Labtec 3 645 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) Lost And Dammed jest ok ciemny klimat i metal, cala zabawa dopiero zaczyna się Ballad Of Gay Tony, imprezy,laski, niezłe wybuchy. nadal trafia się na graficzne "bugs" i spadki liczby klatek ale można oko przymknąć (nie tak jak w Saints Row 2 ze co półgodziny wypada z gry) wsadzam kilka screenów prosto z gry które zrobiłem http://screenshot.xfire.com/s/95821389-4.jpg http://screenshot.xfire.com/s/95821400-4.jpg http://screenshot.xfire.com/s/95889422-4.jpg http://screenshot.xfire.com/s/95951710-4.jpg http://screenshot.xfire.com/s/95858134-4.jpg http://screenshot.xfire.com/s/95947428-4.jpg Edytowane 19 kwietnia 2010 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2010 Jakiego masz kompa? Chcę wiedzieć, ile zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2010 i7-920 @ 2.67GHz 6GB DDR3 1600mhz Geforce GTS250 1GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 Przeszedłem Lost and Damned - kuuuurva, ej no przecież czwórka to ścierwo fabularnie porównując do tego mega klimatycznego miszyn paka. Łączenie ścieżek bohatera z Nicko po prostu roz(pipi)ia beret - mamo, to ja! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 (edytowane) Właśnie zainstalowałem, najpierw co mi się nie podoba - godzina instalacji z dwóch płytek, aktywacja, a żeby grać i tak trzeba mieć płytkę w napędzie. Do tego Social Clubu miało nie być, a to nie do końca tak jest. Pograłem trochę w TLaD, pare pierwszych misji i już wiem że z tą grą spędzę wiele czasu;] Magia GTA ciągle działa. No i śmiga jakby szybciej, jeżeli chodzi o wydajność. Edytowane 23 kwietnia 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 26 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2010 Ja je.bie czemu tak do bani sterowanie helikopterkiem zrobili? Grałem w dżast koz dwa i tam ekstra się lata, a tu? Panie, z czym do ludu? Żeby przejść jedną z pierwszych misji słowa kluczowe: statek, yusuf (co za gość xDDDD), łódki musiałem się na męczyć jak gupi. mowa o pościgu łódek, bo pierwsza część misji to pikuś . Gdyby sterowanie było jak w JC2 to bym takie akcje odwalał jak w... JC2. No ale TLaD w porównaniu do GTA IV zwykłego to miszcz, ale TBoGT porównując do TLaD to... No brak słów, meeeega gierki :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Just Boro 2 Opublikowano 24 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2010 (edytowane) Witam, zastanawiam się nad kupnem tego tytułu - jak myślicie, na jakich ustawieniach będzie mi płynnie hulać? low/medium/high Mój lapek - i7 720QM 1.6Ghz TURBO do 2.6Ghz 4 GB DDR3 @ 1066Mhz GT230M 1GB DDR3 Z góry dzięki Edytowane 24 maja 2010 przez Just Boro Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 24 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2010 (edytowane) No, jesli chodzie o wydajność to jak na moje oko to dużo się polepszyła, teraz żadna przycinka nie śmie się wedrzeć do gry, a kiedyś to zdeka spadał framerate podczas akcji typu strzelaniny z policją, a teraz nic, wszystko czyściutko no i błąd z teksturami w niektórych miejscach też został naprawiony [ tzw. szare ściany ] nie wiem czy wszyscy mieli takie usterki, ale z tego co czytałem to nie byłem to tylko ja. Just Boro, powinno płynie hulać na hmm.. medium~ , ale głowy uciąć nie dam choć może nawet na high Ci pójdzie na luzie, może ktoś inny się jeszcze wypowie, bo nie mam pewności co do procesora Jeśli chodzi o mój sprzęt to : Nvidia Geforce 8800 GTS 512 MB Intel Core 2Quad CPU Q660 4x 2.40 ghz 3,25 gb ram. I odkąd jakiegoś tam patcha wprowadzili [ nie tak dawno temu ] to chodzi mi bez żadnych spadków na detalach hmm.. high. A kiedyś za czasów słabszej optymalizacji to tak jak napisałem wyżej, czasem spadło fr, ale to rzaadko. Pozdro i mam nadzieje, że choć trochę pomogłem w zdecydowaniu o zakupie Edytowane 24 maja 2010 przez Empro Cytuj Odnośnik do komentarza
Just Boro 2 Opublikowano 24 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2010 Empro - a dziękować ci dobry człowieku bo teraz wiem że jeśli ci hula na high to mi przynajmniej pójdzie na medium Właśnie słyszałem że ostatnie patche dużo poprawiły wydajność... Już do mnie paczka idzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 25 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2010 (edytowane) Witam, zastanawiam się nad kupnem tego tytułu - jak myślicie, na jakich ustawieniach będzie mi płynnie hulać? low/medium/high Mój lapek - i7 720QM 1.6Ghz TURBO do 2.6Ghz 4 GB DDR3 @ 1066Mhz GT230M 1GB DDR3 Z góry dzięki Ja jeszcze dodam od siebie że na lapku z Core 2 Duo 2.1GHz, i 9600M GT, gralem we wszystkie odsłony i tak: GTA IV - śmigało po ostatnim paczu całkiem w porządku na medium detalach, ale zdarzały się ścinki i często nie wyrabiał z doczytywaniem obiektów/tekstur TLaD - wydajność mnie zaskoczyła in minus, na medium framerate był jakiś kiepskawy, częste czkawki, dziwne O_o TBoGT - wydajność in plus, na medium działa szybciej niż podstawowa wersja GTA IV, ale nadal spore problemy z doczytywaniem (nawet chyba gorzej niż w podstawce, wystarczy szybiej jechać przez miasto i nagle pustka dookoła) Podsumowując, da się grać na medium, jak się czasem zaciśnie mocno zęby;) Do pełnego komfortu grania niestety wszystko na LOW. Wina w 100% procka, mobilne kostrukcje są po prostu za ubogie na tą grę. Edytowane 25 maja 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Właśnie kupiłem i do jasnej cholery (mówiąc bardzo delikatnie) to (pipi) tnie mi się tak że nie idzie grać na minimalnych detalach! Absolutnie tego nie rozumiem, mój laptop to sprzęt całkiem przeciętny, jednak nieporównywalnie ładniejsza graficznie Mafia II śmiga, mogę grać nawet na maksymalnych detalach (choć z przycięciami). Czytałem że gta IV jest gównianie zoptymalizowane, no ale bez przesady! Żeby gra z 2008 roku nie mogła funkcjonować na sprzęcie z końca 2009... I oczywiście pytanie, czy da się z tym coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 hmm średnio... jakieś tam patche (1.02) pomagają, wylącz cienie, ale wątpie w mega efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Odpal benchmark z najnowszymi patchami. W ciemno strzelam że masz 100% zajętości procka i nic na to nie poradzisz. Ta gra jest kijowo zoptymalizowana (a może lepiej powiedzieć - nie jest). Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 15 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2012 mam dziwny błąd, przy wejściach do pomieszczeń pojawia się taka szara tekstura/ściana, miał ktoś taki błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi