Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Featured Replies

Opublikowano

nie no wszedzie mam gamerpica poustawianego, czemu w gamercardzie tu go nie widac?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 65,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 razy krótszymi loadingami bardzo mnie cieszy...stsestowałem Dead Space... i loading p

• Przepraszam że w ten sposób ale przeklejam posta w celu powtórzenia pytania:     Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 r

• Nie nie... ja nie mam z tym problemów... Podoba mi się ten dash i jestem w stanie przeżyć oglądanie divx... jak chce sobie coś obejrzeć w tym formacie to i tak mam lapciaka do LCD podłączonego... Byłe

Opublikowano

To jest chyba problem 360sigs, przed chwilą sprawdziłem kilka themow i żaden obrazka nie wyświetlał, sprawdź czy mygamercard będzie dobrze działał.

Opublikowano

z innej beczki, od kiedy mam to durne nxe gry zaczely sie wieszac. W niektore moge grac caly dzien, inne 5 minut po odpaleniu zaliczaja zwisa... To normalne? Da sie cos z tym zrobic?

Opublikowano
z innej beczki, od kiedy mam to durne nxe gry zaczely sie wieszac. W niektore moge grac caly dzien, inne 5 minut po odpaleniu zaliczaja zwisa... To normalne? Da sie cos z tym zrobic?

Instaluj gry które się wieszają na HDD i sprawdzaj czy odpalane z dysku mają ten sam problem.

Opublikowano

Instalowalem tyle gier na hdd i z zadna poza dzisiejszym Fracture nie bylo problemu - przy save lapal zawieche ale zaraz sie odfreezowal lub muzyka sie tak zaciela tytytytytyty:). Po restarcie juz bylo ok. Moze wina twojego hdd

Opublikowano

Welcome in club ;) Jak masz gwarancje to zdzwoń do MS, a jak nie... to czekaj na patcha :/

Opublikowano

Ile gb zajmuje Dead Space po instalacji na dysku ? Ogolnie prosilbym o wrzucenie jakiejs listy z nowymi grami ile zajmuja. Mam ta, ktora pojawila sie zaraz po wyjsciu NXE i nie ma tam Dead Space i jeszcze nowych gier, ktore wyszly po jego premierze.

Opublikowano

Też tak macie, że od jakiegoś czasu Xbox dłużej się włącza (tzn. chodzi mi o czas przyciśnięcie power->wyświetlenie kanału z newsami)? Nie działo się tak od razu po instalacji NXE - dopiero bodaj od dwóch tygodni. Wcześniej X był gotowy do gry praktycznie od razu po wyskoczeniu loga Xbox 360 na telewizorze. Teraz muszę jeszcze prawie minutę czekać, aż już uruchomiony Xbox łaskawie pokaże mi kanał z newsami. WTF?

Edytowane przez Tigro

Opublikowano

Wyczysc sobie cache. U mnie doszlo do sytuacji, ze walki w DOA sie w ogole nie wczytywaly.

Opublikowano

Minute? To już coś nie tak. A jak z ładowaniem lokacji z dysku twardego? Jeżeli też jest tak długo to trzeba przeczyścić cache/sformatować dysk lub dysk może być uszkodzony.

Opublikowano

Zrobiłem tą operację z Y X X LB RB X X po najechaniu na dysk, zgodziłem się na "konserwację" i dalej po staremu - minuta włączania..

Fisiu - nie pamiętam, kiedy (i czy w ogóle) grałem w coś, w czym lokacje byłyby przetrzymywane na dysku... ;) Ale instalowałem niedawno Table Tennis na dysku i chodziło bez zająknięcia.

Opublikowano

Dzisiaj dzwoniłem do MS i jutro albo pojutrze zabierają konsole. Powiedzieli, że to wina karty :huh: i ma być wymieniona.

Zobaczę co z tego będzie. BTW nie wiecie czy po wysłaniu konsoli do serwisu wgrywany jest stary soft?

Opublikowano
Zrobiłem tą operację z Y X X LB RB X X po najechaniu na dysk, zgodziłem się na "konserwację" i dalej po staremu - minuta włączania..

Fisiu - nie pamiętam, kiedy (i czy w ogóle) grałem w coś, w czym lokacje byłyby przetrzymywane na dysku... ;) Ale instalowałem niedawno Table Tennis na dysku i chodziło bez zająknięcia.

Spróbuj odłączyć dysk i sprawdź czy jest to samo.

Opublikowano

Dzisiaj dzwoniłem do MS i jutro albo pojutrze zabierają konsole. Powiedzieli, że to wina karty :huh: i ma być wymieniona.

Zobaczę co z tego będzie. BTW nie wiecie czy po wysłaniu konsoli do serwisu wgrywany jest stary soft?

tylko jesli wymienia plyte glowna to bedzie taki soft z jakim sie produkuje te plyty

NXE na 99% to nei bedzie bo z takim nie widzialem zadnej nowej...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie już było takie pytanie, ale tyle tu stron, da się zrzucić na dysk twardy własną muzykę ? pamiętam, że na starym dashu bez problemu się dało no i można było sobie w grze puścić własny OST, jak ktoś wie to niech pisze, dzięki.

Opublikowano

Jeżeli masz płytę audio to możesz sobie zrzucić na dysk, tu się chyba nic nie zmieniło.

Opublikowano

O, oto mi chodziło, to jednak dalej można sobie zrzucić, uf :P

Opublikowano

Ew mozesz z pena odpalac - szybciej i wygodniej oraz mniej miejsca na hdd zabiera ;)

Opublikowano

Zastanawiam sie, kiedy Microsoft umozliwi sluchanie plyt DVD Audio / Super Audio na X360 :/. Slchac tylko szumy. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze to wina sprzetu, a nie oprogramowania...

Opublikowano

zapewne kwestia licencji, tak jak na wszystko...

wiec jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze...

Opublikowano

Jak grałem w race pro to postanowiłem sobie z pendrive puścić muzykę. Na pendrivie było około 2 gb muzyki i 2gb innych śmieci, no i zanim muzyka siE włączyła to jakieś 15 minut minęło. Czy to normalne na NXE?

Opublikowano

Jesli miales w folderze MP3 z 200 kawalkow to nic dziwnego ze zamulilo jesli chciales sobie wszystkie odtworzyc. Trzeba w folderach porobic by szybciej on sobie je wczytal