Skocz do zawartości

FIFA 09 - kto chce zagrać w barwach FC Extreme?

Featured Replies

• Odpowiedzi 105
  • Wyświetleń 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest jeszcze jedno miejsce? :D Jeśli tak to również będę dzisiaj wieczorkiem i możemy pograć. Odezwę się do Was ; )

Opublikowano

Ja proponuje najbliższą sobotę, dla tych co wrócą już z baletów i jeszcze będą w stanie ;) tzn. ok.23

Opublikowano

Ale rodzyn ;]

To ustalcie jakis konkretny termin i tez sprubuje sie dostosowac. Ja dysponuje czasem od poniedzialku do czwartku w godzinach wieczornych.

Opublikowano
  • Autor

Spróbujmy w sobotę po 20. Ale np. ok. 22 też śmiało można wskakiwać do szatni - jeśli zbierze się ekipa 5-6 osób, można grać. Wrzucę też ogłoszenie na bloga klubowego.

Opublikowano

W sobote 20 u mnie odpada, ale o takiej 22 raczej moge grac, dlatego ta godzina by mi bardziej odpowiadala.

Opublikowano

no raczej 22 wlasnie albo i pozniej bo o 20 jest zdaje mnie sie ... real madrid - atletico madrid :D i niektorzy chcieliby ogladnac :D kolo 22-23 moge sie stawic :D

Opublikowano

Są jeszcze jakieś wolne miejsca? Bo jeśli tak, to bym reflektował :)

Opublikowano

Już grubo po 20 i zawodników brak

sobota wieczór to chyba jednak nie najlepszy termin.

czekamy czekamy.....

Opublikowano

nie wiem o co kaman -ja bylem kilkakrotnie w przedziale 20-22, nie natknalem sie na nikogo w szatni ... LIIIPA

Opublikowano

Ja również... z tym że nawet nie dostałem zaproszenia do szatni....

ehh.... sobota wieczór....

Opublikowano

jakiego zaproszenia ? to zaproszenie jakies trzeba dostac ? chyba o czyms nie wiem - a to nie jest tak ze sie wchodzi i jak sa inni to ich tam widac na tej liscie ? i juz ? :mellow:

Opublikowano

Elo mam juz fifke i tez moglbym pograc w w fc extreme xD jak sa wolne miejsca to zaproscie mnie do klubu xD moj gt to norbi13 (dobrze gram xd)

Opublikowano

Coś lewizna z tym graniem :P

To może piatek wieczór 24.X ?

Opublikowano
  • Autor

Panowie,

Jutro (czy wlasciwie juz dzisiaj) zaktualizuje sklad. Pytanie jest takie: kto chcialby byc menadzerem FC Extreme? Moze byc jeszcze jeden lub dwoch. Pracy wielkiej nie ma, jedynie propozycje terminow plus zatwierdzanie chetnych do gry. Wystarczy, by osoba byla zaangazowana w FIFKE i miala chwilke wolnego czasu i checi.

Opublikowano

Koso wyslalbys mi jeszcze raz zaproszenie ? Robilem achieva na innym forum w grze 10 na 10 i odlaczylem sie od teamu, ale chetnie bym pogral. Trzeba tez wreszcie ustalic jakis konkretny termin zeby pograc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widze ze po pierwszej podjarce ;) idea pykania grupowego zdechła ... liiiipka. Koso sprobuj swoja menadzerke SCEDOWAć :D na kogos kto ma 15 lat i czas zeby organizowac pykanko raz na jakis czas ... czy nie ? czy wszyscy olewka juz ?

Opublikowano

Idea upadła czy można sie jeszcze zgłaszac do klubu ?;)

Opublikowano
  • Autor
widze ze po pierwszej podjarce ;) idea pykania grupowego zdechła ... liiiipka. Koso sprobuj swoja menadzerke SCEDOWAć :D na kogos kto ma 15 lat i czas zeby organizowac pykanko raz na jakis czas ... czy nie ? czy wszyscy olewka juz ?

Nie chodzi o scedowanie, bo menadzerow moze byc kilku. Ale nikt nie chce. :)

Opublikowano

no no no .... jak by się uważnie czytało wiadomości, czy raczej w ogóle czytało, to by menagerka chętna się znalazła.