Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Featured Replies

Opublikowano

a jednak działa na mojej starej konsoli , a co do zgrania to wchodzisz w menu w opcje płyty włożonej i masz zgranie na dysk

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 65,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 razy krótszymi loadingami bardzo mnie cieszy...stsestowałem Dead Space... i loading p

• Przepraszam że w ten sposób ale przeklejam posta w celu powtórzenia pytania:     Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 r

• Nie nie... ja nie mam z tym problemów... Podoba mi się ten dash i jestem w stanie przeżyć oglądanie divx... jak chce sobie coś obejrzeć w tym formacie to i tak mam lapciaka do LCD podłączonego... Byłe

Opublikowano
niech ktos poda konkretna sciezkie by zmienic theme bo sie doszukac nie moge

ponowie bo X ciagle wlaczony obok i prad pozera ;)

my xbox--->select your profile--->change theme.

Opublikowano

Skomplikowany ten dash ciągle jakieś errory wyskakują. Wolałem stary.

p.s

Cholera ściągam demko GH z market place i jak mogę podejrzeć ile % gry jest już ściągnięte ? Szukam od 25 min.

Opublikowano

-Trzeba mieć GOLD żeby wejść do grupy

-działa gładko poza małymi powiadomieniami, że gdzieś na marketplace nie moge wejść bo jest błąd XYZ..

-ciekawy bajer z avatarami, ale bardziej bajer dla funu niż coś excytującego

-jeżeli już dali dziesiątki brwi, to mogli dać dziesiątki ubrań

+ładne intro (... )

+nowocześniej

+jest szansa, że dowiem sie jak wygląda gracz.

EDIT:

PS.

Edytowane przez Er_WolvEr

Opublikowano
-jeżeli już dali dziesiątki brwi, to mogli dać dziesiątki ubrań

Daczą, do zassania za MP :twisted: Ewentualnie będą nowe po przejściu jakiejś gry.

+jest szansa, że dowiem sie jak wygląda gracz.

Tia... U mnie zobaczysz karła-grubasa z amputowanymi dłońmi

Ja bym nie zakładał, że ludzie będą siebie robić. Pewien % na pewno, ale juz wiem, że jeden z moich friendów będzie emo-laską...

Opublikowano
Finalna wersja dasha bez avatarów <<KLIK>>

To dla ludzi, którzy nie mają konsoli podłączonej do neta.

ps. będę testował jak wrócę do domu, innym działa. Potwierdzę wieczorem.

Wszystko dziala ok. Pozdro! :)

Lipa mi nie dziala wgralem ostatnio wer.beta z plyty i poszlo a teraz jak chce zainstalowac pelna bez avatarow to pokazuje plyta z materialami multimedialnmi dogral kto to do bety z plyty??>

Opublikowano

Wszystko śmiga jak należy. Kwestia Rynku pewnie na dniach do poprawki. Narazie to mi to wisi. Zgrywanie gier na dysk to piękna sprawa. Cisza, kompletna głusza a 2 360tki ledwo co pomrukują.

Opublikowano

Szkoda, że te wszytkie theme robione pod NXE są płatne i ciągle te errory w marketpleace :/

BTW

mniej więcej tak wyglądam :D

Edytowane przez Dark AlexX

Opublikowano
Skomplikowany ten dash ciągle jakieś errory wyskakują. Wolałem stary.

p.s

Cholera ściągam demko GH z market place i jak mogę podejrzeć ile % gry jest już ściągnięte ? Szukam od 25 min.

naciskasz srodek pada, potem ze 2 razy w lewo na karte Rynek i Aktualnie...

wtf - dalem do sciagnieca demka, wlanczam Xa i blad e 74 ;/

Opublikowano

całkiem ok, avatara zrobiłem, zrzuciłem forzę na hdd i jest dobrze. przyjemnie wygląda (jak Cover Flow z Mac'a) i chodzi płynnie.

Opublikowano

Te błędy na Rynku nie wyskakiwały do tej pory. Widać coś nie zagrało po uruchomieniu marketplace.xbox.com albo po prostu za duży ruch jest na serwerach.

A jak ktoś chce pokazać swojego Awatara, to - http://avatar.xboxlive.com/avatar/Twój Gamertag/avatar-body.png

Opublikowano

Czy jest jakaś możliwośc zdobycia nowego dasha jeżeli nie moge podłączyć x'a do neta?Chodzi mi o pełną wersje.

Edytowane przez Mango0700

Opublikowano
Te błędy na Rynku nie wyskakiwały do tej pory. Widać coś nie zagrało po uruchomieniu marketplace.xbox.com albo po prostu za duży ruch jest na serwerach.

A jak ktoś chce pokazać swojego Awatara, to - http://avatar.xboxlive.com/avatar/Twój Gamertag/avatar-body.png

Działa ! :twisted:

Tylko dlaczego defaultowo jest kobieta?...

Opublikowano

na pelna musisz poczekac do stycznia mozesz sciagnac ta bez avatarow pare postow wczesniej byl link.

to i ja sie pochwale.

Edytowane przez wielad

Opublikowano

czy komus tez cos sie z Xem po zainstalowaniu aktualizacji tzn po ponownym uruchomieniu? Bo ja wlanczam i 1 ring z bledem e 74

Edytowane przez signap

Opublikowano

ej dobra, a co z obrazkami do profilu? po 3 dni temu zakupilem obrazki z ME i dalej chce je miec na Gamercardzie... w d... mam avatary... juz nie mam do nich dostepu?

Opublikowano

czy da się skasować gry w których mam GS 0 ? Jak tak to w jaki sposób ?

[edit] Dark AlexX - wielkie dzięki :)

Edytowane przez mx9

Opublikowano
Finalna wersja dasha bez avatarów <<KLIK>>

To dla ludzi, którzy nie mają konsoli podłączonej do neta.

ps. będę testował jak wrócę do domu, innym działa. Potwierdzę wieczorem.

Wszystko dziala ok. Pozdro! :)

Lipa mi nie dziala wgralem ostatnio wer.beta z plyty i poszlo a teraz jak chce zainstalowac pelna bez avatarow to pokazuje plyta z materialami multimedialnmi dogral kto to do bety z plyty??>

No poszlo ale brak roznicy miedzy beta a niby ta pelna !!! nadal brak odczytu z plyty divixa , w starym dashu byly a tu wyskakuje otworz naped!! wcale nie widzi plyty ,nic czekam na pelna wer. do wypalenia na cd

Opublikowano
czy komus tez cos sie z Xem po zainstalowaniu aktualizacji tzn po ponownym uruchomieniu? Bo ja wlanczam i 1 ring z bledem e 74

przypadek ze akurat Ci wystapil E74 po instalacji, awaria plyty glownej nie zwiazana z flashem nanda...

a co do NXE wszsytko zostalo tak jak w beta wersji, chodzi o zabepzieczenia

nie mozna juz przekladac sobie dysku do roznych konsol (ciekawe jak bedzie z konsolami po serwisowaniu, wymienia na nowa i nic nie uruchomimy)

czyli to co sie da na predce napisac to:

profile na innej konsoli niz zakladane sa po prostu widziane jako uszkodzone

gry instalowane dzialaja tylko na tej konsoli na ktorej instalowane

nie wiem jak z save ale zapewne tez beda cuda wianki z tym jak sie przesiadziemy na inna konsole bo stara wysiadzie...

Opublikowano

Zeratul, było już tyle razy mówione - stare themes oraz Gamerpics działają z NXE. Nie musisz mieć Awatara w Gamercardzie.

Co do usuwania gier z 0 GS - wciskamy Guide, wchodzimy w Osiągnięcia i tam po wybraniu gry wystarczy wcisnąć "X".

Edytowane przez wrog