Gość MasterShake Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 nie no wszedzie mam gamerpica poustawianego, czemu w gamercardzie tu go nie widac? Cytuj
kendzior 21 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 To jest chyba problem 360sigs, przed chwilą sprawdziłem kilka themow i żaden obrazka nie wyświetlał, sprawdź czy mygamercard będzie dobrze działał. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 z innej beczki, od kiedy mam to durne nxe gry zaczely sie wieszac. W niektore moge grac caly dzien, inne 5 minut po odpaleniu zaliczaja zwisa... To normalne? Da sie cos z tym zrobic? Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Zadzwoń do MS, oni wiedzą co z tym zrobić. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 z innej beczki, od kiedy mam to durne nxe gry zaczely sie wieszac. W niektore moge grac caly dzien, inne 5 minut po odpaleniu zaliczaja zwisa... To normalne? Da sie cos z tym zrobic? Instaluj gry które się wieszają na HDD i sprawdzaj czy odpalane z dysku mają ten sam problem. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 z innej beczki, od kiedy mam to durne nxe gry zaczely sie wieszac. W niektore moge grac caly dzien, inne 5 minut po odpaleniu zaliczaja zwisa... To normalne? Da sie cos z tym zrobic? Instalowalem tyle gier na hdd i z zadna poza dzisiejszym Fracture nie bylo problemu - przy save lapal zawieche ale zaraz sie odfreezowal lub muzyka sie tak zaciela tytytytytyty:). Po restarcie juz bylo ok. Moze wina twojego hdd Cytuj
miki77 16 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 z innej beczki, od kiedy mam to durne nxe gry zaczely sie wieszac. W niektore moge grac caly dzien, inne 5 minut po odpaleniu zaliczaja zwisa... To normalne? Da sie cos z tym zrobic? Welcome in club Jak masz gwarancje to zdzwoń do MS, a jak nie... to czekaj na patcha Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Ile gb zajmuje Dead Space po instalacji na dysku ? Ogolnie prosilbym o wrzucenie jakiejs listy z nowymi grami ile zajmuja. Mam ta, ktora pojawila sie zaraz po wyjsciu NXE i nie ma tam Dead Space i jeszcze nowych gier, ktore wyszly po jego premierze. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Proszę o to lista. http://www.xbox-zone.pl/viewpage.php?page_id=44 Dead Space - 6.6 GB Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) Też tak macie, że od jakiegoś czasu Xbox dłużej się włącza (tzn. chodzi mi o czas przyciśnięcie power->wyświetlenie kanału z newsami)? Nie działo się tak od razu po instalacji NXE - dopiero bodaj od dwóch tygodni. Wcześniej X był gotowy do gry praktycznie od razu po wyskoczeniu loga Xbox 360 na telewizorze. Teraz muszę jeszcze prawie minutę czekać, aż już uruchomiony Xbox łaskawie pokaże mi kanał z newsami. WTF? Edytowane 8 marca 2009 przez Tigro Cytuj
Flik 2 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Wyczysc sobie cache. U mnie doszlo do sytuacji, ze walki w DOA sie w ogole nie wczytywaly. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Minute? To już coś nie tak. A jak z ładowaniem lokacji z dysku twardego? Jeżeli też jest tak długo to trzeba przeczyścić cache/sformatować dysk lub dysk może być uszkodzony. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Zrobiłem tą operację z Y X X LB RB X X po najechaniu na dysk, zgodziłem się na "konserwację" i dalej po staremu - minuta włączania.. Fisiu - nie pamiętam, kiedy (i czy w ogóle) grałem w coś, w czym lokacje byłyby przetrzymywane na dysku... Ale instalowałem niedawno Table Tennis na dysku i chodziło bez zająknięcia. Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 z innej beczki, od kiedy mam to durne nxe gry zaczely sie wieszac. W niektore moge grac caly dzien, inne 5 minut po odpaleniu zaliczaja zwisa... To normalne? Da sie cos z tym zrobic? Dzisiaj dzwoniłem do MS i jutro albo pojutrze zabierają konsole. Powiedzieli, że to wina karty i ma być wymieniona. Zobaczę co z tego będzie. BTW nie wiecie czy po wysłaniu konsoli do serwisu wgrywany jest stary soft? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Zrobiłem tą operację z Y X X LB RB X X po najechaniu na dysk, zgodziłem się na "konserwację" i dalej po staremu - minuta włączania.. Fisiu - nie pamiętam, kiedy (i czy w ogóle) grałem w coś, w czym lokacje byłyby przetrzymywane na dysku... Ale instalowałem niedawno Table Tennis na dysku i chodziło bez zająknięcia. Spróbuj odłączyć dysk i sprawdź czy jest to samo. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 z innej beczki, od kiedy mam to durne nxe gry zaczely sie wieszac. W niektore moge grac caly dzien, inne 5 minut po odpaleniu zaliczaja zwisa... To normalne? Da sie cos z tym zrobic? Dzisiaj dzwoniłem do MS i jutro albo pojutrze zabierają konsole. Powiedzieli, że to wina karty i ma być wymieniona. Zobaczę co z tego będzie. BTW nie wiecie czy po wysłaniu konsoli do serwisu wgrywany jest stary soft? tylko jesli wymienia plyte glowna to bedzie taki soft z jakim sie produkuje te plyty NXE na 99% to nei bedzie bo z takim nie widzialem zadnej nowej... Cytuj
Jared 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Pewnie już było takie pytanie, ale tyle tu stron, da się zrzucić na dysk twardy własną muzykę ? pamiętam, że na starym dashu bez problemu się dało no i można było sobie w grze puścić własny OST, jak ktoś wie to niech pisze, dzięki. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Jeżeli masz płytę audio to możesz sobie zrzucić na dysk, tu się chyba nic nie zmieniło. Cytuj
Jared 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 O, oto mi chodziło, to jednak dalej można sobie zrzucić, uf Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Ew mozesz z pena odpalac - szybciej i wygodniej oraz mniej miejsca na hdd zabiera Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Zastanawiam sie, kiedy Microsoft umozliwi sluchanie plyt DVD Audio / Super Audio na X360 . Slchac tylko szumy. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze to wina sprzetu, a nie oprogramowania... Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 zapewne kwestia licencji, tak jak na wszystko... wiec jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze... Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Jak grałem w race pro to postanowiłem sobie z pendrive puścić muzykę. Na pendrivie było około 2 gb muzyki i 2gb innych śmieci, no i zanim muzyka siE włączyła to jakieś 15 minut minęło. Czy to normalne na NXE? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Jesli miales w folderze MP3 z 200 kawalkow to nic dziwnego ze zamulilo jesli chciales sobie wszystkie odtworzyc. Trzeba w folderach porobic by szybciej on sobie je wczytal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi