OddThomasPL 3 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Za co się brać a co olewać aby zdobyć Liberty City Minute trophy? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Kasować scenki, olewać przyjaciół, brac tylko misje fabularne. Ponoć w ten sposob mozna zmiescic sie w 20 godz Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Skup się na głównym wątku...choć od czasu zadania poboczne możesz zrobić ;P Cytuj
OddThomasPL 3 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 A więc scenki też nabijają licznik czasu gry? Szkoda. Cytuj
szymoniec 2 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Zawsze możesz przejść drugi raz. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 nic nie trzeba kasować ... w sensie żeby spokojnie zmieścić się w 20h ; wystarczy np. często korzystać z taksówek :potter: ... Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Mam pytanie o trofea grałem w gta 4 jakiś czas temu, przeszedłem 51 misji, i nie mam żadnego trofeum nawet za przejście 1 misji. Co może być nie tak? Czy można używać cheatów odnośnie broni zdrowia i armoru aby nie utracić trofeów? Bo nie chce mi sie chodzić po hamburgery za każdym razem Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Mam pytanie o trofea grałem w gta 4 jakiś czas temu, przeszedłem 51 misji, i nie mam żadnego trofeum nawet za przejście 1 misji. Co może być nie tak? Zapewne grałeś bez patcha dodającego pucharki. Patch pojawił się bodajże parę miesięcy po premierze. Czy można używać cheatów odnośnie broni zdrowia i armoru aby nie utracić trofeów? Bo nie chce mi sie chodzić po hamburgery za każdym razem Cheaty blokują trofea, po wpisaniu kodu dostajesz informację jaki pucharek zostaje zablokowany. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Jak to jest z trofeum Auf Wiedersehen Petrovic? Trzeba je robić podczas jednej sesji, czy zaliczy przy kilku podejściach? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 Wyobrażasz sobie zaliczyć te wszystkie wyścigi podczas jednej sesji? To raczej niemożliwe ;]. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Był taki okres, że inaczej nie zaliczało, jakoś później to naprawili i nie trzeba już robić w jednej sesji. Tak, razem z Grigorim zrobiliśmy to przy jednym posiedzeniu. O ile dobrze pamiętam to zeszło nam z 16h. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Miałem wersje platinium więc chyba puchary powinny być już dostępne, raczej na pewno były... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Wyobrażasz sobie zaliczyć te wszystkie wyścigi podczas jednej sesji? To raczej niemożliwe ;]. Przecież wystarczy wygrać jeden raz w każdym trybie. Nie muszę zaliczać wszystkich wyścigów. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Zmartwię cię, bo trzeba zaliczyć każdy typ wyścigu na każdej trasie. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Był taki okres, że inaczej nie zaliczało, jakoś później to naprawili i nie trzeba już robić w jednej sesji. Tak, razem z Grigorim zrobiliśmy to przy jednym posiedzeniu. O ile dobrze pamiętam to zeszło nam z 16h. Grigori i wszystko jasne mój idol jeżeli chodzi o trofea ;]. A tak na poważnie WIELKIII SZACUNEKKKKKKKKKKKK nie mam pojęcia jak Wam się to udało. Dla mnie ten achiv sam w sobie był mega trudny a na Xboxie nie trzeba było przechodzić za jednym podejściem ale i tak go nie zaliczyłem. 16 godzin ... Bravo ;]. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Właśnie chcemy z Darasem zaliczyć platynkę w GTA. I z tego powodu potrzebuję dwóch osób do pomocy w AWP i pozostałych trofeach multi. Ktoś chętny? Cytuj
daras 3 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Heh Rozi, namowiles mnie wariacie . Mam nadzieje, ze jeszcze to mozliwe bo coraz mniej osob gra multi. Ale cel postawilismy sobie gruby. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Powodzenia Wam życzę i podsyłam linka - wydrukujcie sobie to, przyda się ;]. http://www.xbox360achievements.org/images/guides/554-gtapet.jpg Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Dzisiaj grałem trochę w Hangman's NOOSE. Wraz z dwoma randomami udało mi się wykonać misję w czasie 02.26 min. Po grze sprawdzam statystki multi i KUR.WA NIE ZALICZYŁO MI TEGO!!! No ręce opadają. Zagrałem dzisiaj 6 tych misji i żadna nie jest odnotowana . Jak to ma tak wyglądać, to odpuszczam trofea za multi... Z serii "Jak to jest zrobione?": http://tinyurl.com/36vp6fv Edytowane 7 listopada 2010 przez TheRozi Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Moja rada: Nie zwracaj w ogóle uwagi na statystyki na stronie R*. Nie działają one poprawnie i długo się aktualizują (może to trwać nawet parę dni). Najlepiej samemu zapamiętywać co się zrobiło. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Tyle, że ja sprawdzałem statystyki przez grę, a nie w Social Clubie. Cytuj
Gość Kazuma Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Nie ma znaczenia gdzie, statystyki na PS3 długo się aktualizują i nic nie da się na to poradzić. 1 Cytuj
Alien00 14 Opublikowano 24 lutego 2011 Opublikowano 24 lutego 2011 Mam pytanie o trofea grałem w gta 4 jakiś czas temu, przeszedłem 51 misji, i nie mam żadnego trofeum nawet za przejście 1 misji. Co może być nie tak? Czy można używać cheatów odnośnie broni zdrowia i armoru aby nie utracić trofeów? Bo nie chce mi sie chodzić po hamburgery za każdym razem Mam podobny problem,mimo że mam już ok. 65 % gry za sobą to konsola nie zaliczyła mi ani jednego trofeum.Konsola bez netu.Ok rozumiem że patch itd.,ale ja akurat zakupiłem GTA 4 w wersji platinum,czyli na płycie powinny już być chyba trofea i wgrany patch,ta wersja wyszła chyba przecież po patchu dostępnym przez net.Nie wiem co jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi