Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
.... Ja, podobnie jak Merson, muszę zdobyć trofeum w trakcie jednej sesji, więc rysuje mi się tu podział na 2 grupy ;).

Możecie mi wyjaśnić, o co chodzi z tym …muszę to robić za pierwszym podejściem… muszę bo chcę?, czy muszę bo inaczej za drugim podejściem nie wpadnie?

I skąd wiadomo że jeden musi a drugi nie?

Może głupie pytanie ale zaintrygowało mnie to sformułowanie bo często pada.

• Odpowiedzi 374
  • Wyświetleń 20,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Kazuma
    Gość Kazuma

Nie ma znaczenia gdzie, statystyki na PS3 długo się aktualizują i nic nie da się na to poradzić.

Opublikowano
A najlepiej to się wcale nie zabierać.

Jak rozumiem poziom irytacji podczas wykonywania tych zadań może doprowadzić do szału:)

Opublikowano

No niestety nie mamy tego pucharka :( , zaczęliśmy grać o 6 rano, no i tak do 13.00 gdy nagle Mastahowi zaczęło się coś z routerem dziać, rozłączał się co chwilę i go wywalało. No i wspólnie postanowiliśmy że zakończymy robienie tego trophy, nie wiem może innym razem spróbujemy lub znajde kogoś innego. Ale co jak co to cholernie męczące jest tak grać 6 godzin bez przerwy :wkurzony:

Opublikowano

Czyli tracisz pół dnia na coś, co może wcale nie wyjść. Liczę tylko, że w kolejnej części obędzie się bez podobnych debilizmów.

Jest ktoś chętny na zrobienie fly the co-op ze mną?

Opublikowano

Mam pytanie, czy ktoś do tej pory w ogóle zdobył platynkę z GTA IV? Mam narazie tylko 37% trofeów i nie wiem czy się zabierać za calaka bo z tego co tu czytam widzę że na singlu może i nie jest trudno zdobyć 100% ale multi to już inna bajka

Opublikowano

R* z(pipi)alo sprawe z trofeami i IMO sens jest tylko, jesli zaliczasz sie do grupy osob, ktore nie musza robic wszystkiego w jednej sesji.

Najlatwiej sprawdzic to chyba na wyscigach. Ustaw sie z kims i wygraj 10 wyscigow. Wylacz gre, wlacz i potem wygraj kolejne (inne niz wczesniej) 10 (a najlepiej ze 12 dla pewnosci) wyscigow. Jak dosteniesz trophy to mozesz dzialac.. jak nie to radze dac sobei spokoj.

Ja ostatnio robilem z kims te 3 misje na czas.. robilismy to 2 dni.. Po wszsytkim on dostal trophy a ja nie <_<

Opublikowano
Mastah, a co z wersją na PC? ;]

Hehe, nie tykam tego syfu od 5 lat ;).

Cały burdel z trofeami online jest spowodowany tym, że pucharki zostały dodane kilka miesięcy po premierze gry i na odpierdziel. Przy kolejnej części GTA wszystko powinno być już OK, o ile uda im się zsynchronizować serwery PSN z ich własnymi, bo właśnie przez to online leży i kwiczy na PS3 <_<. Grając z Mersonem byłem święcie przekonany że do trofeum za drużynówki brakuje mi czegoś innego niż Team Deathmatch (w końcu miałem już pucharek za 5 zabójstw w TDM, a pamiętam, że moja drużyna wtedy wygrała), a tu właśnie po zwycięstwie w TDM trofeum się pojawiło o_O. Dziwne to wszystko, część wyników się zapisuje, część nie, ale mam nadzieję, że któregoś dnia dostanę "Wypierdalaj Petrovic", bo w jedną sesję bawić się już nie zamierzam.

W ogóle Rockstar ssie jeśli chodzi o wsparcie online dla GTA IV. Gra nadal okupuje 5-6 pozycję w rankingu najpopularniejszych na X360 (przed nią są tylko tytuły stricte online, GoW2, CoDy, Halo 3 i Battlefield 1943), gra w nią sporo osób (na PS3 z tego co widzę nieco mniej), a oni łaskawie wydali jedną łatkę jakiś miesiąc-dwa po premierze gry i tyle z ich strony <_<. GoWy, CoDy, Halo, Killzone czy tam Battlefield mają swoje fora, gdzie można pisać o błędach, poprawkach czy też innych kwestiach związanych z online, a Rockstar z GTA ciągle tkwi w erze "nasza gra to tylko singiel, a online? kieruj swoje zastrzeżenia do supportu Take 2" :/. Im szybciej zorientują się, że multi w GTA to naprawdę bardzo ważny aspekt i poważnie zaczną go wspierać, tym lepiej.

Opublikowano
R* z(pipi)alo sprawe z trofeami i IMO sens jest tylko, jesli zaliczasz sie do grupy osob, ktore nie musza robic wszystkiego w jednej sesji.

Najlatwiej sprawdzic to chyba na wyscigach. Ustaw sie z kims i wygraj 10 wyscigow. Wylacz gre, wlacz i potem wygraj kolejne (inne niz wczesniej) 10 (a najlepiej ze 12 dla pewnosci) wyscigow. Jak dosteniesz trophy to mozesz dzialac.. jak nie to radze dac sobei spokoj.

Ja ostatnio robilem z kims te 3 misje na czas.. robilismy to 2 dni.. Po wszsytkim on dostal trophy a ja nie <_<

Kur*a już sam nie wiem, własnie tak jak Ty piszesz Emet, dostałem trophy za wygranie w każdej grze drużynowej ale to robiłem w sesjach tzn Team Deathmatch, potem na następny dzień Team Mafia Work itd i pucharek wpadł po zrobieniu ostatniego Turf War, wnioskując z tego powinienem go dostać(petrovica) ale nie dostałem :( Może kiedyś pewnego dni odpale GTA IV i wpadnie mi ten pucharek...

Edytowane przez Merson

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanko , czy poziom trudnosci w misjach fly the coop ma jakies znaczenie jesli chodzi o trofeum ? Czy spokojnie mozna zaliczac na easy ?

Opublikowano

Czy można jeszcze zdobyć trofeum Let Sleeping Rockstars Lie - You killed a Rockstar in multiplayer. ?

Opublikowano

Można - łatwiej niż myślisz...

Wystarczy zabić kogokolwiek, kto zabił kogokolwiek wcześnie. Tzw. Acziwment wirusowy.

Opublikowano

Pytanko ala noob , jest wogole jakas roznica w poziomach trudnosci poza iloscia kasy? , bo jakos niezauwazylem aby bylo duzo latwiej . ;)

Opublikowano

Ilość żyć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, szukam graczy do zaliczenia fly the co-op oraz nabijania kasy w hangmans noose.

gg 4334370

psnid c2h5oh

zglaszac sie tylko ci ktorzy maja jakies pojecie jak grac.

Pozdro.

Opublikowano

Chętnie pomogę w zdobywaniu trofeów w GTA jako że sam szukam osób które by mi w tym pomogły, co do mojego pojęcia to mniej więcej mam ;)

Opublikowano

mam pytanie co do AWP. Czy w trybach team deathmatch/deathmatch lub team mfia wokr itd. trzeba przejść je wszystkie w 4 graczy? Bo mam wszystko pozaliczane a AWP nie wpada. Może to dlatego że grając np. w team car jack city czy inne teamy w czasie gry wychodzili niektórzy i zostawało tylko 3 typków. Ma to jakieś znaczenie? Trzeba koniecznie powyżej na 4 przejść te tryby żeby zaliczyło?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A ja mam pytanie. Grałem na "czitach" i zapisałem i zablokowało mi sie trofeum. Jak zaliczę wszystko oprócz tego trofea i potem skasuje save'a to będzie git? Nie skasują mi się tamte trofea i będę mógł odkryć to zablokowane?

E: Nikt nie wie? <_<

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

Trofea Ci sie nie skasuja, bo jakie pucharki zaliczyles to zaliczyles i masz wszystko w sieci zapisane. Ale przeciez nie musisz kasowac starego save'a tylko zdobyc owe trofeum na nowym i po robocie. Mierzysz w platyne? :teehee:

Opublikowano

Mierze :turned: ale przerażają mnie te trofea w multiplayerze :unsure::

"Cut Your Teeth

Zdobądź wyższą rangę w trybie multiplayer

Join The Midnight Club

Wygraj wyścig w trybie multiplayer bez zbytniego uszkodzenia pojazdu na serwerze z włączonymi uszkodzeniami

Fly The Co-op

Pobij swój dotychczasowy czas w trybie "Deal Breaker", "Hangman's NOOSE" oraz "Bomb da Base II"

Taking It For The Team

Bądź w zwycięskiej drużynie we wszystkich drużynowych trybach multiplayer

Top Of The Food Chain

Zabij 20 graczy za pomocą pistoletu w trybie multiplayer deathmatch

Top The Midnight Club

Wygraj wyścig na każdej z 20 tras w trybie multiplayer

Wanted

Osiągnij najwyższą rangę w trybie multiplayer

Auf Wiedersehen Petrovic

Wygraj w wszystkich trybach multiplayer, trybach wyścigowych a także "Cops 'n Crooks" bedąc po obydwu stronach"

Ogólnie zaje.biście :blink:

Opublikowano

Ogólnie pół roku grania :) w same multi. Ja odpuściłem acziwy za multi co bardzo mnie boli.

Opublikowano

Witam mam pare pytań co do singla.

1.czy misje typu dostarczenie pojazdow bruciemu itp. musze robic podczas przechodzenia misji czy po skączeniu też będą dostepne i będę mógł powbijać te trofea?

2.odnosnie trofea gdzie moi przyjaciele muszą mnie lubić na min. 90%. Moge to zrobic po przejsciu wątka glównego?

3.ile % bede mial gdy skoncze singla bez robienia dodatkowych misji?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdobyłem Petrovica :o. Samodzielnie (no, powiedzmy ;)), w kilkunastu sesjach. Myślałem, że jestem "ofiarą" tego, iż grałem online przed pojawieniem się łatki z trofeami, więc będę musiał wygrać wszystko podczas jednej nasiadówy (tak jak to było z pucharkiem za 20 zwycięstw w wyścigach), ale po kilku nieudanych próbach powiedziałem sobie "walić to" i zacząłem odhaczać wygrane na podstawie statystyk z Social Club. Tak sobie grałem, zwyciężałem, aż wczoraj został mi tylko Deal Breaker, po którego przejściu wyskoczyło trofeum ^_^. W drodze do platynki zostało mi już "tylko" pobicie czasów w Deal Breaker i Bomb da Base II oraz nabicie 4,5 bańki w Hangman's NOOSE. Szybko to się nie stanie, ale jestem bardzo umotywowany tym, że najgorszy pucharek mam już za sobą :).