Skocz do zawartości

Trofea

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Grigori napisał(a):
Nie mogę Ci pomóc.

Wiem jednak że można dostać trofeum bez jednej sesji, bo byłem tego świadkiem.

slyszalem juz glosy ze musi byc to zrobione w odstepie nie dluzszym niz 2 tygodnie, wtedy wpada ale kto to wie

• Odpowiedzi 374
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  Grigori napisał(a):
Wiem jednak że można dostać trofeum bez jednej sesji, bo byłem tego świadkiem.

:] :piwo:

tomek0306 napisał(a):
slyszalem juz glosy ze musi byc to zrobione w odstepie nie dluzszym niz 2 tygodnie, wtedy wpada ale kto to wie

swojego petrovica robiłem około 4 tygodni...

osobiście nie miałem problemu (że niby nie chciało zaliczyć) z żadnym trofeum online.

odnośnie petrovica to moja teoria jest taka, że może niektórzy mają zaliczone zwycięstwa np w wyścigach przed patchem z trofeami i mimo że na stronce/w statystykach jest wygrana to nie jest ona liczona do trophy. tak samo jak ktoś miał 100% to po patchu nie dostawał automatycznie trophy tylko od nowa trza było.

ja online przed patchem w ogóle nie tykałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Jeśli Petrovic nie wpada,a wpaść powinien,to pozostaje tylko jedna sesja?Na stronce Rockstar mam wszystko zaliczone,oprócz Fly ithe Co-op w czasie,choć do Petrovica ten czas nie jest wymagany.Miał ktoś podobną sytuację?Oprócz tego trofeum brak mi tylko Fly the Co-op i Wanted.W tym pierwszym znowu czasy mi sie nie zapisują.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zastanawiam się nad zakupem czwóreczki i tak się zastanawiam ile zajmuje wbicie 'Wanted' i czy da jeszcze radę znaleźć ludzi, którzy np. chcą się bawić w nabijanie kasy. Bo nawet nie wiem czy próbować, a po Resistance 2 mam przykre doświadczenia z tego typu pucharkami...

Edytowane przez Khadgar
Gość Kazuma
Opublikowano

Jeszcze dodam, że wanted to minimum 100h gry. Bez odpowiednich ludzi jeszcze dłuzej. AWP to dobre 15h jak nie więcej + 10h na inne trofea co daje nam 125h na same trofea multi. :jupi:

125h czystej gry HEHE.

Have fun! ;f

Opublikowano

Jakby co to ja mam zamiar za jakiś czas zabrać się za trofea online. Najpierw ubiję gołębie (póki co oczyściłem pierwszą wyspę) i będzie 100% single'a.

Podobno juz naprawiono AWP. Mam nadzieję, że to prawda.

Te 5mln exp to ostra przesada.

Niestety jest jeszcze jeden zonk... Ostatnio są problemy z zapraszaniem ludzi do gry. Albo zaproszenia nei dochodzą, albo nie da się ich w ogóle wysłać.

U mnie np. z listy w grze zniknęła jedna osoba, z którą kiedyś grałem masę czasu w GTA IV (Olsen_PL) i żeby zagrać razem, musi najpierw ktoś zaprosić mnie i jego do gry -_- (zap. od niego dochodza po ok 30 minutach, a ja nie mogę wysłać mu w ogóle, bo jak napsiałem nie mam go na liście).

Mam na liscie z kolei kilka osób, których juz na friendliście PSN nie mam...

Opublikowano (edytowane)

To wina zwalonej infrastruktury online w wersji na PS3 :potter: To ten sam problem co z MC LA - Gra obsluguje tylko 50 FRIENDSOW!!! jesli masz np. 80 to te ostatnio dodane 30 osob nie bedzie w zakladne "friends" w grze.

A najlepsze jest to ,ze mimo wielu skarg ludzi zarowno w IV jak i MC LA R* poraz kolejny ma w du/pie fanow gry...

Hint:

Jesli chcesz by Olsen znowu byl na friends liscie mussz po prostu usunac 31 osob z FL i znowu je dodac , Olsen wtedy znowu pojawi sie w zakladce "friends"/Wiem ,z du/py pomysl ,ale jak R* nic z tym nie robi to tylko to pozostaje...

Edytowane przez XM16E1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No to ma problem... Chodzi o to że zaliczam trophy auf wiedersehen petrovic, no i robie z kumplem wyścigi Race -> Free Race i trasa Highs & Lows jakoś tak. Wygrywam wyścig, patrze w statsy a tam widzę że grałem 1 raz i 0 wygranych... o co chodzi? potrzebna mi jest wygrana do własnie tego trophy ale jak widze że mam 0 wygranych, chodź wyścig ten wcześniej wygrałem to nie zdobędę tego pucharka... ma ktoś jakąś rade na to? czy może bedzie taki zonk że pucharek za petrovica wpadnie pozniej? bo wszystkie wysicigi i te multi mam zrobione, tylko ten nieszczęsny wyscig mi został...

Opublikowano

o dobrze ze mi przypomniałes, do pucharka potrzeba wygrać w Cops N Crooks po dwóch stronach. Podczas jednej sesji raz jesteśmy policjantami, a raz "złodziejami" czyli wtedy można zaliczyć to w dwie strony? Bo w w statystykach nie jest to oddzielone po której stronie ile razy wygraliśmy?

Opublikowano

To macie czwartego gracza, czyli komplecik do zrobienia wszystkiego :). Ja, podobnie jak Merson, muszę zdobyć trofeum w trakcie jednej sesji, więc rysuje mi się tu podział na 2 grupy ;).

Opublikowano (edytowane)

Szukam jakiegoś hardcorowca do petrovia, co przejdzie ze mną wszystko w JEDNEJ SESJI. Bez wyłączania PS3, wychodzenia z gry i ani wylogowywania się z PSN :) W końcu kiedyś trzeba zdobyć ten pucharek

Edytowane przez Merson