Opublikowano 2 października 200816 l Z niecierpliwością czekam na przesyłkę nowej fify(tak jak na patcha do Battlefielda) Wpisujcie kto chętny na meczyka bo wiem ze cześć osób już najnowsza gałkę od EA posiada. Fifa09+headset PSN ID ---kronos33 Edytowane 6 października 200816 l przez Kronos33
Opublikowano 6 października 200816 l Stolec777 mam Headset(piszcie czy macie bo inaczej po co gra z Polakiem)
Opublikowano 6 października 200816 l Tu macie listę kilku osób na X i PS 3 z Fifą 09. Jak więcej osób się zapisze to może liga będzie. http://www.forum.pes.com.pl/index.php?showtopic=32767
Opublikowano 29 października 200816 l Siema założyłem Ligę Polską na 16 zespołów w FIFA 09 , tylko polskie kluby ligowe. Jakby był ktoś chętny dołączyć- Nazwa : EKSTRAKLASA 2008 Skrót : eks Hasło : ekstraklasa Długość połowy : 5 min. Spalone : Wł. Kartki : Wł. Po 3 mecze w lidze i po 2 w play-offach. Zapraszam
Opublikowano 13 listopada 200816 l Witam. Zapraszam do gry. Mój nick to PavelP-sky. Gram wieczorami i czasami rano i po piłudniu (jak mam wolne). Gram Interem Pozdrawiam
Opublikowano 14 marca 200916 l Mam problem jeśli chodzi o gre sieciową w FIFIE 09 na PS3.Jest napisane,że nie mam zbyt wystarczającego wieku by grać online.Mogę w jakiś sposób to zmienić? Może chodzi o Parental Control?
Opublikowano 20 marca 200916 l o dziwo po dzisiejszym patch zniknal u mnie problem z lagami...jak ktos chce zagrac to smialo pisac bo buraki lubia wychodzic podczas meczu
Opublikowano 20 marca 200916 l Mam problem jeśli chodzi o gre sieciową w FIFIE 09 na PS3.Jest napisane,że nie mam zbyt wystarczającego wieku by grać online.Mogę w jakiś sposób to zmienić? Może chodzi o Parental Control? Zmień datę urodzenia w Account Managment. Jaki Ty tam wiek podałeś? 3 latka Edytowane 20 marca 200916 l przez Kyo
Opublikowano 20 marca 200916 l Mam problem jeśli chodzi o gre sieciową w FIFIE 09 na PS3.Jest napisane,że nie mam zbyt wystarczającego wieku by grać online.Mogę w jakiś sposób to zmienić? Może chodzi o Parental Control? Zmień datę urodzenia w Account Managment. Jaki Ty tam wiek podałeś? 3 latka Nie ma tam możliwości zmiany wieku.
Opublikowano 20 marca 200916 l A no tak - sorry - mój błąd - czyli niestety na tym koncie nie pograsz już.