Fuji 1 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Da radę usunąć grę np co ma 5GS. Wiem, że da radę 0 ;-) Prawdopodobnie nie ma takiej możliwości, ale wolę się zapytać Nie wiem czemu MS nie dał takiej możliwości?! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie ma takiej możliwości, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Da radę usunąć grę np co ma 5GS. Wiem, że da radę 0 ;-) Prawdopodobnie nie ma takiej możliwości, ale wolę się zapytać Nie wiem czemu MS nie dał takiej możliwości?! Zgaduje że odpaliłeś GTA IV? Tam jest prze motyw, włączasz gre i dostajesz 5GS Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Da radę usunąć grę np co ma 5GS. Wiem, że da radę 0 ;-) Prawdopodobnie nie ma takiej możliwości, ale wolę się zapytać Nie wiem czemu MS nie dał takiej możliwości?! Zgaduje że odpaliłeś GTA IV? Tam jest prze motyw, włączasz gre i dostajesz 5GS W Soul Caliburze IV taki sam motyw, włączasz i 5 GSa Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ale gdy usune to na Mygamercard widnieje ta gra - W Simpsonach za samo PRESS START dostawalo sie gsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Da radę usunąć grę np co ma 5GS. Wiem, że da radę 0 ;-) Prawdopodobnie nie ma takiej możliwości, ale wolę się zapytać Nie wiem czemu MS nie dał takiej możliwości?! A przepraszam po co chcesz usunąć ta grę z 5GS. Żeby ci GS Completion nie spadł na ry.j? Śmieszne. Edytowane 3 Lutego 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) HDD 120gb to fajna sprawa - zgrane 10 gier - uruchamiam sobie pierw 1 potem 4, 6, 2, itp bez obawy ze tylko 1-2 moge zgrac na mizerna 20 Między tymi numerkami gier zapomniałeś tylko dopisać "zmiana płyty", żeby nie było za pięknie Edytowane 3 Lutego 2009 przez Tigro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie rozumiem jednej rzeczy. W opcjach włączyłem automatyczne logowanie i połączenie z XBL Działa prawidłowo, ale od czasu do czasu po uruchomieniu konsoli muszę wybrać na który profil się logować czyli nie działają włączone przeze mnie funkcje. o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Kroolik - też raz czy dwa razy mi się zdarzyło, że mnie konsola zapytała o profil mimo zaznaczonego automatycznego logowania. Też nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) Problemy wieku dziecięcego NXE, moim zdaniem. Nie takie wiksy potrafi NXE wyprawiać. Edytowane 4 Lutego 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgaduje że odpaliłeś GTA IV? Tam jest prze motyw, włączasz gre i dostajesz 5GS Nope m.in to NFS:Undercover oraz Fallout 3 A przepraszam po co chcesz usunąć ta grę z 5GS. Żeby ci GS Completion nie spadł na ry.j? Śmieszne. Nie wiem o co ci chodzi stary?! dop.ierd.ala.sz się tak do każdego? ehhh po prostu sie spytalem dlatego, ze chcialbym usunac gre np co ma 5GS bo brzydko wygląda hahah Wszedzie ponad 700 - 1000GS, a tu 5 To nie problem dla mnie tylko po prostu zwykla kosmetyka swojego profilu pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ale to przez godziny grasz czy przez godziny oglądasz swój profil? Rozumiem gdybyś miał same calaki a tu 5GS, ale bez przesady - zacznij grać, a nie ubolewać nad swoim completion %. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Zastanawiam się, czemu nie można wyłączyć achievementów. To gów.no uzależnia i choć fajne, mam ochote to wywalić. Jak z battle, bawi przez pewien czas ale na dłuższą metę mnie uzależnia i nie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Ludzie mi to nie przeszkadza tylko mówie, że fajnie by było jakby taka opcja była Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No spoko, przydałoby się w sumie, chętnie bym niektóre acziwy zdobył raz jeszcze, tak z nudów. I wywalił TDU z 80 GS na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Zgaduje że odpaliłeś GTA IV? Tam jest prze motyw, włączasz gre i dostajesz 5GS Nope m.in to NFS:Undercover oraz Fallout 3 A przepraszam po co chcesz usunąć ta grę z 5GS. Żeby ci GS Completion nie spadł na ry.j? Śmieszne. Nie wiem o co ci chodzi stary?! dop.ierd.ala.sz się tak do każdego? ehhh po prostu sie spytalem dlatego, ze chcialbym usunac gre np co ma 5GS bo brzydko wygląda hahah Wszedzie ponad 700 - 1000GS, a tu 5 To nie problem dla mnie tylko po prostu zwykla kosmetyka swojego profilu pzdr Kur.wa ale jaka kosmetyka? Co ty pitolisz człowieku? Kosmetyka profilu z grami? To jest dopiero śmieszne. PS: Tak do każdego bez wyjątku. Edytowane 5 Lutego 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Rada jest prosta - zanim zagracie sprawdzcie sobie gre na offline'owym koncie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Rada jest prosta - zanim zagracie sprawdzcie sobie gre na offline'owym koncie Dokładnie by poźniej kosmetyki profilu nie trzeba było robić Edytowane 5 Lutego 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Inna sprawa, że nie rozumiem jak można kupić grę i od razu odłożyć (no chyba, że gry kosztują tyle co czyste DVD). Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Kupielm FC2 - pogralem pare godzin - nuda wiec po co mam grac na sile, Skate demo bylo fajne - pomysl fajny na sterowanie galka ale jako ze gralem dlugo w TH to sterowanie mi nie zabardzo sie podoba, TH PG - bardziej to byl prezent niz gra dla mnie choc gry zagralem nie spodobala mi sie, zas demo wg mnie bylo ok :}. Jeszcze Table Tennis ale to gra na siec/splita , MC LA - spoko ale dlugie wyscigi mnie nudza, TR Underworld - sadzielm ze bedzie fajne lecz sie troche zawiodlem, dam 2 szanse i zobaczymy co wyjdzie Do reszty moich gier nie mam zastrzezen Edytowane 5 Lutego 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
yaros22 0 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Inna sprawa, że nie rozumiem jak można kupić grę i od razu odłożyć (no chyba, że gry kosztują tyle co czyste DVD). Normalnie Tak czasami mam i powroce do gry po jakims czasie lub idze w kąt, dla rodzeństwa lub na allegro Odrzucił mnie tak niedawno Dead Space - no niby gierka dobra, polecana ale mi jakos wcale nie podeszła. Sam NXE i kosmetyka profilu, tez mi sie nie podoba jak widze gierke i ma 0-10GS, ale to ma prawie zerowe znaczenie. Cos w tych achievementach jest, jakos tak uzalezniają Wkurzający jest tylko fakt (w NXE) ze autologowanie jakby nie działa czasami i czasami potrafi to ścierwo przymulić na 10-20sekund :o <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 W ogóle NXE powoli zaczyna mnie wkur.wiać. Nie pamiętam, czy stary dash mulił - miałem go może z tydzień. Ale pamiętam, że był całkiem ładny i wygodny i miał spore możliwości customizacji. Ten za to mnie wkur.wia już tym zielonym kolorem zakładek i w ogóle ułożeniem + muli + stare tematy można wywalić a nowe są do du.py, bo i tak zasłania nam połowę ekranu srebrna kula. Chciałbym możliwość powrotu do starego dasha, który miałby nowe funkcje oraz wyłączenie achievementów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Czy ktoś instalował Obliviona? Jak tak, czy jest jakaś poprawa jak się jeździ na koniu po świecie? Bo na porównaniach do wersji na PS3, to na klocku co chwile wyskakiwał napis loanding, długo ładowało lokacje, zacinało i ciągle coś wyskakiwało przed nosem, lipnie to wyglądało na klocku. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Oblivion zainstalowany jest np. u mnie. Mi się nic nie zacina, normalnie jadę i nie wczytuje mi się nic przed nosem. Jedyne loadingi, to przy wchodzeniu do lokacji, nie zawsze przy wychodzeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Czyli już nie ma takiego czegoś jak tutaj? http://www.gametrailers.com/player/18085.html (np. 30 sekunda) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi