Owiec 281 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Mowie o tym ,ze jak ktos ma przerobiona ,a nie o nim. Zle to napisalem. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Chodzi mi o to czy "stary" flash dobrze działa z nowym dashem. Podobno co aktualizacje coś zmieniją. Jak bym konsole przerobił to na liva na pewno bym nie wchodził - coś za cos. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 ile jeszcze zadasz pytan? Napisz je w 1 poscie a nie kolejne czy ban, czy tamto czy tamtov2,itp Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 ile jeszcze zadasz pytan? Napisz je w 1 poscie a nie kolejne czy ban, czy tamto czy tamtov2,itp Tyle razy aż uzyskam w końcu sensowna odpowiedź, a nie rzeczy w stylu "niewiem", "zobaczymy", "czas pokaże". Dopiero 2 razy jot w tym temaci mi jej udzielił. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Mam nadzieję, że szybko naprawią to przywieszanie w NXE, pamiętam, że pierwszy dashboard też na początku potrafił wycinać różne numery ale tutaj trochę jest to przesadzone, czasem tracę kontrolę nad konsolą na pół minuty. Z innych ciekawostek - PGR4 odpalany z HDD ma zepsuty dźwięk na niektórych konsolach (np. mojej i kolegi). Oby to szybko wszystko połatali. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 29 listopada 2008 Autor Opublikowano 29 listopada 2008 Sznuerk wyjdź i nie wracaj. Kompromitujesz się. Co do NXE to wydaje mi się że coś robili, bo nie występują już te dziwne zwiechy. W końcu jestem zadowolony Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 (edytowane) "Faking" zonk - gram sobie w Gearsy 2, 4:0 wynik, przeciwnicy mają o wiele wyższe rangi. Nagle patrze - kumpla odcięło z drużyny - offline... Ziejemy, w domu internet odcieli - po sekundzie i mnie odłączyło mnie od Live, ale gdy pare sekund później wziąłem połącz to podłączyło i zwiecha konsoli - co to ma być? Edytowane 29 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Hmm... dziwna sprawa... patrzę w Spotlight a tu informacja o nowych ciuszkach dla avatarów. No to idę zerknąc, a tam pupa - nic nie ma. Patrzę za jakąś godzinkę, newsa już nie ma... Zdurniałam... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Przed aktualizacją wszędzie miałem to samo logo, teraz tylko na konsoli. Nic nie ruszałem....i właśnie dlatego miałeś ten sam pic w obu przypadkach. po aktualizacji jeden z nich zmieniany jest na domyślny - wystarczy wybrać dwa takie same w preferencjach profilu. thc, pomogło Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Za to mojego nie widać na http://www.mygamercard.net/ , ale tylko jak się zaloguje. Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Te gry z 0 GS chyba nigdy nie znikną z tego mygamercard... Cytuj
cureman 1 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Kupilem nowego ixa elite pobralem fulla i wypalilem na plycie ,wszystko piknie smiga tylko jak mam pobrac te (pipi),,,kodeki i avatary bez liva ??? caly czas niemoge sie zalogowac na livie nie pobiera mi mojego AIP :-(czy bedzie gdzies pelna wer.12o mb z wszystkim .??? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 thc, pomogło thc zwsze pomaga Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 co do tych ciuszkow to akurat ja zdazylem je "sprawdzic" jeden wielki LOL jedna czapka, jedna kurtka, jedne rekawiczki, jedne buty , wszystko niby zimowe ale do du.py i wydaje mi sie ze one byly juz od poczatku, tylko ze ukryte i teraz je odblokowali, ze niby za darmo imo za jakies fajne rzeczy beda chcieli zeby bulic po 200-800ms Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 odkąd uruchomiłem NXE i "zrobiłem" gejowskiego avatara ta funkcja konsoli/konta już mnie nie interesuje drażni mnie brak możliwości wyłączenia tego badziewia. oczywiście opcji takiej nie będzie, gdyż M$ będzie wydawał nowe pakiety ciuchów, a wy będziecie płacić za to z uśmiechem na twarzy nowe ciuszki - łał ale gest Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 co do tych ciuszkow to akurat ja zdazylem je "sprawdzic" jeden wielki LOL jedna czapka, jedna kurtka, jedne rekawiczki, jedne buty , wszystko niby zimowe ale do du.py i wydaje mi sie ze one byly juz od poczatku, tylko ze ukryte i teraz je odblokowali, ze niby za darmo imo za jakies fajne rzeczy beda chcieli zeby bulic po 200-800ms Się w końcu pojawiły... miałeś racje... lipa Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 A już przed świętami czapeczka mikołajowa za drobne 100 MS Points! Nie mogę się doczekać... <_< Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Narzekacie na te awatary ale i tak was one nie interesuja,itp a macie je w kartach... Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Ja nie narzekam Tylko na ubranka i na M$ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Na MS to w nieskonczonosc mozna narzekac - core, opusy, falcony, arcade, xne, oplaty za live obrazki/tematy, awaryjnosc,itd Nie od dzis wiadomo ze spora czescia "graczy" sa casuale i to dla nich powstaly te awatarki. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Kupilem nowego ixa elite pobralem fulla i wypalilem na plycie ,wszystko piknie smiga tylko jak mam pobrac te (pipi),,,kodeki i avatary bez liva ??? caly czas niemoge sie zalogowac na livie nie pobiera mi mojego AIP :-(czy bedzie gdzies pelna wer.12o mb z wszystkim .??? Ponawiam moje pytanie Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Aktualizacja z avatarami itp. prosto z serwerów Microsoftu Proszę bardzo. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Aktualizacja z avatarami itp. prosto z serwerów Microsoftu Proszę bardzo. Jestes wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
wielad 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 kurde ostatnio chcialem zainstalowac gre i zobaczylem ze xbox zjadl mi ponad 6gb zaraz wrzuce fote, moze mi ktos napisac jak odzyskac to 6gb? dysk jaki posiadam to 20gb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi