YETI 10 992 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) http://www.ps3site.pl/trofea-mirrors-edge/ Edytowane 20 stycznia 2009 przez Old_Kyo Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Bronze Trophies * Back on the job - Complete the tutorial * Prologue complete - Complete the prologue * Chapter 1 complete - Complete chapter 1 * Chapter 2 complete - Complete chapter 2 * Chapter 3 complete - Complete chapter 3 * Chapter 4 complete - Complete chapter 4 * Chapter 5 complete - Complete chapter 5 * Chapter 6 complete - Complete chapter 6 * Chapter 7 complete - Complete chapter 7 * Chapter 8 complete - Complete chapter 8 * Bag lady - Find all three hidden bags in one chapter * Ran out of fingers - Find 11 hidden bags * On the clock - Beat the qualifying time on any Time Attack stretch * Baby steps - Attain a time attack star rating of 20 * Prologue speed run - Complete a speed run of the prologue below the target time * Chapter 1 speed run - Complete a speed run of the chapter 1 below the target time * Chapter 2 speed run - Complete a speed run of the chapter 2 below the target time * Chapter 3 speed run - Complete a speed run of the chapter 3 below the target time * Chapter 4 speed run - Complete a speed run of the chapter 4 below the target time * Chapter 5 speed run - Complete a speed run of the chapter 5 below the target time * Chapter 6 speed run - Complete a speed run of the chapter 6 below the target time * Chapter 7 speed run - Complete a speed run of the chapter 7 below the target time * Chapter 8 speed run - Complete a speed run of the chapter 8 below the target time * Chapter 9 speed run - Complete a speed run of the chapter 9 below the target time * Head over heels - Complete a chapter of the game without ending up in a heavy landing * Untouchable - Finish a chapter without getting shot * Pacifist - Finish a chapter without firing a gun * Martial Artist - Perform a melee hit from a wall run * Mine! - Perform 15 successful disarms (outside of the training area) * Tango down - Knock out 20 enemies in melee combat (not by disarming) Silver Trophies * That’s a wrap! - Finish the story mode on any difficulty * A for effort - Attain a time attack star rating of 35 * Vrooom! - Maintain Sprint speed for 30 seconds * Up, over, under, onwards - String together the following: Jump, coil (over obstacles) * Free following - String together the following: Wallrun, jump, speed vault * May I have this dance? - String together the following: Wallrun, turn, jump, wall climb, turn, jump * …aaand safe! - String together the following: Wallrun, jump, coil (over obstacles), skill roll * Test of Faith - Finish all chapters without directly damaging an enemy with a gun Gold Trophies * Pro Runner! - Finish the story on Hard difficulty * Pack rat - Find all 30 hidden bags * Access all areas - Unlock all time attack stretches * Sill counting - Attain a time attack star rating of 50 Platinum Trophy * Platinum - Unlock all trophies! Ukryte Trofea * Hidden Trophy Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 (edytowane) Poziom tych trofeow na poczatek wydaje sie podobny jak do Burnouta. Zobaczymy jednak jak to wyjdzie w praniu. Edytowane 11 listopada 2008 przez Redmitsu Cytuj
GrimReaperO 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Czy ktoś już może napisać mniej więcej jaki jest poziom trudności tych trofeów? Czy ktoś już wogóle zrobił w tej grze calaka? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Na calaka to trzeba się dużo nabiegać. Bo o ile większość wpada w sumie sama, to te za TT i speedruny same już nie wejdą. A czasy niektóre są dość ciekawe hehehe Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Na youtube można zobaczyć filmy kolesi co na 3 gwiazdki TT zaliczyli. Będzie ciężko chociażby powtórzyć nie mówiąc o samodzielnym układaniu trasy. Pozostałe wpadną raczej szybko. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Hidden Trophies: - atak z zeskoku; trzeba wcisnąć R2 podczas spadania; warto użyć fokus bo czasami trudno wyczuć moment - obrót w powietrzu (spin-off); bardzo efektowny, mało efektywny; wystarczy podczas skoku nacisnąć R1; używanie tego ruchu ma jedynie sens wtedy gdy mamy włączony fokus a w rękach trzymamy broń Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Jak macie jakis problem z Mirrorem podbijcie do psn: hasan1985 moj ziomus walnął calaka po kilku dniach takze napewno wam pomoże Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 O co dokladnie chodzi z trofeum Chapter one speedrun i pozostalymi temu podobnymi? Mam przejsc caly jeden poziom w wyznaczonym czasie jak rozumiem, ale ile wynosi ten czas i jak wlaczyc speedrun, aby na biezaco wyswietlal sie licznik czasu? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 O co dokladnie chodzi z trofeum Chapter one speedrun i pozostalymi temu podobnymi? Mam przejsc caly jeden poziom w wyznaczonym czasie jak rozumiem, ale ile wynosi ten czas i jak wlaczyc speedrun, aby na biezaco wyswietlal sie licznik czasu? Jak ukonczysz gre to w menu pojawi sie opcja "Speed Run". Czas jest różny dla każdego rozdziału a twój czas będzie na bierząco się wyświetlał w rogu ekranu...powodzenia. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 DLC Trophies Added- http://www.ps3trophies.org/news-107-Mirror...hies-Added.html Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 PORADNIK http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=182 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Gram i gram i stwierdzam, że typowy trophy whore by wysiadł zostały mi już tylko speed runy chapter 2,3,4,5,6,7,9 ....i platynka ~_~ Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Na czym w tej grze polegają trofea online? Tak w skrócie, byłbym wdzięczny za odpowiedź. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Ta gra nie ma trofeów online - przynajmniej tak z opisu wynika... Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 time triale są online, ale tylko same wyniki.... wszystko do zrobienia offline.....najtrudniej speed runy zrobić...bo jak skopiesz to cały chapter od nowa, a to czasu zrzera jak cholera..... Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Wie ktoś może jak wykonać trofea U-turn, Dicey launch i Surreptitious swing? Nigdzie nie mogę znaleźć do nich poradnika. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 A nawiasu ,ze to do Pure Time Trials to juz nie zauwazyles? Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Zauważyłem. Dlatego pytałem gdzie i jak wykonać, bo nie mam żadnego Pure Time Trials odblokowanego. Dopiero w internecie znalazłem przed chwilą, że są to trofea związane z dodatkiem. Dwa pytania: czy ten dodatek będzie bezpłatny? Czy można zdobyć platynę bez wykonywania trofeów z Pure Time Trials? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Platyne zawsze dostaniesz jak zdobedziesz wszystkie trofea podstawowe czyli nie licząc dodatków, przykładowo obecnie mam 90% burnouta z platyną, zrobiłem dodatek na motory ale teraz pojawił się nowy i zmieniejszył się procent ale platynka pozostała. Co do Mirror'a to mi zostało 5 chapterów speedrun i 35 gwiazdek z time trial uff nie mam teraz na to siły Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Speedrun chapter 9 mam 5:44 po ostatniej scence i 6 sekund na wykonanie ostatniej ewolucji...co robie? 2 razy z rzedu Faith nie skacze mimo, iż wciskam L1 jak popidolony normalnie....zostaje mi 5:56 i (pipi) nie trofeum....ffs....a straciłem kilka prób żeby dojść do tego czasu Speedrun to wał i tyle....ale platyne nabije, bo zostały mi tylko 4 albo 5 chaptery..... EDIT: YES!!! chapter 2 i 4 speedruny zrobione, nareszcie....zostały mi już tylko chapter 5 i 9 xD Edytowane 30 stycznia 2009 przez sakiu Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Sorry za double posta, ale.... PLATYNA!! xD ostatni speedrun chapter 9..... 6:00:00 trzeba ne? skończyłem z 5:59:10 HAHAHAHA xD ufff no nareszcie! Cytuj
aigorr 0 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 szacunek za zdobycie platyny @sakiu, bo gra potrafi wkur....ć jak mało co, a zwłaszcza gdy przycisk ci nie "łapie" grrrr Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Da ktos linka do lokacji ukrytych waliz najlepiej z screenami? Bede wdzieczny. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 http://www.mahalo.com/Mirrors_Edge_Hidden_Bags - masz tutaj zarówno filmy z ukazanymi lokalizacjami walizek, jak i opisane checkpointy, w których trzeba się zrespawnować, aby taką walizeczkę zdobyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi