SierraPL 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Zastanawiające jest jedno, właśnie wrzuciłem na hdd Far Cry 2 i na konsoli zajmuje 4,5GB ciekawe co z resztą, będzie doczytywać z płyty, a może tyle właśnie zajmują gry, a sprawa z DL'kami to jedna wielka lipa Co nie zmienia faktu ze nowy dash jest całkiem milusi. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 no właśnie o to mi chodziło, bo Tomaszek88 coś mi tutaj namieszał i pachniało mi przekrętem (ściepka na gre w 10 ludzi i po kolei u każdego rip na hdd) troche. Mi NFS MW zajmuje 7,6GB. Co ciekawe zgrywał się na HDD możne 10 min max. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Fifa 09 zajmuje 6.4 bodajże. Właśnie zgrywam Assasin's Creed. Mam nadzieję, że loadingi będą szybsze:) ogólnie jest wypas. komfort teraz jest o wiele wyższy. Dam radę do 19 bez live'a bo warto Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Ogólnie ja główny nacisk kładłem na pracę konsoli. Za głośna jak dla mnie. Cała reszta miła dla oka i można przeboleć. Jeszcze zobaczymy jak będą się sprawdzały avatary. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Jak komus bedzie sie dzisiaj nudzilo to sprawdzcie jak dziala Lost Odyssey po zainstalowaniu na dysku. Jestem ciekaw, czy walki beda sie wgrywac szybciej Edytowane 1 listopada 2008 przez bebbop Cytuj
miki77 16 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Próbował ktoś po zainstalowaniu NXE wgrać z powrotem z płyty/pendrive'a starego dasha? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Korci mnie aby wrzucić owe ustrojstwo lecz do 19 jest sporo czasu, nie chcę pozbywać się live na ten czas. Ktoś pisał miki, że wyczyszczenie cache pomaga w wykasowaniu tego dasha ale nie wiem. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Próbował ktoś po zainstalowaniu NXE wgrać z powrotem z płyty/pendrive'a starego dasha? A na logikę, da się w starym dashu wrócić do jeszcze starszego? Nie... Tak myśle :E @Up To otwórz 3 stronę tematu. Edytowane 1 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Mi i tak GOLD się kończy 7 listopada więc do 19 mogę poczekać. Nowy dash jest kozacki, teraz tylko czekać aż będzie w 100% funkcjonalny Cytuj
trybun 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) i ja sie skusiłem na nowego dasha, ale nie jeszcze nie znalazłem gdzie moge usunac gry z 0gs, any ideas? edit: ok, juz mam, wystarczyło w szybkim menu troche poszperac ;P Edytowane 1 listopada 2008 przez trybun Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Jak komus bedzie sie dzisiaj nudzilo to sprawdzcie jak dziala Lost Odyssey po zainstalowaniu na dysku. Jestem ciekaw, czy walki beda sie wgrywac szybciej niech ktos zrzuci gre ktora jest na 2 lub wiecej plytek i sproboje ja uruchomic i "dosc" do momentu kiedy trzeba zmienic CD Grajac w Mercenaries 2 roznice sa bardzo minimalne w szybkosci - spodziewalem sie czegos lepszego, MS chwalil sie ze do 30% szybciej - moze dla nich 5s szybszy loading w GTA to te 30% Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Loadingi to najmniejszy problem, i tak jest szybko. Ważne, że napęd nie napier.dala i jest cisza. Tylko szum wiatraka. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Jak komus bedzie sie dzisiaj nudzilo to sprawdzcie jak dziala Lost Odyssey po zainstalowaniu na dysku. Jestem ciekaw, czy walki beda sie wgrywac szybciej niech ktos zrzuci gre ktora jest na 2 lub wiecej plytek i sproboje ja uruchomic i "dosc" do momentu kiedy trzeba zmienic CD Grajac w Mercenaries 2 roznice sa bardzo minimalne w szybkosci - spodziewalem sie czegos lepszego, MS chwalil sie ze do 30% szybciej - moze dla nich 5s szybszy loading w GTA to te 30% Moglbys rozpisac sie troche jasniej? Nie rozumiem zbytnio o co ci chodzi. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Słuchajcie, a jak to jest z motywami i obrazkami gracza? Kupiłem sobie wczoraj fajny zestaw avatarów BioShocka i teraz... lipa? A motywy działają czy nie? MS chyba coś tam obiecywał, że tak. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Mozna bedzie miec avatara, a tematy dzialaja tez na nowym dashu. EDIT: Avatar w sensie obrazek, a nie postac. Edytowane 1 listopada 2008 przez Jędrek Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Aha, a więc super. Dobra, chyba zainstaluje. I tak teraz tylko w fable na singlu gram . Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 A co jeśli 19 listopada, po wpięciu sieci do konsoli ta NIE zapyta nas o aktualizację skro teraz po wgraniu tego dasha nie da się grać na live? ja już poczekam. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 najprosciej to wytlumaczyc ze "preview" jest dla pewnej grupy osob ktore sie tam dostaly i one mogly pobrac - dochodzi 19 MS zwalnia taka blokade ze kazdy bedzie mogl pobrac Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Chyba masz rację bo ja już roztaczam czarne chmury może się skuszę i nie będę katował napędu. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Ci ktorzy juz jada na NXE i zgrywaja gry na dysk - zgrywacie na oryginalny M$ czy te samoroboki po 120Gb? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Ja mam 20GB. wchodzą 2 gry. Wgrałem Fifę 09 i Assasin Creed. Zostało około 300 mb. Chodzi cichutko. Loadingi szybsze jest super Cytuj
kold 8 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Ci ktorzy juz jada na NXE i zgrywaja gry na dysk - zgrywacie na oryginalny M$ czy te samoroboki po 120Gb? Ja mam 20ke. Wgralem Prey - 5GB. Loadingi szybsze a co najwazniejsze jest cicho :>. Wypasior. Polecam. Chcialbym przetestowac na GTA4 i czy byloby mniejsze dorysowanie - zwlaszcza na dysku 120. Mysle, ze na bank, co by mnie bardzo ucieszylo . Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Dorysowywanie to pewnie mankament silnika, sadze ze loadingi bylyby krotsze, ale pop up by nie zniknal, ale moge sie mylic ofkoz. Cytuj
kold 8 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Mylisz sie. Niech ktos zainstaluje GTA4 kurde no . A i ciekaw jestem czy mozna instalowac gierki ze starego Xa... Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Cholera dlaczego nie poczekałem troche z zakupem konsoli... Za dopłatą 10 zł miałbym teraz Elite zamiast Premium 60 Gb, i mógłbym wrzucić peeełnoo gier na HDD, a tak to wejdzie tylko kilka:/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi