Opublikowano 11 października 200816 l Piszcie wiadomosci na Live, chetnie pogram z Polakami. Moj GT w sygnaturze. Edytowane 11 października 200816 l przez Strong
Opublikowano 11 października 200816 l bardzo chętnie pogram. Mam małego skilla w Fifkę więc wiecie, szału nie będzie. Jakby co mój GT po lewej stronie, pod avatarem
Opublikowano 17 października 200816 l Chetnie przyjme zaproszenia do friendsow bo niedlugo mam zamiar ostro zaczac grac w fife online
Opublikowano 18 października 200816 l Autor Wie ktoś może jak zrobić profil ea na fifie09 żeby w trakcie meczu był taki "obrazek" przy nicku gdzieś w instrukcji pisze jak to zrobić ale jakoś nie mogę obczaić
Opublikowano 18 października 200816 l To nie to miejsce na zadawanie pytań: Tu się zarejestruj i połącz ze swoim gamertagiem http://www.eafootballworld.com/en_GB/home
Opublikowano 18 października 200816 l Autor czemu jak próbuję połączyć konto z kontem z xboxa to pisze " Przepraszamy, ale nie mozemy znalezc informacji o tym tagu gracza." ??
Opublikowano 19 kwietnia 200915 l Zagrałby ktoś teraz w FIFĘ parę meczyków? Z headsetem najlepiej oczywiście Jakby co - "zgłaszać" się na Live Edytowane 19 kwietnia 200915 l przez Tigro
Opublikowano 2 maja 200915 l Pyk, pyk, pyk, pyknie ktoś kilka meczyków ? Gamertag: NasaPL Skilla to ja mam, strzelam jak Rasiak, bronię jak Kuszczak, a fauluje jak Hajto.
Opublikowano 3 maja 200915 l Nikt nie chce grać? Dodawajcie mnie do listy znajomych i gramy póki jest xtival
Opublikowano 29 maja 200915 l Nikt nie chce grać? Dodawajcie mnie do listy znajomych i gramy póki jest xtival Ja chętnie pogram
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l Dawno nie grałem online i postanowiłem to zmienić. Grałem już dwa mecze z MU i Milanem i ludzie którzy grali mieli tam dziwnych zawodników to znaczy Cantone czy Messiego. Jak to możliwe? Zaznaczę że były to mecze rankingowe. Edytowane 2 sierpnia 200915 l przez czapa
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Chetnie zagram moj GT : vesiv Tylko strasznie lamie , ale idzie mi co raz lepiej hehe