raven_raven 12 013 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 (edytowane) Nie jest to takie trudne, mi po całej fabule, gdzie każdego olewałem i z 30-50 % skoczyłem do prawie 100 % w kilka godzinek (jakieś 3, może 4). Edytowane 10 stycznia 2009 przez raven_raven Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Co może powiedzieć o trudności zrobienia 100% koleś który nie wystrzelał wszystkich pingwinów, nie zrobił stunt jumpów, i nie dorwał wszystkich samochodów dla Stiviego, o wyścigach nie wspomniawszy - To zabiera najwięcej czasu i jest najbardziej upierdliwe. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Co ty bredzisz? Mówię o zrobieniu 90 % z friendsami, na acziw/trofeum. Jak masz zamiar pisać od rzeczy, to się nie odzywaj. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Ale koleś mówił o platynie lamko ;p Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Mówił o przyjaciołach, więc mówię o przyjaciołach. A kij wie te platyny, złota i brązy, poje.bane te kolorki są . Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Witam , mam pytanko w sprawie troreum w ktorym trzeba zabic 5-ciu gosci w team deathmach , a mianowice , to musi byc 5 roznych graczy ? Zabilem wiecej niz 5 razy , z tym ze graczy bylo dwoch i mi nie zaliczylo?!? A druga sprawa , czy jest jakis sposob ze mnie nie wywalalo do singla , w momencie kiedy dolatuje do statku w Bomb da base? Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Pierwsze pytanie : Musi to byc 5 różnych graczy. Drugie pytanie : Nie ma jakiegoś konkretnego sposobu, ponieważ gra wywala losowo. Osobiście nie gram w bombe dla przyjemności, ale jak chcesz zrobić trophy no to musisz mieć po prostu szczęście. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Tak, 5 różnych graczy. Ponoć tak często nie wywala kiedy gra się we dwóch, ale nic z tym się nie da zrobić, a błąd pojawił się po wypuszczeniu łatki poprawiającej rzekomo inne błędy (o losie). Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Ponoć tak często nie wywala kiedy gra się we dwóch, ale nic z tym się nie da zrobić, a błąd pojawił się po wypuszczeniu łatki poprawiającej rzekomo inne błędy (o losie). Potwierdzam. Ważne info! Z wątpliwą przyjemnością własną, ale z pewnością przyjemnością po stronie kolegi Takashiego, śpieszę poinformować że Auf Wiedersehen Petrovic wpada już normalnie, bez zabaw w jedną sesję. Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 5 roznych to bedzie problem , Grigori swietna informacja Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Ważne info! Z wątpliwą przyjemnością własną, ale z pewnością przyjemnością po stronie kolegi Takashiego, śpieszę poinformować że Auf Wiedersehen Petrovic wpada już normalnie, bez zabaw w jedną sesję. potwierdzam i dodam tylko że dla pewności zaliczałem niektóre gry/wyścigi kilka razy, tak żeby mieć potwierdzenie zwycięstwa w statystykach network/ na stronce R*social club. czasami mimo wygranej i odczekaniu kilkunastu godzin (bo odrazu się nie pojawia) potrafiło nie zapisać zwycięstwa. mimo, że za wygranie 20 różnych wyścigów mi zaliczyło (kilka sesji, brak zwycięstw w statystykach) to z petrovic'em wolałem mieć potwierdzenie. wczoraj mi zostało wygrać car jack city i mafia work (z pomocą przyszedł Grigori - thx) i zaliczyło ^_^ ps. szukam ludzi do "fly the co-op" (mam w miarę opanowany helikopter) Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) ps. szukam ludzi do "fly the co-op" (mam w miarę opanowany helikopter) Jestem chętny : D Tylko że na deal breaker jest lepszy sposób niż na yt a mianowicie gdy dolatujemy na platformę wyskakuje tylko jeden, a drugi ląduje tam gdzie strzela się do łódki. Ten co wysiadł bierze bazooke i czyści piętra od góry, a pilot podchodzi do platformy i eliminuje przeciwników od dołu. (oczywiście jak ktoś wypuści kartonik to odrazu go zbieramy). Gdy zacznie nadpływać łódź, pilot rozkręca helikopter, a drugi zestrzeliwuje go z bazooki. Potem tylko dolecieć. Przy tym sposobie idzie nawet zejść poniżej 6 minut i 30 sekund. Mój ID : Kaz_POL Edytowane 18 stycznia 2009 przez Kazuma Cytuj
Gość Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Jeszcze szybciej jest tak: Pilot ląduje na dole, wypuszcza jednego a sam leci na górę i tam ląduje. Ten na dole załatwia od parteru do bodaj 3 piętra. Ten na górze od góry (piętro 5 jest puste) do 4 piętra włącznie, zbiera bazookę i wraca do heli. W tym czasie ten z dołu powinien kończyć ostatnie swoje piętro. Przy zabiciu ostatniego gangstera powinno być około 4:30 na liczniku. Helikopter leci na miejsce gdzie jest łódź, wysiada i załatwia ją z bazooki. W tym czasie powinien dobiec na miejsce ten co zaczynał na dole. Fly back. Tak na prawdę da się to zrobić w czasie nawet jeśli nie spawnuje się łódź tylko ciężarówka, motocykle. Wystarczy znać ich trasę i zalecieć drogę - strzał z bazooki załatwi sprawę. Najważniejszą różnicą względem tego co pisze Kaz, jest to że koleś z bazooką nie musi zbiegać aż z 5 piętra, co jak wiadomo trwa wieki. Helikopterem z góry jest szybciej niż na piechtę z 3 piętra. A, i proponuje dla tego idącego z dołu używać schodów od strony oceanu. Miałem tak czas 5:59 chyba. Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Grigori czyli jak to jest jak ja petrovica zaliczylem juz teraz wystarczy odpalic gre i trofeum wskoczy czy jeszcze raz przejsc ale juz normalnie nie w jednej sesji Cytuj
ATG 1 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Mały problem nie wpadło mi trofeum Liberty City (5) w statystykach mam: Roman 100%, Jacob 100%, Brucie 100%, Packie 91%. Specjalnie obniżałem procenty na 89% po czym podbijałem ale dalej nie wpada dodam ze na liście kontaktów mam jeszcze Dwyane i Jeff'a. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Mały problem nie wpadło mi trofeum Liberty City (5) w statystykach mam: Roman 100%, Jacob 100%, Brucie 100%, Packie 91%. Specjalnie obniżałem procenty na 89% po czym podbijałem ale dalej nie wpada dodam ze na liście kontaktów mam jeszcze Dwyane i Jeff'a. Jeżeli Dwayne żyje to i z nim musisz zrobić 90%. Cytuj
ATG 1 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Tylko jak, w telefonie nie ma wyboru miejsca do jakiego się z nim udać, mogę tylko zadzwonić ale on nie obiera. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 ATG w którym momencie fabuły jesteś? Jeżeli w trakcie to spokojnie. Z Dwayne'm "zaprzyjaźnisz" się dopiero po pewnym czasie. Sam do Ciebie zadzwoni żeby wyjść gdzieś na miasto. Cytuj
ATG 1 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Colin84 mam 97% gry i wydaje mi się że przez to nie dobiję do 100%.. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Musisz mu najpierw odpowiedzieć na maila. Potem do ciebie zadzwoni i będziesz mógł się z nim spotykać. Edytowane 18 stycznia 2009 przez Kazuma Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Wlasnie dzisiaj chcialem osiagnac 100% , porobilem to co mi zostalo czyli wypady z ziomkami , szukanie znajomych na mapie po czym wpadl mi pucharek No more strangers , i wlasnie oczekiwalem na zlotko za 100% , no i sie nie doczekalem. Mam 99%. I tu moje pytanie do starych wyjadaczy , co moglem pominac? Sprawdzalem liste - co ile procent daje , i nie ma zadnej akcji w tej liscie ktora dawalaby 1%?!? Zaraz mnie krew zaleje , prosze o pomoc. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 (edytowane) Jeżeli jesteś pewien, że masz wszystkie wypady z przyjaciółmi to może nie wygrałeś którejś z minigierek: Kręgle (full game), bilard, rzutki bądź high score w qub3d Edytowane 19 stycznia 2009 przez Kazuma Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Wlasnie dzisiaj zauwazylem dziwna rzecz , spotkalem jednego z przypadkowych ludzi , zrobilem minimisje i teraz mam 99,5%. Czy ja dobrze rozumiem ze mimo , iz wpadl mi puchar za spotykanie nieznajomych to nadal moge nimi nabijac % ?!? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 (edytowane) Trofeum/achiv jest za samo spotkanie wszystkich przypadkowych ludzików. Niektóre postacie mają 2-3 misję. Tak więc sprawdź czy wykonałeś wszystkie misje u wszystkich i 100% pęknie. Edytowane 19 stycznia 2009 przez Colin84 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi