Wolak10 2 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Głucho i ciemno póki co. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 października 2008 Autor Opublikowano 24 października 2008 27 pazdziernik... http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=33 Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Świetna wiadomość Dobrze ze jeszcze nie gralem w gta4, teraz mam podwojny powod Btw: Czy grajac normalnym tempem robiac sobie misje i czasem moze jakies sub-questy przejde gre w 30h ? Edytowane 24 października 2008 przez Redmitsu Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Jesli przy tym nie będziesz zajmował się pierdołami typu : wypady ze znajomymi na kręgle czy bilard to zdecydowanie powinieneś zdążyc. Ja podziwiając LC , robiąc trochę SQ i skończywszy całą fabułe miałem 34h. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Jak chodzi gta4 na ps3? teraz jak wejdą trofea to mógłbym się skusić ;p ale wychodzi też na PC ;p Dobra prosto z mostu...chrupie mocno na ps3? Cytuj
neospiderman 6 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Dobra prosto z mostu...chrupie mocno na ps3? To zależy jak masz wyczulone oko na tego typu sprawy. Jak na moje oko to ta gra na ps3 przez większość czasu chodzi w około 20-25 klatkach na sekundę, pełne 30fps to jedynie okazyjnie można odczuć. Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Mam pytanie dotyczące trzech pucharów, nie wiem o co w nich chodzi. 1.Finish Him - You completed 10 melee counters in 4 minutes. 2.Gobble Gobble - You got a turkey in 10-pin bowling. 3. Rolled Over - You managed 5 car rolls in a row from one crash. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 3 to bezsens jak te trofea wszystkie <_< Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Mam pytanie dotyczące trzech pucharów, nie wiem o co w nich chodzi. 1.Finish Him - You completed 10 melee counters in 4 minutes. 2.Gobble Gobble - You got a turkey in 10-pin bowling. 3. Rolled Over - You managed 5 car rolls in a row from one crash. Jako że trofea są takie same jak osiągnięcia, to zobacz na youtube albo tutaj. Cytuj
artex 28 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Jest już łatka z trofeami. A więc zaczynamy grę od nowa ^_^ Cytuj
Gość Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Hehehe dobrze, że nie przeszedłem jeszcze tej gry... Cytuj
ATG 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Gra przechodzi nowonarodzenie . Mam już jedno trofeum. xD Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 jak użyje cheetów to bedzie 100% ??? Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Jedno z trofeów nosi nazwę Liberty City (5) - Your friends all like you above 90%. Przyjaciele muszą mnie lubić na minimum 90%. Pytanie brzmi - jacy przyjaciele? Ta liczba (5) oznacza, że chodzi o pięć dowolnych osób? Domyślam się, że jest jakaś lista osób u których należy zdobyć to 90%, bo chyba na Xbox również był podobny achievement? Drugie moje pytanie dotyczy trofeum platynowego Taking A Liberty - Sorry for taking liberties with your time. Konieczne jest zdobycie 100% w grze i tylko tyle - bez ograniczenia czasowego? Cytuj
Gość Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Co do pierwszego, to w trakcie gry będziesz spotykał ludzi którzy staną się Twoimi przyjaciółmi i będziesz miał rating ich przyjaźni z Tobą. Będziesz mógł go poprawić przez wykonywanie misji lub poprzez "wyskoczenie" z nimi na piffko, bilard, rzutki etc etc. Co do drugiego, byłoby to bezsensem, gdyby zdobycie platynki było na czas. Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Ja rozumiem o co chodzi z przyjaciółmi, bo grę ukończyłem wcześniej już dwa razy. Drugi raz na 100%. Pytam, bo chcę mieć pewność, że po zakończeniu wątku głównego będę mógł zdobyć to trofeum. Zależy mi więc na liście osób, które są wymagane w zaprzyjaźnieniu się min. 90%. Cytuj
Gość blacktigereye Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 ukonczylem gre na 100% i dla glupich trofeow na pewno tego nie powtorze, dlaczego? bo ponowne szukanie 200 golebi to kretynstwo. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 a jak z mapki skorzystasz? Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Zwykła mapka tez nie wystarczy Jak ktos chce rozwalac gołębie to niech uzyje poradnika z IGNu z dokładnymi zdjęciami gdzie zasrańce stoją. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 no nie wiem miałem z mapek zamiar skorzystać z co w psx extreme którymś było , domyślam się że, ten poradnik z IGN to coś jak do uncharted było z tymi zdjęciami to jeszcze jest do zrobienia gorzej z maksymalnym online level 11 <_< hmmm nici z calaka........ Cytuj
Gość Alonless Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 a moze bys tak wszedl na youtube i poszukac jak inni znajduja te golebie? po to jest youtube a ludzie tam wgrywaja filmiki o wszystkim zeby miec wiecej "respecta" lapiesz? A co do Archievmentow: ja juz zdobylem archivmenty: One man army, cut your teeth,off the boat i probuje inne trofea na multi zdobyc zyczcie mi powodzenia (dopiero zaczelem ) i powiem ci ze oplaca sie trofea zbierac,chociazby dla samej satysfakcji. END! ^_^ Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 a ja sobie zostawilem golebie na koniec i teraz nie zaluje jestem gdzies w polowie gry dlatego wywale save'a bez wiekszego narzekania, poza tym zrobilem sobie dluzsza przerwe od gta 4 wiec nie bedzie tak bolec (wolalem grac w burnouta) Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 października 2008 Autor Opublikowano 27 października 2008 PORADNIK! Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) PORADNIK! Teraz strona ma profesjonalny adres - aż miło się odwiedza. Odnośnie poradnika, znajdują się tam słowa do trofeum: Let Sleeping Rockstars Lie - You killed a Rockstar in multiplayer. Achievement wirusowy od końca maja - zagraj mecz multiplayer i powinieneś go dostać. O co chodzi z tym "wirusowy" i dlaczego od końca maja? Nie było wtedy jeszcze trofeów! Edytowane 27 października 2008 przez Tradycjonalista Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi