Gość Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 Da się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 8 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2009 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2009 Już od kilku tygodni można ściągać nowe modele pojazdów do GTA IV. Co powiecie na takie piękne subaru? Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2009 to zwykły mod jakich masa do każdego gta, a zabrzmiało jakby to Rockstar oficjalnie je wydało Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2009 Te mody wyglądają lepiej i brzmią lepiej niż samochody które już są w GTA. I przede wszystkim wyglądają jak te z realnego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 Po filmu mam wrazenie ze mocno handling auta zmienili w porowaniu do tych z 4. Jak do 4 sie dodaje nowe auta? Podobnie jak w poprzednich czesciach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 27 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2010 Tak się zastanawiam, czy wiadomo DOKŁADNIE kiedy wyjdą te dodatki do GTA? Ogólnie co o nich wiadomo (w sensie dat)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Disfear8 0 Opublikowano 27 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2010 Koniec marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2010 No to trzeba będzie odkurzyć gierkę z półeczki Wiadomo coś o sposobie dystrybucji? Mam nadzieję, że nie pchną wszystkich na raz w cenie pełnej gry ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 28 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) No to trzeba będzie odkurzyć gierkę z półeczki Wiadomo coś o sposobie dystrybucji? Mam nadzieję, że nie pchną wszystkich na raz w cenie pełnej gry ;/ Wg. oficjalnej strony premiera 30 marca 2010. Nie jest wymagane posiadanie podstawowej wersji GTA IV - dodatki wydane będą w komplecie tak jak na X360 (Episodes from Liberty City). Można już składać preordery w Ultimie i na gry-online, cena 100zł, wersja angielska (chyba 3xA, ale dla pewności napisałem maila z zapytaniem do Ultimy). http://www.ultima.pl...ty_City_/i8582/ Edytowane 28 lutego 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 10 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2010 (edytowane) Mam nadzieje ze wsadza tez na Steam jak najszybciej, bo będzie w co grac Edytowane 10 marca 2010 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2010 Ameryka juz dostala, my jeszcze 2 dni musimy czekac http://store.steampowered.com/app/12220/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 13 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2010 Tyle czasu od premiery minęło, że może coś zoptymalizowali w tej grze w końcu? Instalator na pewno, bo gra jest w końcu skompresowana i nie trzeba dwóch DVD płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 13 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2010 Tyle czasu od premiery minęło, że może coś zoptymalizowali w tej grze w końcu? Instalator na pewno, bo gra jest w końcu skompresowana i nie trzeba dwóch DVD płytek. Dzisiaj pojawił się paczyk poprawiający (ponoć) wydajność przy jednoczesnej poprawie jakości m.in. cieni. Przy okazji patch wywala Social Club. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 Paczyk do czego? Do dodatków, czy do podstawki? Ogólnie ktoś już to ma? Bo u nas jeszcze na steamie nie ma, a pewnie będzie miliard kosztować ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 Paczyk do czego? Do dodatków, czy do podstawki? Ogólnie ktoś już to ma? Bo u nas jeszcze na steamie nie ma, a pewnie będzie miliard kosztować ;/ Paczyk do podstawki, ale prawdopodobnie wprowadza właśnie te motyfikacje które wprowadzono do dodatków już od podstaw, tak myślę. Ja czekam na premierę PL, łyknę w ultimie za 100zl a nie na Steamie za 200... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 na stronie cenegi było za 89pln. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 (edytowane) No właśnie ja chcąc być piratem mniejszym - kupuje gry na steamie. Ale jak widzę takie przebitki (COD MW2 60euro) to jak tu człowieku... Nie czekać na promocję. Edytowane 14 kwietnia 2010 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 (edytowane) Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. (erdolenie o piratach) Edytowane 15 kwietnia 2010 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. CO Ty (pipi) za głupoty. Torczlajt za 2,99? to głupota? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 BO ZA TANIO! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 Oj, to że Ty się załapałeś na słabszą promocję to nie moja wina ;P To ktoś ma już te gta czy nie ma? Bo w sumie jakoś jeszcze nie jestem przekonany do zakupu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 Kupowanie gier na steamie jest totalnie bezsensu. CO Ty (pipi) za głupoty. Torczlajt za 2,99? to głupota? o.O Nie no ja mówie o nówkach c'nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 Wlasnie odblokowali Episodes From Liberty City na steam dla europy, 30$ zaplacilem i sciagam 16gb (700kb/sec) wiec dopiero jutro zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 15 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2010 (edytowane) (tekst o biednym studencie którego nie stać na oryginały ) A ten - daj znać jak będzie grał, czy poprawili wydajność i w ogóle czy fajno jest Edytowane 16 kwietnia 2010 przez stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi