Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piszcie wiadomosci na Live, chetnie pogram z Polakami. Moj GT w sygnaturze.

Edytowane przez Strong

Opublikowano

bardzo chętnie pogram. Mam małego skilla w Fifkę więc wiecie, szału nie będzie. Jakby co mój GT po lewej stronie, pod avatarem ;)

Opublikowano

Shtas jak chcesz pograc to pisz do mnie na moj gt

Opublikowano

Chetnie przyjme zaproszenia do friendsow bo niedlugo mam zamiar ostro zaczac grac w fife online

Opublikowano
  • Autor

Wie ktoś może jak zrobić profil ea na fifie09 żeby w trakcie meczu był taki "obrazek" przy nicku gdzieś w instrukcji pisze jak to zrobić ale jakoś nie mogę obczaić :/

Opublikowano
  • Autor

czemu jak próbuję połączyć konto z kontem z xboxa to pisze " Przepraszamy, ale nie mozemy znalezc informacji o tym tagu gracza." ??

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zagrałby ktoś teraz w FIFĘ parę meczyków? Z headsetem najlepiej oczywiście :) Jakby co - "zgłaszać" się na Live ;)

Edytowane przez Tigro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pyk, pyk, pyk, pyknie ktoś kilka meczyków ?

Gamertag: NasaPL

Skilla to ja mam, strzelam jak Rasiak, bronię jak Kuszczak, a fauluje jak Hajto.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nikt nie chce grać? Dodawajcie mnie do listy znajomych i gramy póki jest xtival :)

Ja chętnie pogram ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dawno nie grałem online i postanowiłem to zmienić. Grałem już dwa mecze z MU i Milanem i ludzie którzy grali mieli tam dziwnych zawodników to znaczy Cantone czy Messiego. Jak to możliwe? Zaznaczę że były to mecze rankingowe.

Edytowane przez czapa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chetnie zagram moj GT : vesiv

Tylko strasznie lamie , ale idzie mi co raz lepiej hehe