Tomaszek88 1 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 A mnie zastanowił jeden fakt. Ok, mamy nowego dasha, nie jest powiedziane ze 19-tego dorwiemy pełna wersje na stronie www. A co zrobiła osoby które maja już ta wersje na konsoli i nie maja połączenia z siecią? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 skoro nie mają połączenia to w czym problem:) Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 jak zainstalujemy nowego "pełnego" dasha? :> Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 wtedy wlacza live kazdemu tagowi ktory nie byl na whitelist na czas previewu Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 aaa... a ja myślałem że nie będziemy mieli live aż nie zainstalujemy pełnego dasha Dzięki Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Też sie nad tym zastanawiałem i dlatego wole się nie bawic w testera. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 z orionem50 wyczailiśmy ciekawego buga w NXE. Zmieńcie sobie język z polskiego na angielski i spróbujcie wejść w zakładce "moja konsola xbox" w swój profil/gamercard, nie da rady. Dopiero trzeba zrobić reseta żeby zadziałało. Tak samo jest w drugą stronę tzn. z ang. na polski. <betatesterzy> xD Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 tez tak dlugo sie wam X wylancza? Bo gdy naciskam przycisk to on sobie miga dioda jakby bylo cos pobierane z marketu i dopiero po chwili gasnie. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 wyłącz opcje POBIERANIE W TLE Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Można ustawić rozdzielczość 1680x1050? Cytuj
Solid_Snake_1 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Można ustawić rozdzielczość 1680x1050? Można :] Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 a jak się zmieni język to tylko niektóre frazy są zmienione. śmiesznie to wygląda. może aby wszystko zmienić trzeba też ustawić regionalne ustawienia na inne ;D who knows Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 wyłącz opcje POBIERANIE W TLE ale jak nic nie pobieram? Cytuj
lons 38 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) Dobra inaczej bo nikt nie jest w stanie mi odpowiedziec na pytanie.Czy jest możliwośc zgrania czegokolwiek przez pendrive na hdd? Edytowane 2 listopada 2008 przez lons Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 chyba nie, probowalem z mp3 i lipa Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Uwielbiam takie rzeczy. Kiedy posiadacze PS3 mieli instalacje gier, to było beee, bo PC-towe i w ogóle. Teraz wchodzi NXE z zrzucaniem gier i 8 cud świata. Tak samo było z achievementami. Psioczyli posiadacze PS3 na to, a teraz ile jest Trophy whores na forum xD. Acha i tak BTW. Gry na PS3 instalują się MAX 10 minut. Przeważnie coś około 5 minut. Tak gwoli ścisłości. Masz złe informacje. Taki DMC4 na PS3 instalował się tak dług, że szło zjeść obiad i jeszcze serial w TV zobaczyć ale jak nic nie pobieram? Nie ma znaczenia. Cytuj
lons 38 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 chyba nie, probowalem z mp3 i lipa A mógłbyś spróbować z jpegami? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) Byc moze nosze gry beda robione pod katem instalacji gry i moze rzeczywiscie cos przyspieszy - ew wina za male roznice w loadingach sa spowodowane tym ze jak Juchy pisal ze gra jest dzielona na iles tam czesci po np. 256mb pliki po 162MB maja tak bylo w beta i w tej tez tak jest Uwielbiam takie rzeczy. Kiedy posiadacze PS3 mieli instalacje gier, to było beee, bo PC-towe i w ogóle. Teraz wchodzi NXE z zrzucaniem gier i 8 cud świata. Tak samo było z achievementami. Psioczyli posiadacze PS3 na to, a teraz ile jest Trophy whores na forum xD. Acha i tak BTW. Gry na PS3 instalują się MAX 10 minut. Przeważnie coś około 5 minut. Tak gwoli ścisłości. na PS3 to jest tworzenie cache zeby w gole gra sie uruchomila, w X0 takich glupot nie ma bo naped nadaza czytac dane i nei potrzeba nic na hdd wgrywac (to wlasnei wada wolnego napedu BD i dla tego jest koneiczna taka instalacja i innej opcji nie daja) wiec nie myl tych zagadnien bo to wstyd miec konsole i nie wiedziec o niej podstawowych rzeczy i do tego prawic o innych konsolach o ktorych tez sie nie ma pojecia... na X0 dla Twojej wiadomosci, kazda gra jest zgrywana w calosci na HDD i calosc idzie juz z HDD (ja bym nawet tego nie nazwal instalacja a backupem gry na hdd w celu odpalenia jej w calosci z hdd)...do tego masz wybor, ladujesz na HDD badz leci jak dawniej z plyty... z orionem50 wyczailiśmy ciekawego buga w NXE. Zmieńcie sobie język z polskiego na angielski i spróbujcie wejść w zakładce "moja konsola xbox" w swój profil/gamercard, nie da rady. Dopiero trzeba zrobić reseta żeby zadziałało. Tak samo jest w drugą stronę tzn. z ang. na polski. <betatesterzy> xD inny bug (ale mniejszego kalibru bo wystarczy zmeinic tlumaczenie) to np. w zakladce z grami jak jest gra w napedzie pisze GRA na konsole XBOX 360 i dalej jest ile GSow mamy w tej grze, to koncowka "360" wlazi na liczbe z GSami i robi sie nieczytelne cos... Edytowane 2 listopada 2008 przez Juchy Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 chyba nie, probowalem z mp3 i lipa A mógłbyś spróbować z jpegami? Będę w domu to sprawdzę Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Czy wy tez macie takie wrazenie ze gra uruchomiona z dysku ladniej wyglada? Czy to moze spowodowane przez normalna rozdzialke do monitora - 1440x900 ? Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 rozdziałka. Na NFS MW widziałem to dobitnie Cytuj
lons 38 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) Właśnie znajomy sprawdził i nagrał na pendrive jpegi i mp3 i nie ma funkcji zgrania(kopiowania) tego na hdd.Co za bezsens!Gów.no nie zmiana! Edytowane 2 listopada 2008 przez lons Cytuj
htp 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Jak zainstaluje ten nowy dash to będą się aktualizować achivy? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Moze sie czepiam ale po co mi na konsole wgrywac jpegi??Komputer mam do tego i z muzyka podobnie nie czuje takiej potrzeby.Raz moge playera podpiac dwa moge z kompa streamowac a i obrazy tez tak baj de ej. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Właśnie znajomy sprawdził i nagrał na pendrive jpegi i mp3 i nie ma funkcji zgrania(kopiowania) tego na hdd.Co za bezsens!Gów.no nie zmiana! No tak awatary i zgrywanie jpg/mp3 na dysk bylo najlepszymi ficzerami NXE - na co komu 16:10, instalacja gier, szybszy dash. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi