Yacek 852 Opublikowano 22 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 Daj znac co i jak. Moze bedzie sens, zebym zainstalowal ta giere i jakos bedzie dzialac u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 Nie odczułem żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 22 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 zmaczy dalej trzeba miec kompa lepszego niz do crysisa aby jako tako to smigalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2009 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2009 Mam pytanie. Są jakieś plany wydania dodatku Lost and Damned na pc ? Bo nie wiem na jaką platformę kupić GTA na pc czy ps3. Jeszcze jedno. Jakiego trzeba mieć kompa żeby gra chodziła tak jak na ps3/xbox360 ? Bo słyszałem ,że dużo więcej niż wymagania zalecane ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kim 1 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2009 pewnie bedzie, ale nie szybko. jak drugi dodatek na X360 ma byc przed listopadem to mysle ze na PC oba wyjda razem gdzies w polowie 2010. wiec troche czekania jest. praktycznie rok jak nie wiecej. o PS3 raczej mozesz zapomniec ;P. w sumie ten dodatek jest tak swietny ze warto dla niego kupic X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2009 O wiele za drogiego trzeba mieć kompa, żeby gra chodziła tak jak na PS3. Nt. dodatków nic na razie nie wiadomo.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2009 Potwierdzone, że dodatki na X360 będą też na PS3 tylko gdzieś w 2010 r. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2009 sznurek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 8 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2009 Co do najnowszego patcha, to moim zdaniem jest o wiele lepiej jezeli chodzi o wydajnosc... gram z powodzeniem na detalach medium na laptopie z gf9600m gt, wszystko włączone poza v-sync. Na poprzednim patchu grałem bez cieni i na low, i gra chodziła praktycznie tak samo jak teraz. Probowalem ustawic wszystko na maksa, nie liczac View Distance, i smigalo ~12 fps, wiec nie jest tragicznie, jakas porzadna stacjonarka powinna to calkiem niezle udzwignac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2009 Moj core 2 duo 8400, 4gb ramu i krecony 8800 gts radzi sobie bez problemu. Jedynie texture quality nie mozna ustawic na max, ale nie wiem czy W OGOLE jest taka mozliwosc. Jak dam wszystko na low to tez nie mozna, wiec wnioskuje, ze na zadnym kompie na ma takiej opcji. Zreszta i tak wyglada to lepiej niz na konsoli, wiec nie ma co byc zbyt wybrednym. Cytuj Odnośnik do komentarza
greenboi 0 Opublikowano 13 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2009 ja spodziewałem sie czegoś więcej ,pograłem 2-3 dni i wywaliłem,jak dla mnie lepszy ojciec chrzestny II Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 ja spodziewałem sie czegoś więcej ,pograłem 2-3 dni i wywaliłem,jak dla mnie lepszy ojciec chrzestny II Haha, fajnie, że oceniesz gre po 2-3 dniach. I przyrównujesz ją do Godfather II, olololooooololollol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 Moj core 2 duo 8400, 4gb ramu i krecony 8800 gts radzi sobie bez problemu. Jedynie texture quality nie mozna ustawic na max, ale nie wiem czy W OGOLE jest taka mozliwosc. Jak dam wszystko na low to tez nie mozna, wiec wnioskuje, ze na zadnym kompie na ma takiej opcji. Zreszta i tak wyglada to lepiej niz na konsoli, wiec nie ma co byc zbyt wybrednym. Właśnie przeglądam ciekawy artykuł o grafice w GTA IV na PC http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/M...trona/4383.html, podobno jest sposób aby ominąć ograniczenia ustawień grafiki: 1. Stwórz skrót do gry na pulpicie. 2. Kliknij na niego PPM i wybierz Właściwości. 3. W polu Element docelowy dopisz po cudzysłowie (”) następującą linijkę: -norestrictions –nomemrestrict –novblank. 4. Zaakceptuj zmiany, włącz grę przez skrót. Nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2009 (edytowane) ja spodziewałem sie czegoś więcej ,pograłem 2-3 dni i wywaliłem,jak dla mnie lepszy ojciec chrzestny II XD Edytowane 30 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2009 Zapewnie lepszy bo lepiej dziala :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 31 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2009 Nie wiem jak, ale udało mi się zmienić ustawienia jakości tekstur, przy czym po ustawieniu na HIGH (wszystkie inne ustawienia na absolutne minimum), wymagania dotyczące pamięci wyskoczyły na 564MB, lol. Co zrobiłem? Ustawiłem wszystko ci się dało na max, odpaliłem benchmark, po zakończeniu wyszedłem z gry. Ponowne uruchomienie, wchodzę do opcji i texture quality odblokowane O_o. Ale ja w sumie nie o tym chciałem pisać. Jest ktoś chętny pograć/porobić acziwy w multi? Co prawda teraz zbliża się zabójcza sesja, ale najpóźniej od lipca można wieczorkami pograć... Głownie chodzi mi o tryby Co-Op. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2009 Mogę popykać, aczkolwiek zaznaczam że po multi lamię nieziemsko , bo po prostu nie gram Cytuj Odnośnik do komentarza
Dżem_tvstrych 0 Opublikowano 31 maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2009 Szkoda Microsoftu... Tyle kasy wydali a i tak dodatki będą na ps3... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2009 No ale jak to, mieli time-exclusive'a akurat np dla Amerykanów MIAŁO to miażdżące znaczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dżem_tvstrych 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Niby tak, ale wyobraź sobie: Wydajesz 50 mln zielonych, aby mieć exclusive, a tutaj po kilku miesiącach inna firma płaci i też ma. No chyba że Bill wyraził zgodę czy coś, niby ludzie już X'a nie będą dla "Dżitiej" kupować, ale tak naprawdę sądzę, że nie powinni "oddawać" excl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Mógłbyś podać jakiegoś linka z oficjalną informacją, że DLC do GTA IV pojawią się także na innej platformie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Ile razy już to słyszałem... tylko jakoś potwierdzonych info brak. Jak na razie wiadomo tylko o drugim DLC dla Xboxa 360, o DLC dla PS3 cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 Niby tak, ale wyobraź sobie: Wydajesz 50 mln zielonych, aby mieć exclusive, a tutaj po kilku miesiącach inna firma płaci i też ma. No chyba że Bill wyraził zgodę czy coś, niby ludzie już X'a nie będą dla "Dżitiej" kupować, ale tak naprawdę sądzę, że nie powinni "oddawać" excl. Żałujesz M$ jakby rzeczywiście ich to przejęło . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 Mam pytanie. Czy z obecnymi patchami, poprawkami, poradom w necie da się grać w nowe GTA komfortowo? Mam na myśli płynną animację przy średnich detalach na średniej klasy kompie (C2D 3ghz, 4gb ram, radeon 4850). Czy wystarczy pościągać patche i grać, czy trzeba przy tym dłubać? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi