Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Jeżeli przeglądasz pliki na mp3 to tak się właśnie dzieje. Ja zapuszczam odtwórz wszystko i normalnie startuje po chwili - gorzej jak przez przypadek nacisnę na odtwarzacz by przeglądać pliki - fakt, wczytuje się cholernie długo
Opublikowano 14 kwietnia 200916 l Dobra rada signapie, strasznie mnie denerwuje to zbyt długie wczytywanie mp3 jak coś źle wcisnę. Swoją drogą to dziwne, chińskie mp3 nie mają problemu z tym, a 3rdzeniowy potwór czyta to kilkanaście sekund.
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l to nie o moc obliczeniowa chodzi a o dostep do plikow, na chinskiej MP3 zazwyczaj masz wszystko we flashu a tu masz przez USB co jest zapewne waskim gardlem...
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Z tego co zauwazylem albo to wina MP3 (pojemnosc, marka, speed,itp) to na starym dashu one sie szybciej wczytywaly. Zrobice sobie folder HH i dajcie 20 kawalkow, inny Pure i tam caly ost macie ew pomieszajcie utwory 20-30 w katalogu ROZNE i szybko je odpalacie
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l najprawdopodobniej zbiera informacje o kazdej mp3, mozliwe ze wiecej informacji zbiera niz poprzedni dash wiec musi wczytac wieksza ilosc danych, innego wytlumaczenia nie widze...
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Konsole mam na pierwszym, nieoficjalnym NXE, a teraz po pobraniu oficjalnego update'u ze strony majkrosoftu probuje ja update'owac przez plytke i USB (FAT32) i nic. Cos zle robie, czy to wina tamtego starego NXE?
Opublikowano 16 czerwca 200915 l a co to znaczy I NIC ?? bo na razie nie wiadomo co robisz bo nie opisales szczegolow wiec i nie wiadomo co moze byc zle....
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Sciagnalem stad - http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...stemupdates.htm update Rozpakowalem Wrzucilem pliki w folderze $SystemUpdate na dysk USB sformatowany na FAT 32 Podlaczylem sticka do konsoli, wlaczylem ja i nie pojawia sie nic... To samo zrobilem wypakowujac pliki kompletnie z folderu - tj. wrzucajac gole pliki na sam dysk. Efekt ten sam - konsola nie wykrywa update'u. Cos robie zle?
Opublikowano 17 czerwca 200915 l spróbuj podpiąć pendrive z updatem i odpal jakąś grę. powinna pojawić się opcja aktualizacji
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Moze byc wlasnie w tym problem ze nie ma on neta dlatego chce z innego nosnika.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l spróbuj podpiąć pendrive z updatem i odpal jakąś grę. powinna pojawić się opcja aktualizacji Heh, pomoglo natychmiastowo, muchas gracias :]. Zdziwilem sie, przyznam.
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Jezeli kupie nowego X360 to NXE bedzie juz na nim zainstalowane? ostatnio klient przyszedl z konsola niby dopiero co zakupiona i mial NXE, mozliwe ze w najnowszych produkcjach jest juz NXE wgrywany fabrycznie...
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Jaka masz date produkcji? NXE pozwala miedzy innymi zgrywać gry na dysk? W Arcade'ach NXE instaluje sie na karte pamieci(256 mb)? Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Afroman
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Czesc w pamieci konsoli a avatary na memorce Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 2 listopada 200915 l Będzie LAST FM działać w Polsce? Bo mam preview i na razie nie śmiga za to Twitter i Facebook kozackie