory. Widać coś nie zagrało po uruchomieniu marketplace.xbox.com albo po prostu za duży ruch jest na serwerach. A jak ktoś chce pokazać swojego Awatara, to - http://avatar.xboxlive.com/avatar/Twój Gamertag/avatar-body.png Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Czy jest jakaś możliwośc zdobycia nowego dasha jeżeli nie moge podłączyć x'a do neta?Chodzi mi o pełną wersje. Edytowane 19 listopada 2008 przez Mango0700 Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 19 listopada 2008 Autor Opublikowano 19 listopada 2008 Finalna wersja dasha bez avatarów <<KLIK>> To dla ludzi, którzy nie mają konsoli podłączonej do neta. ps. będę testował jak wrócę do domu, innym działa. Potwierdzę wieczorem. Wszystko dziala ok. Pozdro! Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Te błędy na Rynku nie wyskakiwały do tej pory. Widać coś nie zagrało po uruchomieniu marketplace.xbox.com albo po prostu za duży ruch jest na serwerach. A jak ktoś chce pokazać swojego Awatara, to - http://avatar.xboxlive.com/avatar/Twój Gamertag/avatar-body.png Działa ! Tylko dlaczego defaultowo jest kobieta?... Cytuj
wielad 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) na pelna musisz poczekac do stycznia mozesz sciagnac ta bez avatarow pare postow wczesniej byl link. to i ja sie pochwale. Edytowane 19 listopada 2008 przez wielad Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) czy komus tez cos sie z Xem po zainstalowaniu aktualizacji tzn po ponownym uruchomieniu? Bo ja wlanczam i 1 ring z bledem e 74 Edytowane 19 listopada 2008 przez signap Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 To i ja tak na szybko Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 ej dobra, a co z obrazkami do profilu? po 3 dni temu zakupilem obrazki z ME i dalej chce je miec na Gamercardzie... w d... mam avatary... juz nie mam do nich dostepu? Cytuj
mx9 2 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) czy da się skasować gry w których mam GS 0 ? Jak tak to w jaki sposób ? [edit] Dark AlexX - wielkie dzięki Edytowane 19 listopada 2008 przez mx9 Cytuj
cureman 1 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Finalna wersja dasha bez avatarów <<KLIK>> To dla ludzi, którzy nie mają konsoli podłączonej do neta. ps. będę testował jak wrócę do domu, innym działa. Potwierdzę wieczorem. Wszystko dziala ok. Pozdro! Lipa mi nie dziala wgralem ostatnio wer.beta z plyty i poszlo a teraz jak chce zainstalowac pelna bez avatarow to pokazuje plyta z materialami multimedialnmi dogral kto to do bety z plyty??> No poszlo ale brak roznicy miedzy beta a niby ta pelna !!! nadal brak odczytu z plyty divixa , w starym dashu byly a tu wyskakuje otworz naped!! wcale nie widzi plyty ,nic czekam na pelna wer. do wypalenia na cd Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 czy komus tez cos sie z Xem po zainstalowaniu aktualizacji tzn po ponownym uruchomieniu? Bo ja wlanczam i 1 ring z bledem e 74 przypadek ze akurat Ci wystapil E74 po instalacji, awaria plyty glownej nie zwiazana z flashem nanda... a co do NXE wszsytko zostalo tak jak w beta wersji, chodzi o zabepzieczenia nie mozna juz przekladac sobie dysku do roznych konsol (ciekawe jak bedzie z konsolami po serwisowaniu, wymienia na nowa i nic nie uruchomimy) czyli to co sie da na predce napisac to: profile na innej konsoli niz zakladane sa po prostu widziane jako uszkodzone gry instalowane dzialaja tylko na tej konsoli na ktorej instalowane nie wiem jak z save ale zapewne tez beda cuda wianki z tym jak sie przesiadziemy na inna konsole bo stara wysiadzie... Cytuj
wrog 608 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) Zeratul, było już tyle razy mówione - stare themes oraz Gamerpics działają z NXE. Nie musisz mieć Awatara w Gamercardzie. Co do usuwania gier z 0 GS - wciskamy Guide, wchodzimy w Osiągnięcia i tam po wybraniu gry wystarczy wcisnąć "X". Edytowane 19 listopada 2008 przez wrog Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 (edytowane) mx9, NXE: Kasowanie gier z profilu Edytowane 19 listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Wrrrrr! ;D Fajny jest motyw z robieniem zdjęć do gamepic ;D Instaluje GTA ;] Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Da się już ściągnąć pełną wersję? Czy jest możliwość zassania tego na kompa, nagraniu na płytkę i zainstalowania na memorce? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi