Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiające jest jedno, właśnie wrzuciłem na hdd Far Cry 2 i na konsoli zajmuje 4,5GB ciekawe co z resztą, będzie doczytywać z płyty, a może tyle właśnie zajmują gry, a sprawa z DL'kami to jedna wielka lipa :)

Co nie zmienia faktu ze nowy dash jest całkiem milusi.

Opublikowano
no właśnie o to mi chodziło, bo Tomaszek88 coś mi tutaj namieszał i pachniało mi przekrętem (ściepka na gre w 10 ludzi i po kolei u każdego rip na hdd) troche.

Mi NFS MW zajmuje 7,6GB. Co ciekawe zgrywał się na HDD możne 10 min max.

Opublikowano (edytowane)

Jak komus bedzie sie dzisiaj nudzilo to sprawdzcie jak dziala Lost Odyssey po zainstalowaniu na dysku. Jestem ciekaw, czy walki beda sie wgrywac szybciej :D

Edytowane przez bebbop
Opublikowano (edytowane)
Próbował ktoś po zainstalowaniu NXE wgrać z powrotem z płyty/pendrive'a starego dasha?

A na logikę, da się w starym dashu wrócić do jeszcze starszego? Nie... Tak myśle :E

@Up

To otwórz 3 stronę tematu.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

i ja sie skusiłem na nowego dasha, ale nie jeszcze nie znalazłem gdzie moge usunac gry z 0gs, any ideas?

edit:

ok, juz mam, wystarczyło w szybkim menu troche poszperac ;P

Edytowane przez trybun
Opublikowano
Jak komus bedzie sie dzisiaj nudzilo to sprawdzcie jak dziala Lost Odyssey po zainstalowaniu na dysku. Jestem ciekaw, czy walki beda sie wgrywac szybciej :D

niech ktos zrzuci gre ktora jest na 2 lub wiecej plytek ;) i sproboje ja uruchomic i "dosc" do momentu kiedy trzeba zmienic CD :)

Grajac w Mercenaries 2 roznice sa bardzo minimalne w szybkosci - spodziewalem sie czegos lepszego, MS chwalil sie ze do 30% szybciej - moze dla nich 5s szybszy loading w GTA to te 30%

Opublikowano

niech ktos zrzuci gre ktora jest na 2 lub wiecej plytek ;) i sproboje ja uruchomic i "dosc" do momentu kiedy trzeba zmienic CD :)

Grajac w Mercenaries 2 roznice sa bardzo minimalne w szybkosci - spodziewalem sie czegos lepszego, MS chwalil sie ze do 30% szybciej - moze dla nich 5s szybszy loading w GTA to te 30%

Moglbys rozpisac sie troche jasniej? Nie rozumiem zbytnio o co ci chodzi.

Opublikowano

Słuchajcie, a jak to jest z motywami i obrazkami gracza? Kupiłem sobie wczoraj fajny zestaw avatarów BioShocka i teraz... lipa?

A motywy działają czy nie? MS chyba coś tam obiecywał, że tak.

Opublikowano

Aha, a więc super.

Dobra, chyba zainstaluje. I tak teraz tylko w fable na singlu gram :D.

Opublikowano
Ci ktorzy juz jada na NXE i zgrywaja gry na dysk - zgrywacie na oryginalny M$ czy te samoroboki po 120Gb?

Ja mam 20ke. Wgralem Prey - 5GB. Loadingi szybsze a co najwazniejsze jest cicho :>. Wypasior. Polecam. Chcialbym przetestowac na GTA4 i czy byloby mniejsze dorysowanie - zwlaszcza na dysku 120. Mysle, ze na bank, co by mnie bardzo ucieszylo :).

Opublikowano

Dorysowywanie to pewnie mankament silnika, sadze ze loadingi bylyby krotsze, ale pop up by nie zniknal, ale moge sie mylic ofkoz.