kold 8 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Juz nie od dzis wiadomo co M$ planuje - unifikacje gier na PC i konsolach... Obawialismy sie tego, ale lada dzien bedzie mozna pykac wspolnie na obu platformach. O ile juz nie mozna... ;P Nie jestem na czasie troche . A PS3 zostanie w tyle, ojojoj Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) PCtowcy już mogą z nami grać online np. w nowe wydanie Lost Planet i jeszcze kilka gier ma taką opcję, nie pamiętam tytułów. GOLDA na te gry nie musi nikt posiadać żeby grać online, można śmiało pykać na silverze. Jest jeszcze jeden wabik w tym, kloniarze muszą dokupić sobie pada od Microsoftu, żeby mogli grać online z posiadaczami Xa. Edytowane 16 listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 PCtowcy już mogą z nami grać online np. w nowe wydanie Lost Planet i jeszcze kilka gier ma taką opcję, nie pamiętam tytułów. GOLDA na te gry nie musi nikt posiadać żeby grać online, można śmiało pykać na silverze. Jest jeszcze jeden wabik w tym, kloniarze muszą dokupić sobie pada od Microsoftu, żeby mogli grać online z posiadaczami Xa. a gdzie. Na klawiaturze normalnie przeciez moge grac Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Tomaszek - ale co tam jest takiego NXE bo ja tam nic nie widze. Zmienimi poprostu wygladac Live! na PC i tyle Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Mam 2 pytania: - Instalował ktoś Battlefielda: Bad Company ? - Czy po zainstalowaniu GTA 4 loadingi sa dużo szybsze? Opłaca sie wogóle instalacja gry ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Przeciez masz stronki z porownaniami... Roznica przy poczatkowym to chyba 7sekund. Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 A jesli np skopiuje na dysk GTA 4, a potem będę chcial usunąc z dysku, to skasuja mi się save'y ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Nie. A co maja save'y do gry? Przeciez (zgaduje, nie mam NXE) Przeciez jak chcesz wywalic przykladowo gre arcade to masz w folderze gre i save oddzielnie, nie wywalasz obu naraz. Cytuj
kold 8 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Nie. Po co te glupie pytania? Wystarczy troche logicznie myslec. M$ nie chcial Cie zrobic w balona, nie obawiaj sie . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 instalowalem Bad Company Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Tomaszek - ale co tam jest takiego NXE bo ja tam nic nie widze. Zmienimi poprostu wygladac Live! na PC i tyle Wiesz nowy wyglad A nie moglismy na PC dostac zgrywania gier na HDD przeciez Swoja droga to mi gry zawsze instaluja sie tam gdzie save Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Tomaszek88, to jak to wkońcu jest? Bym zainstalował Bad Company, ale jak potem będę chciał usunąć, to mi sie save skasuje.... Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Post Lucka mnie rozwalił Nie! Człowieku zanim napiszesz coś to pomyśl. Co ma zgrana gra do save? Cytuj
cureman 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Mam pytanie nie posiadam hd,ka w ixie mam karte 256 czy da sie na takiej karcie zainstalowac nowego dasha ?? nie posiadam ixbox live czy moge pobrac nowego dasha nagrac na cd i zainstalowac ?? Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Mam pytanie nie posiadam hd,ka w ixie mam karte 256 czy da sie na takiej karcie zainstalowac nowego dasha ?? nie posiadam ixbox live czy moge pobrac nowego dasha nagrac na cd i zainstalowac ?? Bete mozesz a pelna nie predko pobierzesz Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Pełna wersja ma zabrać tylko 128 MB to wejdzie mu bez problemu. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 macie linka gdzie to moge wypalic na cd i zainstalowac ??? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 TUTAJ masz napisane co i jak. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Tomaszek88, to jak to wkońcu jest? Bym zainstalował Bad Company, ale jak potem będę chciał usunąć, to mi sie save skasuje.... przy usuwaniu trzeba uwazac by nie skasowac wszystkiego lecz "obraz" gry Cytuj
cureman 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 mam dziala tylko mam pytanie czemu nie chodza normalnie divixy ???i gdzie jest opcja zgrywania na hd gier ?? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Divixów ta wersja nie obsługuje, musisz poczekać do 19. Na początku masz zakładkę z płytą, wciskasz Y i kopiuj grę na HDD. Jak masz tylko kartę pamięci to może taka opcja nawet Ci się nie wyświetlać. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 16 listopada 2008 Autor Opublikowano 16 listopada 2008 @Cureman Przejrzyj temat, i nie zadawaj głupich pytań Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 macie linka gdzie to moge wypalic na cd i zainstalowac ??? Wrzucisz update na pendrive i go konsola od razu wykryje. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 macie linka gdzie to moge wypalic na cd i zainstalowac ??? Wrzucisz update na pendrive i go konsola od razu wykryje. DZieki juz mam,tylko troche do d.. bo nie chodza divixy jak narazie oby bylo lepiej w tym temacie po 19-tym Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Mam pewien problem odkąd zainstalowałem NXE,mianowicie 3 gry : The Darkness,Fable2,GTA 4 potrafią w pewnym momencie się zawiesić,płyty są w stanie idealnym bez problemowo działają na innej konsoli,początkowo myślałem,że to coś z napędem jednak dziwne jest,że dotyczy to tylko tych tytułów,zwiechy następują zarówno po instalacji na dysku jak i bez niej. Nie wiem jednak jaki wpływ na to zjawisko może mieć dashboard i czy może to występować z jego winy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi