Opublikowano 19 maja 200915 l załapie się na każdą inicjatywe zrobienia trofeów z flagami,oraz to T-mobile z 5 friendsami PSN kamil07 prosze dodawać
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Ma ktos jeszcze oprocz mnie takiego niedo/je.ba ,ze nie zalicza mu ukonczonych wyscigow? Ile bym nie rozegral tak w leaderboard'zie ciagle mam 32 rozegrane :-/ I jak tu zrobic platynke skoro ta gra to jeden wielki bug?! Platyna wpadla , gra leci na allegro bo jak jeszcze chwile popatrze na pudelko to mnie ch*j strzeli. Edytowane 15 czerwca 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l ok jeszcze 3 osoby, popytajcie się znajomych i dodajcie się nawzajem
Opublikowano 20 stycznia 201114 l I ja się dołączam, nick: Emtebe. Pomoc w zdobyciu trofeów online mile widziana
Opublikowano 20 czerwca 201113 l Odkopię temat bo może znajdą się teraz chętni do zrobienia trofeów online po wyjściu gry na PSS.