kold 8 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 I tak musisz miec plyte, wiec co z tego czy na dysku masz 6 czy 12 gier? Grasz we wszystkie? Ale co fakt to fakt... zawsze lepiej miec wiecej za niewielka doplata ;p. Cytuj
lons 38 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Powtarzam pytanie Czy jest możliwośc wgrywania jpegów i mp3 na hdd.Czy może ktoś to sprawdzić?dziekuję Edytowane 1 listopada 2008 przez lons Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Może ktoś dać link do pobrania tej bety dasha? Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 W GoW po zainstalowaniu nie ma doczytywania tekstur. Zaraz sprawdzam GTA4 Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Zainstalowałem, trochę brakuje live'a no i lipa, że nie można sobie avatara bez dostępu do live stworzyć. Ale poza tym wrażenia jak najbardziej pozytywne są, wszystko śmiga błyskawicznie, ładne wygląda no i można gry instalować na hdd ;] Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 zauważyłem taki mały feature hehe. gdy się odepnie konsole z zasilania to godzina się zeruje i data tak samo. spróbowałem połączyć się z livem i z jako takim livem się nie udało połączyć, ale godzina się nastawiła i data tak samo. może to świadczyć o tym, że narazie NXE jest zablokowany, ale 19.11 wszystko będzie już si. to tak na uspokojenie co niektórych Cytuj
kold 8 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Powtarzam pytanie Czy jest możliwośc wgrywania jpegów i mp3 na hdd.Czy może ktoś to sprawdzić?dziekuję Niet. Tu nic nie uleglo zmianie. W kazdym razie w kwestii mp3. Może ktoś dać link do pobrania tej bety dasha? Na poprzedniej stronie! Poza tym nie wiadomo czy to beta, alfa czy gamma ;]. Cytuj
lons 38 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Powtarzam pytanie Czy jest możliwośc wgrywania jpegów i mp3 na hdd.Czy może ktoś to sprawdzić?dziekuję Niet. Tu nic nie uleglo zmianie. W kazdym razie w kwestii mp3. Może ktoś dać link do pobrania tej bety dasha? Na poprzedniej stronie! Poza tym nie wiadomo czy to beta, alfa czy gamma ;]. Naprawdę nie ma możliwości wgrywania przez pendrive jpegów i mp3?jeżeli tak to duży minus :catfight: Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 GTA4 przetestowane Loadingi skrócone o 50% (na oko), dorysowywanie terenu widoczne tylko minimalnie przy rozpędzeniu się szybką furą (trzeba się dobrze przypatrzeć). Ogólnie gra chodzi o wiele lepiej. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 No to elegancko. Microsoft wreszcie się do czegoś przyłożył Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 nie moze to byc finalna wersja bo nie ma zadnych ograniczen jesli chodzi o sam update, czyli nei wymaga zadnych memorek czy hdd, bez niczego da sie zaisntalowac, a jak to MS zapowiadal, w finalnej wersji bedzie potrzebna memorka min 128MB, jesli by nie bylo tak to by nie robil takiej afery z ta wymiana bo to bylo na ich niekorzysc afera... po za tym trzeba uwazac na ten update, kombinuje cos z LDV (czyli efuse), jak brak rezystorka od palenia efuse unieruchomi konsole na dobre bledem E80 Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 hehehehehe ale Juchy dales ognia chlopakom pewnie miny zrzedly;) Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Jak coś się pospuje to poczekam do 19 listopada i wyślę do serwisu. Jak mi zbanują konsolę na livie to po prostu zacznę grać na piratach. Raczej mam w d**** co M$ sobie wymyśli. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Czyli czekamy na pierwsze padajace konsole? Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Podobno po podłączeniu do live dostaje się bana, ale nie na zawsze tylko do 19-go i nie ma możliwości zbrickowania konsoli Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 a gdzie. Ja chciałem się podłączyć to mi zwyczajny błąd wyskakiwał Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Czyli czekamy na pierwsze padajace konsole? to nie o zadne padanie chodzi a o zabepzieczenia nowe jesli sa nowe zabpezieczenia, chodzi o efuse, to zapewne szykuja jakas mega niespodzianke na 19 listopada w walce z piractwem... kombinacje z efuse to na swiecie margines, i tym sie zajeli wiec nie wierze ze nie zajeli sie zabepzieczeniem piractwa skoro to jest na mega skale w porownaniu do efuse (downgrade, odpalanie linuxa itp.)... ciekawe czy nie zrobia czegos co uneiruchomi konsole jak wykryje jakies modyfikacje flasha, bo to wlasnie robi teraz ten dash wywalajac E80 przy wykryciu kombinacji z efuse, wczesniej nikt nie przypuszczal ze MS moze unieruchamiac konsole na dobre (bo tego nie da sie juz odwrocic jak to wywali konsola, przynajmniej nikt na ta chwile nie zna na ten blad lekarstwa) przez samego dasha, w tym i zmeinionego firmware napedu, patrzac na to co robi ten dash wszsytko jest mozliwe i juz nie tylko o sam brak XBL moga martwic sie przerabiacze ale o cala przydatnosc konsoli do grania... wszsytko rozstrzygnie sie 19.... Edytowane 1 listopada 2008 przez Juchy Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 A da rade odpalac na nim zakupione gierki arkejd normalnie? Cytuj
Gość tk Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 heh juchy mnie nastraszyłeś trochę, chyba już nigdy nie podłącze konsoli do neta jak ma mi pier.dolnąć . Cytuj
kold 8 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Czyli czekamy na pierwsze padajace konsole? to nie o zadne padanie chodzi a o zabepzieczenia nowe jesli sa nowe zabpezieczenia, chodzi o efuse, to zapewne szykuja jakas mega niespodzianke na 19 listopada w walce z piractwem... kombinacje z efuse to na swiecie margines, i tym sie zajeli wiec nie wierze ze nie zajeli sie zabepzieczeniem piractwa skoro to jest na mega skale w porownaniu do efuse (downgrade, odpalanie linuxa itp.)... ciekawe czy nie zrobia czegos co uneiruchomi konsole jak wykryje jakies modyfikacje flasha, bo to wlasnie robi teraz ten dash wywalajac E80 przy wykryciu kombinacji z efuse, wczesniej nikt nie przypuszczal ze MS moze unieruchamiac konsole na dobre (bo tego nie da sie juz odwrocic jak to wywali konsola, przynajmniej nikt na ta chwile nie zna na ten blad lekarstwa) przez samego dasha, w tym i zmeinionego firmware napedu, patrzac na to co robi ten dash wszsytko jest mozliwe i juz nie tylko o sam brak XBL moga martwic sie przerabiacze ale o cala przydatnosc konsoli do grania... wszsytko rozstrzygnie sie 19.... O popatrz. A ja chcialem miec dysior 120 i smigac na przyspieszonych loadingach nie meczac napedu, co by konsola zyla dlugo i szczesliwie. W kazdym razie konsolka jest jeszcze dziewicza i pier.dyknac nic nie ma prawa . Ta wersja to jakas beta. Ale faktycznie dash smiga bez zadnego nosnika pamieci, wiec z tego co zapowiadal M$, raczej dojdzie do niego sporo :>. Ale huk - w zasadzie jest fajna. Nie halasuje mi tak pudlo . Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Juchy czyli o nieprzerobione konsole nie ma się co martwić ? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Nie dojdzie sporo - dojdą avatary. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 I Avatary beda zajmowaly 120MB? @Smiti - nie Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 No to zawiało chłodem A można zrobic downgrade dash'a??? Pzdr @ll Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi