Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz nie od dzis wiadomo co M$ planuje - unifikacje gier na PC i konsolach... Obawialismy sie tego, ale lada dzien bedzie mozna pykac wspolnie na obu platformach.

O ile juz nie mozna... ;P Nie jestem na czasie troche :D.

A PS3 zostanie w tyle, ojojoj :P

Opublikowano (edytowane)

PCtowcy już mogą z nami grać online np. w nowe wydanie Lost Planet i jeszcze kilka gier ma taką opcję, nie pamiętam tytułów. GOLDA na te gry nie musi nikt posiadać żeby grać online, można śmiało pykać na silverze. Jest jeszcze jeden wabik w tym, kloniarze muszą dokupić sobie pada od Microsoftu, żeby mogli grać online z posiadaczami Xa.

Edytowane przez Dark AlexX
Opublikowano
PCtowcy już mogą z nami grać online np. w nowe wydanie Lost Planet i jeszcze kilka gier ma taką opcję, nie pamiętam tytułów. GOLDA na te gry nie musi nikt posiadać żeby grać online, można śmiało pykać na silverze. Jest jeszcze jeden wabik w tym, kloniarze muszą dokupić sobie pada od Microsoftu, żeby mogli grać online z posiadaczami Xa.

a gdzie. Na klawiaturze normalnie przeciez moge grac

Opublikowano

Nie. A co maja save'y do gry? Przeciez (zgaduje, nie mam NXE) Przeciez jak chcesz wywalic przykladowo gre arcade to masz w folderze gre i save oddzielnie, nie wywalasz obu naraz.

Opublikowano
Tomaszek - ale co tam jest takiego NXE bo ja tam nic nie widze. Zmienimi poprostu wygladac Live! na PC i tyle

Wiesz nowy wyglad :) A nie moglismy na PC dostac zgrywania gier na HDD przeciez :P

Swoja droga to mi gry zawsze instaluja sie tam gdzie save :P

Opublikowano

Mam pytanie nie posiadam hd,ka w ixie mam karte 256 czy da sie na takiej karcie zainstalowac nowego dasha ?? nie posiadam ixbox live czy moge pobrac nowego dasha nagrac na cd i zainstalowac ??

Opublikowano
Mam pytanie nie posiadam hd,ka w ixie mam karte 256 czy da sie na takiej karcie zainstalowac nowego dasha ?? nie posiadam ixbox live czy moge pobrac nowego dasha nagrac na cd i zainstalowac ??

Bete mozesz a pelna nie predko pobierzesz ;)

Opublikowano
Tomaszek88, to jak to wkońcu jest? Bym zainstalował Bad Company, ale jak potem będę chciał usunąć, to mi sie save skasuje....

przy usuwaniu trzeba uwazac by nie skasowac wszystkiego lecz "obraz" gry

Opublikowano
macie linka gdzie to moge wypalic na cd i zainstalowac ???

Wrzucisz update na pendrive i go konsola od razu wykryje.

DZieki juz mam,tylko troche do d.. bo nie chodza divixy jak narazie oby bylo lepiej w tym temacie po 19-tym

Opublikowano

Mam pewien problem odkąd zainstalowałem NXE,mianowicie 3 gry : The Darkness,Fable2,GTA 4 potrafią w pewnym momencie się zawiesić,płyty są w stanie idealnym bez problemowo działają na innej konsoli,początkowo myślałem,że to coś z napędem jednak dziwne jest,że dotyczy to tylko tych tytułów,zwiechy następują zarówno po instalacji na dysku jak i bez niej. Nie wiem jednak jaki wpływ na to zjawisko może mieć dashboard i czy może to występować z jego winy?