Juchy 24 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) sam napis HDD to obudowa od dysku 20GB... jak dales za niego 350zl to niezle dales sie nabrac ten swoj co miales 20GB bys wyciagnal ze srodka 20GB i wsadzil 120GB za 130zl i mial to samo, temat jak to zrobic jest na forum... dodatkowo sprzedal ta 20GB za pare zlotych i bys sie zmiescil max w 100zl za taka wymiane... dyski oryginalne 120GB maja na obudowie napis ze jest to 120GB HDD, tak samo 60GB po za tym w szarej obudowie nie ma szans aby dysk 120GB kosztowal 350zl i nie wystepuje bez blistra, musi byc zaklejony w blister razem z plyta i kablem do transferu danych, i takie dyski to koszt 500-600zl, taniej oryginalny to tylko w czarnej obudowie od Elite, wtedy jest luzem bez zadnego opakowania i bez dodatkow ale za to cena odpowiednia PS. co do twojego problemu to jest zle stworzony dysk i nie ma wszsytkich partycji, wlasnie tej na ktorej tworzy sie emulator, kupiles, masz paragon to reklamuj i raczej wez zwrot kasy bo to nie jest oryginalny dysk... albo niech wymeiniaja na w czarnej obudowie od elite, wtedy pewnosc ze jest ok. Edytowane 8 Stycznia 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Skoro tak wszyscy piszą o dyskach xD to zapytam się gdzie mozna kupić tanio dysk ORYGINALNY 20, 60 i czy ten ze sklepu juchego jest oryginalny 60gb? i pytanie do juchego: mozna sie u ciebie targowac xD?? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Skoro tak wszyscy piszą o dyskach xD to zapytam się gdzie mozna kupić tanio dysk ORYGINALNY 20, 60 i czy ten ze sklepu juchego jest oryginalny 60gb? i pytanie do juchego: mozna sie u ciebie targowac xD?? Kupiłem od Juchego 60 GB i był oryginalny - dostawa i wszystko błyskawicznie - brzmi jak komentarz z allegro ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Skoro tak wszyscy piszą o dyskach xD to zapytam się gdzie mozna kupić tanio dysk ORYGINALNY 20, 60 i czy ten ze sklepu juchego jest oryginalny 60gb? i pytanie do juchego: mozna sie u ciebie targowac xD?? dyskow 20GB nie oplaca sie podrabiac, to wlasnie z 20GB dyskow robi sie podrobki 120GB... wywalajac 20gb hdd i wkladajac do tej samej obudowy pctowy 120gb... u siebie mam tylko oryginalne dyski z zestawow od konsol ktore sa rozkladane na czesci i sprzedawane osobno, pad, zasilacz, konsola, hdd, oczywiscie wszsytko nowe bo tylko fabrycznie nowe zestawy rozczłonkowuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Czy NXE zapisuje się tylko na dysku, czy też w pamieci gdzie był stary dash? Bo sprawa taka. Ja i brat mamy konsole. Ja mam 20giga i NXE, on nie ma NXE. Chcę jemu dać dysk 20giga bo kupuje 120, albo 60. I co teraz powinienem na jego konsoli wgrać jakoś jeszcze raz NXE z płyty i u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 instalka NXE jest na HDD jesli wlozysz go na innej konsoli to zapyta cie o aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 TZN dasha automatycznie zaktualizuje na tej starszej? Myślałem, że część jest w pamieci starego dasha a część z avatarami ipierdołami już na hdd bo sie dłużej ściągała. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nieprawda . NXE instaluje się częściowo na dysku, częściowo w pamięci konsoli. Jeżeli wyjmiemy dysk, memorkę i odłączymy Live nadal będziemy mieli NXE, ale tylko taki, który odpala gry i multimedia oraz dostęp do opcji, czyli sama zakładka "Moja konsola Xbox". Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tego się spodziewałem. Chyba w sumie wiem co zrobie. Zaniosę do niego dysk i płytkę z NXE, zainstaluje wszystko jemu dam 20g a sobie wezme ten drugi. Ewentualnie on przyjdzie do mnie z konsola, ale raczej to odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Glownie to on jest w pamieci konsoli + te avatary na hdd. Jak dostalem nowego Xa (nowa plytaw glowna) to podlaczeniu zapytalo mnie czy chce dokonac aktualizacji. Niewiem jak to jest z combosa X+NXE nagrany z pena czy z plyty bo ja mowie o przypadku XNE pobrany przez Live na hdd Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam. Tylko mnie czy może jeszcze komuś od około 2 - 3 tygodni dosyć często zawiesza się nowy dashboard? Owe zwiechy pojawiają się kilka razy na dzień, a każda trwa dobre kilka sekund:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mam to samo, dokładnie od jakiś 2 tygodni. Na początku myślałem, że zaraz konsola mi padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Mam gre Bullet Witch - z plyty dziala eleganco ale jakos zgrac sie nie chce. Wybieram Y potem Zainstaluj... i nic wiecej X nie robi - jakby na cos czekal. Miejsca jest sporo - 50gb, w necie widzialem liste ze zajmuje ponad 5gb wiec musi sie jakos zgrac. Tylko czemu niechce sie? nvm - wystarczylo chwile poczekac Edytowane 19 Stycznia 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 jak w tym nxe sie zmienia theme,bo albo jestem glupi albo slepy @_@ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lesiu_adi 1 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 'Moja konsola Xbox' > Twój profil > 'Zmień temat' Cytuj Odnośnik do komentarza
Kemi 0 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 oficjalnie to my przeciez nie mamy nawet XBL wiec... nieoficjalnie to zapewne tak jak kombinuja Ci co placa karta za XBL u nas, rejestrujesz sie na inne kraje i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Po jakimś czasie użytkowania NXE stwierdzam, że kurde, super sprawa. Ładny, świetny guide button, szybko nawet śmiga. No i najlepsze - instalacja gier na dysku. Cisza jak makiem zasiał, wszystko szybko się ładuje. Na początku mi się nie podobało, ale teraz się przekonałem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Do minusow mozna zaliczyc czeste lagi bedac w guide buttonie . HDD 120gb to fajna sprawa - zgrane 10 gier - uruchamiam sobie pierw 1 potem 4, 6, 2, itp bez obawy ze tylko 1-2 moge zgrac na mizerna 20 Edytowane 24 Stycznia 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja tez jestem bardzo zadowolony.Do tego moja kobieta ma co robic z avatarkiem od czasu do czsu Wqrzaja te lagi na guidzie.Potrafia naprawde rozdraznic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zwlaszcza gry grasz online, dajesz komus krotka wiadomosc - zagramy za 10 min - lag 10s .... Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mam pytanko, gdzie w NXE jest adres MAC konsoli? W starym dashu bez problemu można było znaleźć, a tu szukam i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam, czy do oryginalnego dysku szarego 120 GB dodawany jest w zestawie kabelek do transferu danych?? Bo mialem kupic, ale stwierdzilem ze szkoda mi savy stracic, jednak jak jest kabel to chyba kupie, bo mnie bierze jak slysze pracujacy czytnik... Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam, czy do oryginalnego dysku szarego 120 GB dodawany jest w zestawie kabelek do transferu danych?? Bo mialem kupic, ale stwierdzilem ze szkoda mi savy stracic, jednak jak jest kabel to chyba kupie, bo mnie bierze jak slysze pracujacy czytnik... Dodaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Do minusow mozna zaliczyc czeste lagi bedac w guide buttonie . HDD 120gb to fajna sprawa - zgrane 10 gier - uruchamiam sobie pierw 1 potem 4, 6, 2, itp bez obawy ze tylko 1-2 moge zgrac na mizerna 20 Ja mam 60gb i tez spokojnie starcza Ja instaluje 3 gry(choc mógłbym więcej) te w które obecnie najczęsciej gram lub te które najdłuzej się wczytują i wszystko jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Rzeczywiście, 60gb starcza na wszystko - 3-4 gry zainstalowane, do tego jest miejsce na demka i jakies videosy. A cena 60 gb nie jest jakas zaporowa - sam pod neta kupiłem taki z marszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi