Figlarz 1 272 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 gra ktoś w to jeszcze nie na trofea, tylko dla przyjemności ? jesli tak to zapraszam Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 gra ktoś w to jeszcze nie na trofea, tylko dla przyjemności ? jesli tak to zapraszam nie cfaniakuj tylko graj ze mną dziennie siedzę na PSN a po ostatnich dwóch grach jakoś nie piszesz mi wiadomości o rewanż więc jakby co to zawsze chętny do meczyku jestem chyba ,że gram klanówki w K2. Cytuj
KopaczK 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich Forumowiczów. Jest to mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość. Frapuje mnie kwestia jednego, nader uciążliwego, pucharku przyznawanego za odpalenie meczu klubowego z 20 graczami (rozreklamowane przez EA SPORTS 10-10). Jestem już blisko platyny, jednak niestety na moej drodze do szczęścia stoi problem zgromadzenia 20 graczy chętnych na zdobycie takiego trofeum. Jeśli znajdują się wśród was chętni do podjęcia pewnego wysiłku w celu zdobycia tego pucharku proszę o kontakt na mój PSN ID (KopaczK). Mam już drużynę z kilkoma graczami (6 ze mną), choć tylko na około 3 mogę z pewnością liczyć. Proszę wszystkich zainteresowanych o kontakt i pomoc w osiągnięciu celu. Pozdrawiam. Edytowane 1 kwietnia 2009 przez KopaczK Cytuj
artas25 4 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Mam pytanie. Czy mozna przenieść skład z menadżera do zwykłego meczu rankingowego albo szybkiego meczu? Cytuj
afek 0 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 witam, szukam osoby dobrze zorientowanej w polskiej scenie online Fifa09 do pomocy w tworzeniu i administrwaniu oficjalnej ligi fifa09 na ESL- Electronic Sport League , najwiekszej na swiecie firmy zajmujacej sie organizowaniem rozgrywek on line, do wspolpracy zadeklarowal sie juz wydawca tej gry EA wiec mozna liczyc na ciekawe nagrody. zamierzamy skonsolidowac polska scene FiFA w jednym miejscu i dac im mozliwosc sprawdzenia sie z najlepszymi w naszym kraju. blizsze informacje pod adresem b.ziolk@gmail.com ew gg 9797818 dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Kronos33 0 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2009 kto zagra? id: Damianowski jakbyś grał spróbuj mnie złapać może akurat będę grał ID kronos33 Cytuj
STR666 0 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Witam Wszystkich.Mam Duży problem z FiFĄ 09.Ni jak nie mogę zagrać meczu przez siec.. Tzn łapie mi mecz jeden na możne 20-30..jeśli chodzi o rankingowe 1v1 oraz nie rankingowe.Co ciekawe przy graniu 10v10 nie ma problemu łączy się za każdym razem.internet 2mbit podłączone przez router po kablu oczywiście.(Inne gry śmigają b/u ) . Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 ja chętnie zagram. psn: Pavlis1 Cytuj
Paweł_PS 0 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 PSN_ID : assasyn_pawel Mam headset, kto chętny do gry - wyślijcie zaproszenie, z dopiskiem ze jestescie z tego forum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi