Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli przeglądasz pliki na mp3 to tak się właśnie dzieje. Ja zapuszczam odtwórz wszystko i normalnie startuje po chwili - gorzej jak przez przypadek nacisnę na odtwarzacz by przeglądać pliki - fakt, wczytuje się cholernie długo :/

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 65,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 razy krótszymi loadingami bardzo mnie cieszy...stsestowałem Dead Space... i loading p

• Przepraszam że w ten sposób ale przeklejam posta w celu powtórzenia pytania:     Hej,..   mam pytanie...wgrałem tego NXE i jest mega...chodzi mi o to że zgrywanie na dysk i granie teraz z 2-3 r

• Nie nie... ja nie mam z tym problemów... Podoba mi się ten dash i jestem w stanie przeżyć oglądanie divx... jak chce sobie coś obejrzeć w tym formacie to i tak mam lapciaka do LCD podłączonego... Byłe

Opublikowano

Dobra rada signapie, strasznie mnie denerwuje to zbyt długie wczytywanie mp3 jak coś źle wcisnę. Swoją drogą to dziwne, chińskie mp3 nie mają problemu z tym, a 3rdzeniowy potwór czyta to kilkanaście sekund.

Opublikowano

to nie o moc obliczeniowa chodzi a o dostep do plikow, na chinskiej MP3 zazwyczaj masz wszystko we flashu a tu masz przez USB co jest zapewne waskim gardlem...

Opublikowano

Z tego co zauwazylem albo to wina MP3 (pojemnosc, marka, speed,itp) to na starym dashu one sie szybciej wczytywaly. Zrobice sobie folder HH i dajcie 20 kawalkow, inny Pure i tam caly ost macie ew pomieszajcie utwory 20-30 w katalogu ROZNE i szybko je odpalacie ;)

Opublikowano

najprawdopodobniej zbiera informacje o kazdej mp3, mozliwe ze wiecej informacji zbiera niz poprzedni dash wiec musi wczytac wieksza ilosc danych, innego wytlumaczenia nie widze...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Konsole mam na pierwszym, nieoficjalnym NXE, a teraz po pobraniu oficjalnego update'u ze strony majkrosoftu probuje ja update'owac przez plytke i USB (FAT32) i nic. Cos zle robie, czy to wina tamtego starego NXE?

Opublikowano

a co to znaczy I NIC ??

bo na razie nie wiadomo co robisz bo nie opisales szczegolow wiec i nie wiadomo co moze byc zle....

Opublikowano

Sciagnalem stad - http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...stemupdates.htm update

Rozpakowalem

Wrzucilem pliki w folderze $SystemUpdate na dysk USB sformatowany na FAT 32

Podlaczylem sticka do konsoli, wlaczylem ja i nie pojawia sie nic...

To samo zrobilem wypakowujac pliki kompletnie z folderu - tj. wrzucajac gole pliki na sam dysk. Efekt ten sam - konsola nie wykrywa update'u.

Cos robie zle? :/

Opublikowano
spróbuj podpiąć pendrive z updatem i odpal jakąś grę. powinna pojawić się opcja aktualizacji

Heh, pomoglo natychmiastowo, muchas gracias :].

Zdziwilem sie, przyznam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie,aktualizację musisz pobrać sam.

Opublikowano
Jezeli kupie nowego X360 to NXE bedzie juz na nim zainstalowane?

ostatnio klient przyszedl z konsola niby dopiero co zakupiona i mial NXE, mozliwe ze w najnowszych produkcjach jest juz NXE wgrywany fabrycznie...

Opublikowano

Jaka masz date produkcji? NXE pozwala miedzy innymi zgrywać gry na dysk? W Arcade'ach NXE instaluje sie na karte pamieci(256 mb)?

Edytowane przez Afroman

Opublikowano

Czesc w pamieci konsoli a avatary na memorce

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

czyli jest NXE juz instalowany w nowych fabrycznie, to pewne...

• 4 miesiące temu...