volken 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Mam pytanie odnośnie strony internetowej poświęconej konsoli Segi. Co właściwie się z nią stało? Od pewnego czasu w ogóle nie dało się wejść na forum tejże strony, natomiast teraz Explorer nie moze znaleźć strony. Edytowane 5 października 2008 przez volken Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) admin nie opłacił serwera? nie mam pojecia co sie stało ale to jest najbardziej prawdopodobne.... w koncu DC to zapomniana i chłodno przyjeta konsola przez graczy, a okres w ktorym scena tej konsoli tetniła życiem juz dawno minął. //EDIT ale czekaj... u mnie ta strona dziala XD Edytowane 5 października 2008 przez Coati Cytuj
ProstyHeker 1 919 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 "DREAMCAST.PL - GRY ONLINE - FILMIKI - ROZRYWKA W INTERNECIE " Bitch please. Jeżeli szukasz innych polskich stron o dc to są ze 2 do polecenia. O tej zapomnij. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 a okres w ktorym scena tej konsoli tetniła życiem juz dawno minął. Tutaj bym polemizował, ekipa z dreamcast.es co chwile wypuszcza porty starszych gier. Cantstraferight pracuje nad "They Hunger" . CSDC Dev Team co jakis czas wypuszcza bety Counter Strike'a a CHUI chce zrobić port FreeCnC ; ) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 no jasne, ze cos sie dzieje i zawsze bedzie sie dziac... ale teraz to, to nie to samo co jeszcze z 2-3 lata temu [pozostali nieliczni] Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Ja wiem, czy ilość osób działających na dreamcast'owej scenie można nazwać nieliczną grupą... Popatrz na Chui'a, kilku(nastu) programistów rodem z Rosji, Hiszpanii. Z litości nie wspomnę o ekipie Yuan Works czy hucast.net, dzięki którym już za parę miesięcy otrzymamy dwie komercyjne gry. Nie można tego porównać chociażby do kondycji Xboxa, na którego nie wychodzi praktycznie nic nowego. Rzekłem. Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ja pamietam 1999 rok szał wypasik sprowadziłem z Niemiec DC i katowałem konsole w pozytywnym znaczeniu tego słowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi