Skocz do zawartości

Rise Against

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam dwa pierwsze kawałki odsłuchałem i usunąłem. nie da się tego słuchać hihi. za dużo politycznego gówna i przewidywalności. RA się skończyło po drugiej płycie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po pierwszym przesłuchaniu - album jak dla mnie znacznie lepszy niż "Appeal to Reason", parę melodii wpada w ucho, wokal jak zawsze spoko. Słychać jednak wyraźnie, że to już nie to samo RA co kiedyś. Nie chcę używać słowa komercja ale chyba coś w tym jest. Ja nie wiem czy to czasy się zmieniają czy ja jestem zgred ale tęsknie za przeszłością - uświadomił mnie o tym ten, oraz nowy album od COB.

Moim zdaniem album jest naprawde niezly, jestem po 3 przesluchaniach i co prawda nie kazdy kawalek mi podchodzi, to jednak jest pare rodzynków ktore mnie ujely, w porownaniu do appeal to reason album jest bardzo dobry, i co prawda Rise Against troche oslabili "pier.dol.niecie" to i tak jest naprawde niezle :)

Opublikowano

Moim zdaniem album jest naprawde niezly, jestem po 3 przesluchaniach i co prawda nie kazdy kawalek mi podchodzi, to jednak jest pare rodzynków ktore mnie ujely, w porownaniu do appeal to reason album jest bardzo dobry, i co prawda Rise Against troche oslabili "pier.dol.niecie" to i tak jest naprawde niezle :)

Fakt, album nie jest zły, ale chodzi o ten brak agresji. Z najnowszego albumu jestem w stanie podać kilka tytułów, ale żebym miał przytoczyć fragment tekstu czy zanucić melodię - nie jestem w stanie. Natomiast pierwsze albumy znam na pamięć w całości.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Tak dokładnie to "Tusze Amore". Nad tymi "e" są akcenty. Touché Amoré.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

hehe chyba pojde bo lubilem kiedys RA, architects to gów'no) ale TA zawsze spoko

Edytowane przez _Be_
  • 2 lata później...
Gość mate5
Opublikowano

> mieszka w nowym jorku gdzie gra połowa wszystkich fajnych kapel

> jara się rise against

A tak serio, to rise against to całkiem fajne guilty pleasure. Choć nie słuchałem od dawna.

Gość mate5
Opublikowano (edytowane)

Mieszkasz w ostatecznym celu każdego człowieka, w stolicy wszechświata, na olimpie ziemi i jeszcze się dziwisz?

Poza tym nie dopie.rdalam się tylko zazdroszę bo w ny jest zapewne jednym z najlepszych miejsc na świecie jeśli chodzi o dostępność koncertów.

Edytowane przez mate5
Gość _Be_
Opublikowano

No niby tak, ale mało która kapela z europy gra w usa więc my też wygrywamy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dzięki bartezo, dzięki temu tematowi przypomniałem sobie, że dawno nie słuchałem stampin ground, odpaliłem carved from empty words i doszedłem do wniosku, że już mi się nie podoba