Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ile jeszcze zadasz pytan? Napisz je w 1 poscie a nie kolejne czy ban, czy tamto czy tamtov2,itp

Tyle razy aż uzyskam w końcu sensowna odpowiedź, a nie rzeczy w stylu "niewiem", "zobaczymy", "czas pokaże". Dopiero 2 razy jot w tym temaci mi jej udzielił.

Opublikowano

Mam nadzieję, że szybko naprawią to przywieszanie w NXE, pamiętam, że pierwszy dashboard też na początku potrafił wycinać różne numery ale tutaj trochę jest to przesadzone, czasem tracę kontrolę nad konsolą na pół minuty.

Z innych ciekawostek - PGR4 odpalany z HDD ma zepsuty dźwięk na niektórych konsolach (np. mojej i kolegi). Oby to szybko wszystko połatali.

Opublikowano (edytowane)

"Faking" zonk - gram sobie w Gearsy 2, 4:0 wynik, przeciwnicy mają o wiele wyższe rangi. Nagle patrze - kumpla odcięło z drużyny - offline... Ziejemy, w domu internet odcieli - po sekundzie i mnie odłączyło mnie od Live, ale gdy pare sekund później wziąłem połącz to podłączyło i zwiecha konsoli - co to ma być?

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano

Hmm... dziwna sprawa... patrzę w Spotlight a tu informacja o nowych ciuszkach dla avatarów. No to idę zerknąc, a tam pupa - nic nie ma. Patrzę za jakąś godzinkę, newsa już nie ma...

Zdurniałam...

Opublikowano
Przed aktualizacją wszędzie miałem to samo logo, teraz tylko na konsoli. Nic nie ruszałem.
...i właśnie dlatego miałeś ten sam pic w obu przypadkach. po aktualizacji jeden z nich zmieniany jest na domyślny - wystarczy wybrać dwa takie same w preferencjach profilu.

thc, pomogło

Opublikowano

Kupilem nowego ixa elite pobralem fulla i wypalilem na plycie ,wszystko piknie smiga tylko jak mam pobrac te (pipi),,,kodeki i avatary bez liva ??? caly czas niemoge sie zalogowac na livie nie pobiera mi mojego AIP :-(czy bedzie gdzies pelna wer.12o mb z wszystkim .???

Opublikowano

co do tych ciuszkow to akurat ja zdazylem je "sprawdzic"

jeden wielki LOL :lol:

jedna czapka, jedna kurtka, jedne rekawiczki, jedne buty , wszystko niby zimowe :lol: ale do du.py ^^

i wydaje mi sie ze one byly juz od poczatku, tylko ze ukryte i teraz je odblokowali, ze niby za darmo ;) imo za jakies fajne rzeczy beda chcieli zeby bulic po 200-800ms

Opublikowano

odkąd uruchomiłem NXE i "zrobiłem" gejowskiego avatara ta funkcja konsoli/konta już mnie nie interesuje

drażni mnie brak możliwości wyłączenia tego badziewia. oczywiście opcji takiej nie będzie, gdyż M$ będzie wydawał nowe pakiety ciuchów, a wy będziecie płacić za to z uśmiechem na twarzy

nowe ciuszki - łał ale gest

Opublikowano
co do tych ciuszkow to akurat ja zdazylem je "sprawdzic"

jeden wielki LOL :lol:

jedna czapka, jedna kurtka, jedne rekawiczki, jedne buty , wszystko niby zimowe :lol: ale do du.py ^^

i wydaje mi sie ze one byly juz od poczatku, tylko ze ukryte i teraz je odblokowali, ze niby za darmo ;) imo za jakies fajne rzeczy beda chcieli zeby bulic po 200-800ms

Się w końcu pojawiły... miałeś racje... lipa :/

Opublikowano

Na MS to w nieskonczonosc mozna narzekac - core, opusy, falcony, arcade, xne, oplaty za live obrazki/tematy, awaryjnosc,itd Nie od dzis wiadomo ze spora czescia "graczy" sa casuale i to dla nich powstaly te awatarki.

Opublikowano
Kupilem nowego ixa elite pobralem fulla i wypalilem na plycie ,wszystko piknie smiga tylko jak mam pobrac te (pipi),,,kodeki i avatary bez liva ??? caly czas niemoge sie zalogowac na livie nie pobiera mi mojego AIP :-(czy bedzie gdzies pelna wer.12o mb z wszystkim .???

Ponawiam moje pytanie :huh:

Opublikowano

kurde ostatnio chcialem zainstalowac gre i zobaczylem ze xbox zjadl mi ponad 6gb :/ zaraz wrzuce fote, moze mi ktos napisac jak odzyskac to 6gb?

dysk jaki posiadam to 20gb.

zdjeciets9.jpg