C1REX 16 Opublikowano 3 października 2008 Autor Opublikowano 3 października 2008 stad pytanie czy mowimy o ubiorze eleganckim lecz powaznym czy eleganckim jednak trendy, czyms luznejszym na randke z dziewdczyna Bardziej mi chodzi o to drugie. Coś, w czym mogę wyjść na ulicę, czy do klubu i z miejsca się wyróżniam - w odpowiedni sposób. Ostatnio miałem czarne, dobre, garniturowe spodnie, czarny podkoszulek, czarną, rozpiętą całkowicie koszulę i szarą kurtkę. Za(pipi)iście dobrze się w tym czułem. Wiedziałem, że jestem ponad te szaraczki na ulicy. Do tego koleżanka stwierdziła, że świetnie się ubrałem (jak często laski takie komplementy mówią?). Widać jest to dobry kierunek. Jak zapnę koszulę, to wyglądam poważnie. Jak rozepnę, to widać lekko wystające tatuaże, co zupełnie zmienia mój wizerunek i nadaje zawadiackiego charakteru. Problem jedna w tym, że nie mogę w kółko tak samo wyglądać. Jakieś rady odnośnie właśnie takiego stylu? Co można zmienić, by zachować klimat, ale nie być monotonnym? Cytuj
wielad 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 I jeszcze w polemice do tego co pisał Obsolote. Kto wyglada smieszniej? Typ na stanowisku biurowym z dystansem, ktory nosi sie elegancko na luzie, czy facet na podobnym stanowisku noszący się jak poseł? W pracy pisze protokoły i niszczy papiery w niszczarce, taki 'Krzychu skseruj mi dziennik obrad z 12.04.2007 i umyj kubek'? zalezy jaki posel donek tusk, wojtek olejniczak i radek sikorski to wedlug mnie przyklady jak ubrac sie elagancko i z klasa. lecz niestety pod krawat i na ostatni guzik. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Ostatnio miałem czarne, dobre, garniturowe spodnie, czarny podkoszulek, czarną, rozpiętą całkowicie koszulę i szarą kurtkę. Ja słyszałem, że nie zakłada do spodni tego samego koloru górnej częsci garderoby. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Gdyby te trampki zamienić na jakieś inne obuwie i wy(pipi) ten pasek z wielgachną klamrą to nawet ujdzie. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 października 2008 Autor Opublikowano 4 października 2008 Ostatnio miałem czarne, dobre, garniturowe spodnie, czarny podkoszulek, czarną, rozpiętą całkowicie koszulę i szarą kurtkę. Ja słyszałem, że nie zakłada do spodni tego samego koloru górnej częsci garderoby. Serio? Super ważna uwaga dla mnie. Na szczęście miałem szarą kurtkę, a spodnie miały lekko widoczne paski. Dzięki! Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 (edytowane) Nie wiem gdzie z tym zapytaniem. Szukam okularow na lato i mam maly problem. Ktore byscie wybrali z tych? Lub jak macie jakies do polecenia to dawajcie 1 2 3 4 Ja jestem za numerem 1 i 4 Edytowane 14 lipca 2013 przez Jerome Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 Jak kupisz inne niż 3 otrzymasz upomnienie. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 (edytowane) Kurde, ale nr 3 to najmniej moj styl Chociaz tez mi sie podobaja i mysle, ze pasowaly by do mnie - tylko, ze kusi mnie bardziej na nr.1. Dzieki panowie Edytowane 14 lipca 2013 przez Jerome Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 (edytowane) Te cyngle nr.2 to rozumiem taki żart? Bo wyglądają choćby były zrobione z materiałów z odzysku. Nr.3 jedyna opcja z tych wszystkich. Edytowane 14 lipca 2013 przez Paliodor Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 Kurde, ale nr 3 to najmniej moj styl Wygląda na to, że twój styl to drag queen. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 No nie queen, przeciez to meskie Dzieki za odpowiedzi. Teraz bede sie zastanawial. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 (edytowane) Wygląda na to, że twój styl to drag queen. No nie queen, przeciez to meskie ...to się powoli robi ciekawe. Powiedzmy, że polecę numer 4, bo te trzecie mają niepasujące szkła, ok..? Edytowane 14 lipca 2013 przez Siara_iwj Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 14 lipca 2013 Opublikowano 14 lipca 2013 Nie sa zle, ale wole nr 3 z takich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi