raven_raven 12 013 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 dobra, mcdonald o 11 od strony targów i "PE" na czole Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Raven, napisz sobie PE na czole flamastrem niezmywalnym. Jestem ciekaw czy ktokolwiek sie przyzna do Ciebie;p Cytuj
stabik 3 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Na targach będą jakieś promocje na gry? Cytuj
marchev 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) Dobre pytanie, moźe bym coś kupił... A jest jakiś normalny program / rozpiska targów bo na stronce PGA to tak troche bałagan. Może dadzą do biletu? ( oprócz tej reklamówki Xboxa:P) Edytowane 21 listopada 2008 przez marchev Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Słuchajcie, co naprawdę atrakcyjnego ma być na całych targach, co mogłoby mnie ściągnąć z Warszawy ? Łatwe do zdobycia gadżety, gratisy ? Turnieje ? Jakieś naprawdę przednie eventy ? Turniej w GoW 2, H3 z tego co narazie jest pewne no i inne atrakcje. Tzn jakie atrakcje jeśli można wiedzieć ? Cytuj
Gość Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 co fakt, to fakt. Hostessy skutecznie od dwoch lat bija na glowe te z GC w Lipsku (achh te germanskie paszczury) Cytuj
Linek 187 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Jeśli chodzi o rozpiskę targów to 2 (albo 3, nie pamiętam dobrze) lata temu była dodawana do biletu, a w zeszłym roku niestety (znowu o ile dobrze pamiętam) nic takiego nie było i każdy musiał się sam dowiadywać, co i jak, na szczęście w salce konferencyjnej co jakiś czas był podawany program na najbliższe minuty/godziny. Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Heh ciekawe ile przyjdzie zapłacić za turniej. Jeżeli za każdy będzie trzeba płacić po 20-30zł to Żal Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 W co turniej ma być płatny? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Uh, nie wiem czy pojadę na to PGA. Problemy zdrowotne + pięniężne oraz nawał roboty skutecznie odstraszają mnie od wyjścia z domu w weekend. Chyba właśnie się skończy tym, że nie pojadę. Jakoś sobie dacie radę beze mnie . Cytuj
lmz 48 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Uh, nie wiem czy pojadę na to PGA. Problemy zdrowotne + pięniężne oraz nawał roboty skutecznie odstraszają mnie od wyjścia z domu w weekend. Chyba właśnie się skończy tym, że nie pojadę. Jakoś sobie dacie radę beze mnie . Ty już nie ściemniaj że masz roboty pełno, wszyscy wiemy że ciorasz non toper w GTA IV Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 No dobra, troszkę to GTA IV ma znaczenie, ale serio - nie mam siana plus grudzień jako miesiąc sprawdzianów też nie jest przyjemnym miesiącem. Niestety nie pozostaje mi nic innego jak nie iść . Cytuj
marchev 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 zna ktoś tanie noclegi Z WOLNYMI MIEJSCAMI? 1-3osoby Cytuj
marchev 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 No dobra, troszkę to GTA IV ma znaczenie, ale serio - nie mam siana plus grudzień jako miesiąc sprawdzianów też nie jest przyjemnym miesiącem. Niestety nie pozostaje mi nic innego jak nie iść . Mam teraz po kilka sprawdzianów tygodniowo a jade.(5:55 z wawa centalna) Chociaź na razie nie mam noclegu a nie chce sie wykosztować... Cytuj
Linek 187 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 A jeśli chodzi o rozpoznanie się - moje fotki są gdzieś w "pokaż swoją twarz", a dla tych, którym się nie chce zaglądać, to szukajcie tam pod McDonalds gościa w szarej kurtce w kratę, z kapturem z futerkiem, z bródką. Cytuj
marchev 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Ok mam nocleg w Głuszynie, moźe ktoś tam se teź zatrzymał? Schronisko na za(pipi)u ale za 20 zł. Tak w ogóle to ide przy okazji na deske! Jak czasu starczy Hehe. Cytuj
Gość Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Mnie w sobotę na bank nie będzie [praca ;/ ] Eh, a poobłapywałoby się znowu te hostessy [heh Lucek, mam taką samą fotę plus kilkanaście innych ;* ] W niedzielę może się pojawię W zeszłym roku turnieje były bezpłatne [o ile dobrze pamiętam]. Rejwen , jaki FAIL ;/ Przedkładasz GtaIV nad E-kąsolowych kolegów? ? ? ? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Jedzie ktoś jutro z Wawki? al bo co? Cytuj
marchev 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Jedzie ktoś jutro z Wawki? al bo co? ale wozem? ja pociągiem j.w. Cytuj
Gość Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Ok mam nocleg w Głuszynie, moźe ktoś tam se teź zatrzymał? Schronisko na za(pipi)u ale za 20 zł. Tak w ogóle to ide przy okazji na deske! Jak czasu starczy Hehe. Gluszyna to jeszcze Poznan. Tak czy siak, dalego jak diabli. Chociaz nie wiem, gdzie w poznaniu dorwałbyś taniej/w tej cenie nocleg. W Szeratonie z ktorego na targi jest pół minuty wolnym krokiem, raczej nie;) Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Heh ja teraz jestem w starym browarze i czekam za rozpoczeciem PGA Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 (edytowane) Stona, sam się skapnąłem i właśnie sam siedzę w press-roomie na PGA . Hostessy "zaliczone", spotkałem się z MaciejemPŃ, lokim i D'e z deesowca. Spotkanie w McDonaldzie zupełnie nie wyszło, jak ktoś do 11 wszedł to był dobry. Najpierw spotkałem się z lokim w Browarze, pobłądziliśmy troszkę, potem kolejka do wejścia, gdy się wbiliśmy naszym oczom ukazała się dosyć spora hala pochłonięta w połowie przez gry planszowe, w 1/3 przez Xboxa 360 a reszta to kompy i paintball. Dopchać się do czegokolwiek to dzika masakra, wole iść do domu i pograć niż tu czekać. Jest sporo turnieji, jednak zapisać się też trudno. Ogólne wrażenie... średnie. Przynajmniej jest darmowa woda i kawka ;p. Stona i reszta - jutro spotykamy się, ale w innym miejscu i o lepszej godzinie, z tego co umówiliśmy się nic nie wyszło. A teraz żegnam i macie jutro być ! PS Zdjątka zarzucę wieczorem z domu, tutaj nie mam czytnika kart ani kabla USB. Edytowane 22 listopada 2008 przez raven_raven Cytuj
stabik 3 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Bardzo słabe były(dla mnie) te targi. Wiadomo, 1/3 gry planszowe, potem masa standów i każdy obsadzony razy 10. Brak jakichś szczególnych nowinek technologicznych, zapowiedzi. Ręce opadały, jak słyszałem komentarz do fable 2, które było puszczone na dużym projektorze. Smerfy z podstawówki, które bezczelnie kradły(tak to można ująć) gazety. Ustawili się w kilku przy miejscu gdzie rozdawali magazyny i podawali do swoich kolesi z tyłu, a Ci wkładali pisemka do plecaków. Hostessy same musiały odciągać od standów buraków bo chyba myśleli, że w ciągu dnia całą grę sobie przejdą. No i wiadomo, zero hardcoreu- po kosztach, byle napalonych graczy Tibi zachęcić do kupienia gry, programu przez wystawienie standów. Gdzie atrakcje, takie na których nikt nie będzie mieć wymiernego zysku? Kilka laleczek x360 tańczących w pseudo klatce było jedyną okazją by osoby, dla których jedyną widzianą półrozebraną kobietą była ich matka zwinęły swoje opocone łapska po długim graniu. Wszystkiemu winny jest zbyt tani bilet, ale w końcu do kogo jest ta oferta... Oczywiście sklep playzone wystawiał gry bez rachuneczku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi