qb3k 946 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 No właśnie- jak dokładnie je odebrać, bo ja też nie wiem gdzie to się znajduje/ czy w ogóle dostałem. Cytuj
Oziek 10 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Włączcie Fife i tam gdzie jest ikona gracza ( punkty i ten kolo ) tam powinna być wyświetlona wiadomość że zostaliście zaproszeni do klubu. Cytuj
krejzol 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 sorki Koso,pomyliłem się podając nick'a powinno być tadekpl88 pozdro! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Klan już jest założony, jesteście już członkami? Powiedzcie jak to wygląda. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Spoko, już się "dodałem" do klanu. Może coś zagramy? Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Aktualnie członków jest 11, ale pozostało z 5 zaproszeń. Jeśli chodzi o jakieś ustawki/terminy meczów to rozumiem że wszystko będzie w pierwszym poście? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 5 zaproszeń? To nie ma na 50 osób? I czy się jeszcze do wtorku załapie... Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Chyba mu chodziło, że 5 osób nie przyjęło jeszcze zaproszeń jak wygląda? na razie ni jak - nie rozegraliśmy żadnego meczu. Ale wygląda na to że wchodzisz do "szatni" i tam automatycznie robi się "party". Może popróbujemy dzisiaj wieczorem? Jak coś to pisać. Cytuj
kleven 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Hej, Ja tez chetnie bym sprobowal. Moj nick - waldosiek Zaproscie plis pozdrawiam Update: Oj sie doczytalem, ze gracie na XBOXie wiec odpada. Stety mam PS3. Coz poczekam... Edytowane 5 października 2008 przez kleven Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) U mnie ciężko z grą dziś, ale to takie zbieranie się, najlepiej by Koso poprostu zarządił że wszyscy o tej i o tej mają być i już (mają jak mają ale powinni być ;>) Edytowane 5 października 2008 przez marcin0903 Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 To kiedy zaczynamy grać ? Ostatnio patrzyłem to sporo osób jest już w klanie. Macie dziś czas ? Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 ja czekam tylko na jakieś info... Cytuj
koso 114 Opublikowano 6 października 2008 Autor Opublikowano 6 października 2008 Poki co poznajcie sie i takie tam Mam problemy z ruterem, ale jak tylko sie z nimi uporam, bierzemy sie do gry. Wszystko bede pisal w pierwszym poscie, zeby nie robic balaganu. Wstepnie umowmy sie na srode po 18 - dam jeszcze jutro znac, czy z netem juz wszystko w porzadku. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 (edytowane) Czytasz w moich myślach :]. Akurat wtedy będzie gierka. Co do tych, gdzie próba zaproszenia jest nieudana to pewnie dlatego, że nie posiadamy jeszcze nowej kopanki od EA. Tak wiem teza miesiąca :]. Poza tym, jak wygląda hostowanie i dołączanie do meczu 10 vs 10(czy tam mniej, jak zawsze wychodzi). Jest lobby? Czy się to hostuje? W zeszłym roku szukałeś po prostu meczu a jak dołączyłeś to zapraszałeś kumpli. Kiedy "host" wyszedł, ty przejmowałeś rolę hosta. Czy jest tak samo? Edytowane 7 października 2008 przez Pelipe Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Tutaj jest lobby. Ja proponuję granie w soboty wieczorami, wtedy każdy myślę ma najwięcej czasu. Jutro postaram się być, choć nie gwarantuję. Pozdro . Cytuj
koso 114 Opublikowano 7 października 2008 Autor Opublikowano 7 października 2008 Normalny człowiek w soboty wieczorem powinien się bawić, a nie ślęczeć przed TV Spoko, znajdziemy jakiś dzień, który będzie wszystkim pasował. Zresztą docelowo będzie kilka jedenastek, więc jakoś się dogramy. Btw, terminy będę też wrzucać w lobby klubowym, jako blog General Managera (za(pipi)iście brzmi ) Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Koso, a to działa na zasadzie, że ty jako menedżer. Kupujesz prawdziwych zawodników do swojego klubu. Czy jak to jest? Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) Normalny człowiek w soboty wieczorem powinien się bawić, a nie ślęczeć przed TV Spoko, znajdziemy jakiś dzień, który będzie wszystkim pasował. Zresztą docelowo będzie kilka jedenastek, więc jakoś się dogramy. Btw, terminy będę też wrzucać w lobby klubowym, jako blog General Managera (za(pipi)iście brzmi ) Może chodziło o sobotę, tak 5 rano jak wszyscy z chlania wrócą, wtedy to byśmy formę pokazali;D Dla ogólnego doinformowania napiszę, że jutro dopiero około 19,30 pojawię się na zgrupowaniu (praca, także ten, mam usprawiedliwienie panie managerze)), ale jest nas tylu, że na 18 skład powinien być. Cheerleaderek nam tylko brakuje;p Edytowane 7 października 2008 przez Gość Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 No właśnie, jeżeli będzie nas więcej niż 11(w co niestety wątpię) to co robimy? Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 A można sparingi wewnątrz klubowe (20 członków klubu między sobą) czy to ma być z innymi klubami mecz? Bo jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać . Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Super, że dziś gramy, ale szkoda, że po 18. ja będę mógl dopiero koło 20, ale jak tylko wrócę z treningu to od razu do konsoli:) pozdro ps. headset będę miał w przyszłym tygodniu, bo stary kot mi zjadł Edytowane 8 października 2008 przez orion50 Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 I tak to właśnie będzie wyglądać. Połowa nie może o 18 druga połowa nie może później. Mam nadzieję ,że jednak coś z tego wyjdzie. PS. O 18 jestem w szatni klubowej na 100 %. Cytuj
Oziek 10 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Easy , na pewno będzie nas 10, a może i więcej wtedy nie wiem co zrobimy Edytowane 8 października 2008 przez Oziek Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Ktoś mnie troszeczkę zawiódł i przesyłka nie doszła dziś(była wysłana we wtorek rano). Ktoś wolny w terminie piątek/sobota? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi