Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fak, fak, fak :/ to jakos da sie usunac to?

zgralem sobie Merc2 i GTA4

Merc 2- gdy gadamy z kims to po przejsci takiej animacji odrazu mamy gadke, potem gdy wychodzmy ekran znow czarnieje i mamy juz gre ;) wiecej nie zauwazylem bo chwile "zagralem"

GTA4 - przy atworku z goscmi grajacymi w domino gra pokazywala Story Complete - Loading, wczesniej nie pamietam gdzie sie konczyla wczytywac, dysk nie przyspieszy dzialania samej gry - nadal dropuje

Opublikowano (edytowane)

a to i tak nic nie stracilem bo na live nie gram ;)

sprawdze ten filmik porownujacy gre z HDD i DVD co byl na przykladzie GTA. Mi pokazal sie ten atwork i 1s pozniej Loading

ja mam 6s szybciej niz tutaj pokazano gre z hdd przy gosciach z dominem a dysk to 120gb przerabiane

Edytowane przez signap
Opublikowano (edytowane)

Jezeli faktycznie bedzie mozna po 19 grac normalnie na livie to ja na to lece ;) Tylko czy tak bedzie naprawde?

I drugie pytanko. Czy jak bede probowal podlaczyc sie do live do po prostu nie bede mogl czy jak?

Edytowane przez Tomaszek88
Opublikowano

"Only thing is, if you weren't on the beta list, you won't be able to connect to XBL until the official update comes out."

Czyli jeśli nie jesteś na liście osób którzy otrzymali wersję beta, to nie będziesz mógł połączyć z XBL aż do momentu oficjalnego release'u.

Opublikowano

Najbardziej chyba cieszy możliwosc wgrywania gier na dysk. Pal licho znikomą różnicę w wczytywaniu danych, najważniejsze że w ten sposób ograniczy się hałas konsoli podczas czytania DVD oraz żonglowaniem płytkami. Już na moim dysku 120 GB porobiłem porządki i wywaliłem około 70 GB demówek, tylko po to by po 19 listopada pokopiować najczęsciej używane gry na twardziela:)

Opublikowano

podoba mi się. wszystko śmiga aż miło. dobra opcja z wykasowywaniem "pustych" w gsy gier, już wyczyściłem konto z niepotrzebnych kwiatków. zastrzeżenia mam tylko do szaty graficznej, ale pewnie sie przyzwyczaje.

Opublikowano
Najbardziej chyba cieszy możliwosc wgrywania gier na dysk. Pal licho znikomą różnicę w wczytywaniu danych, najważniejsze że w ten sposób ograniczy się hałas konsoli podczas czytania DVD oraz żonglowaniem płytkami.

to nie trzeba wkładać płyty by załączyć gre z dasha?

Opublikowano

uff.. udało mi się ;) Wystarczyło nagrać dasha na jakaś płytkę DVD i już wsio gra :) Ładnie jest, podoba mi się ;) Ale najbardziej cieszę się z wgrywania gier na HDD :)

@Hooki jeśli nagrasz na dysk grę to nie ;)

Opublikowano
to nie trzeba wkładać płyty by załączyć gre z dasha?

Niestety trzeba, potrzebna jest tylko aby odpalić grę, cała reszta leci z dysku, słychać tylko cichy szum wentylatora :) Jakoś chyba musieli się zabezpieczyć żeby ludzie np. "po sąsiedzku" nie śmigali na jednym egzemplarzu gry.

Opublikowano (edytowane)

i dla mnie tez. Bo ten hałas xklocka szczególnie teraz w nocy daje mocno po uszach. Czyli jesteśmy pozbawieni live do 19-tego ;) a jeśli zechce się podłączyć do live to wyskoczy mi po prostu komunikat że nie da się czy jak?

@hooki sorry :/ trochę za szybko się ucieszyłem nie sprawdzając ;)

Edytowane przez Tomaszek88