wqreq 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 wiadomo czy i kiedy będzie rozpiska z hotelami ? Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) EuroHotel w Swarzędzu Blisko Poznania super kuchnia wygodne pokoje Polecam ;p Linek racja przydałby się jakiś punkt spotkania dla Forumowiczów z Psx Extreme... Edytowane 3 listopada 2008 przez Loki! Cytuj
Linek 187 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Z tym, że ze spotkaniem będzie trudno, bo nie wiadomo, jak to będzie poustawiane wszystko. No i miejsce musi być takie, żeby każdy mógł tam trafić. Chyba, że np. umówimy się przy McDonalds, ale od strony targów (dla tych, którzy będą tam po raz pierwszy - po wejściu na teren targów też możemy iść do McDonalds, jest taki jakby mcdrive zrobiony). Więc teoretycznie można się spotkać tam o godzinie np. 11:30 w sobotę. To oczywiście wstępne założenie, ale trzeba już powoli mieć jakieś konkrety, bo czas leci. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Na Malcie masz domki - cena bodajże kolo 50 zloty za osobę, ale musisz zebrać się w kilka osób. LINK Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 PGA już niedługo, a naprawdę miłoby było poznać forumową brać. Tylko, że McDonald to dosyć ludne miejsce, jeszcze jak 20 konsolomaniaków sie zleci w ogóle będzie ciekawie. Dla chcącego nic trudnego, ale mimo wszystko może inne miejsce? Cytuj
Gość Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 przebierzmy się za fanów konsol, to się na pewno rozpoznamy :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Jak wygląda sprawa z podróżą samochodem z Warszawy do Poznania ? Będą jakieś problemy np. w piątkowy wieczór albo w sobotę rano ? Kto z warszawskiej forumowej brygady się tam wybiera ? Może by się znalazło miejsce w samochodzie Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Hmm może się spotkamy nad Maltą??? Nie ma tam dużo osób po 11:00 więc wydaje mi się to dobrym miejscem do spotkania. Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Hmm na pewno Piwo i wódkę ;p Nieletni Cole Żart. Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 O Fajnie ;p To już trochę osób się nazbierało Hmm to gdzie się spotykamy? Cytuj
Lain 107 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Byle do monopolowego blisko było. Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nie wiem jak wy ale ja będę już stał przed kasą przynajmniej 3-4H przed otwarciem... http://www.eska.pl/index.php?page=1428&...mp;cmn_id=29599 PGA07 Kolejka do kasy Cytuj
Devil 3 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Też raczej wpadne możnaby się na coś ustawic, ale o tym więcej jak juz będe pewnien, ze przyjade;) ps. moze jakis turniej tekkena jeszcze wyhacze ) Cytuj
Linek 187 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Panowie, o 11:00 to ja już dawno na PGA będę Spotykamy się gdzieś na terenie targów. Ustalimy to jeszcze jakoś dokładnie. Wiem, że McDonalds to dość popularne miejsce, ale będzie łatwo trafić osobom, które będą na targach po raz pierwszy, a przy tym nie sądzę, żeby o 11:00 był tam jakiś wielki ruch. Dogadamy się jeszcze, jak się rozpoznamy i będzie dobrze. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Ja będę miała ze sobą namiot, c'nie. I pewnie pod pachą litrowego absolwenta. A co ! ; p Nie no, najlepiej to się spotkać gdzieś w okolicy targu, jakiś pub czy coś. Piwko pyknąć i można lecieć zwiedzać ; p Cytuj
Linek 187 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 (edytowane) To sobie idź o 9:00 na piwko do pubu Edytowane 6 listopada 2008 przez Linek Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 He lepiej %%% pić po PGA ;p Cytuj
Gość Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 He lepiej %%% pić po PGA ;p Nie masz 18 lat. To se % nie popijesz Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Zabronisz mi ;>? Może mi powiesz że w moim wieku nie wypiłeś trochę %%%? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Używanie słowa "alkohol" nie jest zakazane, więc możecie je pisać do woli zamiast debilnych "%%%". No, chyba że mamy wam patrzą na monitory i się wstydzicie. Edytowane 7 listopada 2008 przez Grzehoo Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Mama mnie karci nawet za to, że ktoś ma w awatarze ładne panie! @loki! No i teraz mam powód żeby iść na PGA. Będę pilnował, żebyś nie łyknął "%"! Ha! Ja w Twoim wieku to nawet nie wiedziałem co to alkohol! Bo to GRZECH i niegodziwość w oczach Nugana!!!!!111oneonejednen!!!1 Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 W razie czego dzwoń na Policję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi