Bartg 5 469 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Ograne demko na x360 - jeszcze lepsze animacje graczy ( jeszcze bardziej fenomenalnie realistyczne ), lepsze twarze, opcja lock-on-d rozbudowana - mozna wybrac lewym analogiem jaka pozycje ma zajac obronca, do wyboru 9. Niestety jak to w przypadku demek Nba 2k demo mocno wykastrowane - nie ma timeoutow, brak opcji rozegrania zagrywki czy wyboru rodzaju defensywy. Do ogrania 1 kwarta 4 minuty Lakers-Celtics. Cytuj
Daffy 10 569 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 zagrałem w demko z ps store i jako,że kosza nie lubię jedyne co mogę powiedzieć to ,że ta gra wygląda i rusza się fenomenalnie.To obok fight night najbardziej fotorealistyczna gra sportowa na rynku.Jak ktoś nie wierzy niech zobaczy ten filmik-w gorszej jakości obrazu,który tuszuje plastikowość oprawy,ten tytuł wygląda jak transmisja w tv http://pl.youtube.com/watch?v=hjvFwzz6c1U Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 ale jaja wade rusza sie jak wade kocham basket, ale niestety grom baskeciarskim brakuje jeszcze duzo do poziomu gier o pilce noznej w ostatnie nba jakie gralem to chyba 2k7 na ps2 ale jak widze jak to wyglada to normalnie masakra, tylko niektore animacje sa dziwne i denerwujace ale TRYBUNY ryja beret ! WOW Cytuj
vip77 237 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 tez jestem w szoku jak wygladaj i zyja trubuny. graficzka bardzo ladna, gameplay dobry. mocno sie zastanawiam nad zamowieniem nba 2k9 Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Zeby tak nowy PESik kopal d00psko jak nowa eNBiejkA od SEGowszczAka to by byl git majoznez - czasy sie zmieniaja i nowa trumne mi juz dajcie! Cytuj
Daffy 10 569 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Szkoda,że nigdy raczej nie doczekamy serii piłkarskiej od tego studia- takie np Football 2k10 na bank zabijałoby grafiką i gameplayem- oni naprawdę są mistrzami w przenoszeniu dyscyplin sportowych na ekrany tv Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) Zagrałem najpierw w demo Live09 i zastanawiałem się nad zakupem, bo wydała mi sie bardziej arcade'owa niż 2K8, a troche mnie już symulacja zmęczyła. Ale demko 2K9 pokazało mi, że król konsolowego basketu się nie zmienił :] Nie wiem, jak tego dokonali, ale rozgrywka jest jeszcze bardziej dynamiczna, płynna, intuicyjna; animacja zachwycająca, grafika bardzo dobra. Taki był kiedyś PES. Nawet jak przeciwnik zablokuje to jest radocha Edytowane 10 października 2008 przez Sikor Cytuj
KeNdziK 0 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Nie wiem czy jest lepsza od poprzedniej części, rzuty dużo częściej wpadają, szczególnie te spod kosza, a konsola to bezwglednie wykorzystuje, więc skuteczność z gry na poziomie 60-70% nie jest jakimś niebywałym zjawiskiem. Grając Celtics miałem Garnettem 9/9 w rzutach z post up'ow :o Tak więc gra jest prosta w ataku ,a trudna w obronie (np jak przeciwnik ma jakiegoś dobrego dunkera to paczki odchodzą co chwile i nieważne, że w pomalowanym stoi Garnett z Perkinsem). Taki troche arcade im wyszedł, co nie zmienia faktu ze gra się swietnie. Ale może to ja nie umiem za dobrze bronić jeszcze,rozegrałem jakies 30 meczy i w sumie z tą obroną idzie mi troche lepiej niż na początku. Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Celność rzutów zawsze można zmniejszyć suwakami;) Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 jak dla mnie to w serii live bardzo ciezko odebrac piłke, w 2k natomiast bardzo łatwo o faul ... Cytuj
Kame 20 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Jeśli chodzi o NBA 2k9 to poprawiono kilka błędów względem NBA 2k8, np. zbyt łatwe dunki najlepszymi w dużym tłoku i już nie jest tak łatwo z różnymi trickami Paulem lub Iversonem, tak czy siak jednym zawodnikiem meczu już nie wygrasz, jeśli chodzi o skuteczność rzutów, to jest ciut za łatwo z trumny, za to bardzo spodobała mi się skuteczność z dalszych odległości (chwilowy brak krycia i trójka siedzi), tak po prostu jest w NBA, grafa i muza 10/10, zwłaszcza jeśli chodzi o wygląd kibiców. Jeśli chodzi o wady to BRAK GORTATA! Co (pipi)a skandal, przecież to trzeci poza Pietrusem i Howardem podkoszowiec w Orlando, no i chyba najlepszy blokujący, ale takich emerytów jak Battie, czy Madsen to musieli zostawić bo są "amerykańcami". Przez neta nie gram, jak na razie więcej wad nie dostrzegłem. Cytuj
Dempo 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) A orientujecie sie może jak wygląda gra przez internet, chciałbym kupic ta grę i gra głównie przez neta, chodzi mi dokładnie o to czy duzo osób w to gra i czy da sie wogóle grac nie ma duzo lagów. Mam neta 3 mb. Aha i gram na konsoli PS3 Edytowane 19 października 2008 przez Dempo Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) gra się bombowa. A rywalizacja przez neta świetna. Brakuje mi tylko wykonywania rzutów osobistych z 2k8, fajny motyw był machania padem :] Edytowane 28 października 2008 przez Ptasio Cytuj
Hurin 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Jeżeli chce ktoś pograć w sieci w NBA 2k9 na ps3 to ja chętnie.... PSNid: Hurin-pl przeważnie gram SA Spurs. Cytuj
Ptasio 0 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Ja gram LA LAKERS PSNid: Ptasio Cytuj
spree 1 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 witam mam pewien problem ,zagrałem caly sezon...skonczyl sie...byly plejofy...był finał...fajnie ale nie moge kontynułowac dalej nastepnego sezonu ta sama druzyna z tym samym skladem czyzbym musial wybierac wszystko od poczatku? mam nadzieje ze nie z gory dzieki za pomoc Cytuj
Kame 20 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Pewnie się pokończyły niektórym kontrakty i musisz ich odnowić, wciskasz na gracza, tam się wyświetli re-sign, albo coś w podobie i ustalasz nowy kontrakt. Jest jeszcze taka możliwość, że część graczy pokończyła karierę i masz za mało zawodników, trzeba mieć tak czy siak co najmniej 12 graczy. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 czy są jakieś wielkie różnice pomiedzy wersją 2k8 a 2k9 w wersji na ps2, czy tylko odświeżyli składy drużyn? Cytuj
meda11 0 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Ja z kolei mam iście mistrzowskie pytanie...jak do jasnej cholery robi się save (i później load) w trakcie sezonu?! Menu jest tragicznie rozwiązane - brak logiki, zero intuicji <_< Nawet (pipi)a "instrukcja" poświęcona jest...włączaniu konsoli i podaniu listy płac developera. O braku Gortiego, po(pipi)ych numerach zawodników (swoją drogą, da się je edytować?) czy obecności ekipy Supersonics nie mówie... MASAKRA PS: Mam wersję PS2 ale z tego co się orientuje menu i wszelakie opcje są tak samo rozwiązane jak w current genach. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Seattle SuperSonics już nie istnieje, w ich miejsce jest Oklahoma Thunder, więc nic złego ni ma w tej grze. A Gortat wyrobił się jako gracz dopiero w tym roku, w 2K10 na bank będzie, ale teraz też winien pojawić się. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Odkopie troszkę temat bo gram se. No i ten, kurde... Ta gra jest genialna, dopiero rozkminiam o co chodzi tak naprawdę w NBA, schematy itp, wszystko dzięki tej grze Emocje są takie, że nawet mój brat który ze sportów to jedynie chyba raz obejrzał skok Małysza usiadł obok mnie i się jarał, bo tak to zaj.ebiście wygląda. Tu ktoś mówił na początku tematu, że daleko koszykówkom do PESa czy nawet Fify... No błagam, ale NBA 2K9 jest miliard osiemset czterdzieści trzy razy lepszy i bardziej rozbudowany, co równa się większej miodności niż PES i FIFA razem wzięte ze wszystkimi swoimi odsłonami! Po prostu geniusz. Teraz tylko musze poustawiać suwaki, bo za często trójki wsiadają jak na moje oko Ale to już w internecie znalazłem rozpiski Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Slidery wszystko na 50 są bardzo nierealistyczne i zmień je jak najszybiej. Gra jest fenomenalna, grałem w nią dobre cztery miesiące. Największą frajdę sprawia przemyślana od początku do końca akcja. Trzeba mieć arsenał jakiś 5-6 zagrań i wtedy jest ciekawie. FIFA jest fajna, ale odstaje od prawdziwego futbolu. Przy NBA 2K9 różnica między meczem koszykówki bardziej się zaciera. Dla mnie przydałoby się więcej momentów, gdzie strzelcy zespołu rozstawiają się na wolnych pozycjach jak to jest w realu. Cytuj
Jared 0 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Co znaczy Allow CPU Signings ? ze pozwalam robic trade zawodnikow czy jak ? bo mi to brzmi trochę dwuznacznie trade/signings, gram sezon i nie wiem czy grać z ON czy OFF. Cytuj
Dawid-kun 3 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Ja mam takie noobowskie pytanie. Jak sie ?steruje? tak fajnie pilka przy rzutach blisko kosza? Np. leci sobie Wade i niby, ze chce zapakowac pilke, ale zbliza sie blok i Wade nagle leci z pilka pod koszem i rzuca ja tylem. Mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi:P Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Wiemy i odpowiadamy - jak wsad robiłbyś turbo+prawy analog (w przypadku Xboxa 360 RT+RS) to wciskasz tę kombinację po czym natychmiast ruszasz gałką w przeciwnym kierunku. Wtedy gracz modyfikuje rzut na finezyjny lay-up. Kwestia timingu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi