Skocz do zawartości

New Xbox Experience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli przeglądasz pliki na mp3 to tak się właśnie dzieje. Ja zapuszczam odtwórz wszystko i normalnie startuje po chwili - gorzej jak przez przypadek nacisnę na odtwarzacz by przeglądać pliki - fakt, wczytuje się cholernie długo :/

Opublikowano

Z tego co zauwazylem albo to wina MP3 (pojemnosc, marka, speed,itp) to na starym dashu one sie szybciej wczytywaly. Zrobice sobie folder HH i dajcie 20 kawalkow, inny Pure i tam caly ost macie ew pomieszajcie utwory 20-30 w katalogu ROZNE i szybko je odpalacie ;)

Opublikowano

najprawdopodobniej zbiera informacje o kazdej mp3, mozliwe ze wiecej informacji zbiera niz poprzedni dash wiec musi wczytac wieksza ilosc danych, innego wytlumaczenia nie widze...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Konsole mam na pierwszym, nieoficjalnym NXE, a teraz po pobraniu oficjalnego update'u ze strony majkrosoftu probuje ja update'owac przez plytke i USB (FAT32) i nic. Cos zle robie, czy to wina tamtego starego NXE?

Opublikowano

Sciagnalem stad - http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...stemupdates.htm update

Rozpakowalem

Wrzucilem pliki w folderze $SystemUpdate na dysk USB sformatowany na FAT 32

Podlaczylem sticka do konsoli, wlaczylem ja i nie pojawia sie nic...

To samo zrobilem wypakowujac pliki kompletnie z folderu - tj. wrzucajac gole pliki na sam dysk. Efekt ten sam - konsola nie wykrywa update'u.

Cos robie zle? :/

Opublikowano
spróbuj podpiąć pendrive z updatem i odpal jakąś grę. powinna pojawić się opcja aktualizacji

Heh, pomoglo natychmiastowo, muchas gracias :].

Zdziwilem sie, przyznam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jezeli kupie nowego X360 to NXE bedzie juz na nim zainstalowane?

ostatnio klient przyszedl z konsola niby dopiero co zakupiona i mial NXE, mozliwe ze w najnowszych produkcjach jest juz NXE wgrywany fabrycznie...

• 4 miesiące temu...