zduniacz 123 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Anti-Flag, calkiem za(pipi)iste. Przypomina mi troche The Lawrence Arms. Reszte znam, ale dzieki. Tzn. oprócz tego Simple Plan ale po towarzystwie w jakim sie znalazł wnosze, że jest czescią sarkastycznego popisu pinga. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 przypomniało mi się - Strike Anywhere. W stylu RA i też są lewakami. Podobało mi się, w sumie nadal chętnie bym przesłuchał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 kiedys sie nimi jaralem, ale znudzili mi sie recepta na tekst rise against : slowa: blood, angels, fists, broken, heart, you, eyes, wings, life/lives umiescic w dowolnej kolejnosci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 haha, przypomnial mi sie ten obrazek z maszyna do pisania stworzona do pisania tekstow power metalowych z takimi okresleniami jak "smoki", "tarcze", "zabij" etc. na klawiaturze. Ma to ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 wherabouts unknown tez je klawe Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 recepta na tekst rise against : slowa: blood, angels, fists, broken, heart, you, eyes, wings, life/lives umiescic w dowolnej kolejnosci No i co, rety, lepsze to niz I'm blue dabadai. a zeby nie zasmiecac to napisze ze rise against - historia calamitatum jest w nowym Punisherze Warzone. Niby jest na Appeal to Reason ale nei bylo na tym albumie co ktos wyzej wrzucil. Nie to, zeby jakso wybitnie odcinalo sie od slabego poziomu tej plyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 haha, przypomnial mi sie ten obrazek z maszyna do pisania stworzona do pisania tekstow power metalowych z takimi okresleniami jak "smoki", "tarcze", "zabij" etc. na klawiaturze. Ma to ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 sa wporzasiu calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 http://www.lastfm.pl/event/1018549 spoko, ubiore moje emo vansy i pojade Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 linki nie dzialaja ;/ jakies inne?? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 (edytowane) http://himselfbands.blogspot.com/2007/07/r...nst-punkhc.html kilka linkow dziala. Edytowane 16 Kwietnia 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Krótko: zrobiłby mi ktoś jakąś listę ich najlepszych utworów? Bo usłyszałem jakieś i stwierdziłem, że całkiem niezłe toto... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Geez, sciągnij sobie The Suffer & The Witness i Revolution Per Minute i wiesz o tym zespole już wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) Prayer to Refuge, Generation Lost, Stop ,The Unraveling ,1000 Good Intentions ,Chamber The Cartridge ,Injection hmm w sumie cala plytka The Sufferer And The Witness jest godna polecenia.Generalnie cala ich tworczosc moze sie podobac.Nie przebieraj tylko u gory masz linki ssij O Bartezoo mnie uprzedzil. Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 a gdzie alive and well ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Eee tam, Six Ways Till Sunday i reszte mozna zaorac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 audience of one jest zaiebistym kawalkiem!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 no jest ale to już nie stare dobre RA które skończyło się na dwóch pierwszych płytach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Logan_ Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Mimo iż ping ma TROCHĘ racji, RA to nadal jedna z moich ulubionych kapel. Jestem wielkim fanem, na koncertach byłem, znam większość tekstów na pamięć. Boli mnie że to już nie to co kiedyś, ale mam nadzieję że jeszcze będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 (edytowane) "Re-Education (Through Labour)" - epickie gówno! Edytowane 5 Grudnia 2010 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 We're happy to officially announce that our new record "Endgame" will be released March 15th 2011. Produced again by our trusted comrades Bill Stevenson and Jason Livermore at the Blasting Room in Fort Collins, "Endgame" is another record we are proud to put our name on and can't wait for you guys to hear it Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 na majspejsie mozna posluchac nowego utworu, niestety, kijowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Logan_ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Rzeczywiście średnio. Ja (pipi)ę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Rise Against - Endgame (2011) Sam jeszcze nie sciagalem bo pewnie do dópy jezt. edit: Dzis przesluchalem, i jest lepszy niz poprzedni. Do wczesniejszych choćby dwóch albumów sie nie umywa, bo brakuje mu prawdziwiej agresji, jest tylko 'mainstreamowa' czyli wiadomo, dla lamusow. Edytowane 9 Marca 2011 przez zduniacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Logan_ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Po pierwszym przesłuchaniu - album jak dla mnie znacznie lepszy niż "Appeal to Reason", parę melodii wpada w ucho, wokal jak zawsze spoko. Słychać jednak wyraźnie, że to już nie to samo RA co kiedyś. Nie chcę używać słowa komercja ale chyba coś w tym jest. Ja nie wiem czy to czasy się zmieniają czy ja jestem zgred ale tęsknie za przeszłością - uświadomił mnie o tym ten, oraz nowy album od COB. Edytowane 9 Marca 2011 przez _Logan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi