IROwiec 0 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 To, ze wiekszosc albo wszyscy z nas chcieliby zarabiac takie pieniadze, jakie on zarabia to jedno. A to, ze czesto dosc robi z siebie idiote to drugie. Tak wiec nie tlumacz tego w ten sposob. Oczywiście, jasna sprawa. Ale musisz przyznać, że świat potrzebuje w jakiś sposób takich, którzy robią z siebie idiotów... Z drugiej strony panowie prowadzący tego programu wypadają całkiem nieźle i tak bardzo ekscentryczni znowu nie są, więc nie przesadzajmy. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Juz jedna spiewajaca jest, potem te 2 i pewnie one beda w finale. Powinny sie do idola czy podobnego programu zglosic. Cytuj
Kmiot 13 740 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 http://kominek.blox.pl/2008/10/SAMOBOJSTWO...MAM-TALENT.html Haha, jaki dramat ;d Stary a głupi. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 ojoj to ten co mial jakas lalke i staral sie byc zabawny? Cytuj
wielad 0 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 do piachu z nim, obwinia wszystkich za zswoje niepowodzenia a przeciez to on i jego "skecze" sa suche i nudne, a ten eustachy to najbardziej irytujaca lalka jaka widzialem, zrobiona chyba wlasnorecznie przez tego leszcze z masy solnej i papieru w przedszkolu. Cytuj
Kmiot 13 740 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Generalnie pewnie będzie tak jak już więszkość zauważyła - zrobi krzywdę lalce, zacznie może normalnie żyć i przestanie walić konie lalki ustami. Ale te dramatyczne próby zwrócenia na siebie uwagi to są przygnębiające. Powinien się zabić. Tylko ciekawe jak by wrzucił filmik na sieć, skoro by już nie żył. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 (edytowane) Pewnie jakiś lajfstrim prosto z chaty, ewentualnie czat-kamerka. Btw. chciałbym to zobaczyć. Fajnie, gdyby się własną lalką udusił. Edytowane 26 października 2008 przez Pan Pieczarka Cytuj
Kmiot 13 740 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Ja bym chciał oglądać jak się dławi drewnianym członkiem swojej pacynki. Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 xD Do finalu weszla ta paulina cos tam, nie macie wrazenia za to transwestyta? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Nie no, ładna jest IMO. Ma niesamowity uśmiech, i równie niesamowity głos. Dla mnie albo ona, albo ta druga pietnastolatka śpiewająca, Klaudia chyba sie nazywa. Cytuj
Kmiot 13 740 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Klałdja ma 11 latkuf chyba. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 No jedna tak, ale druga też jest - http://pl.youtube.com/watch?v=xUbN_Zko0fQ Cytuj
Kmiot 13 740 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 A, no może i tak. Wygląda jak Kler Fiszer z Six Fit Ander. Ja tam bym wolał, żeby wygrał ktoś spoza talentu wokalnego, bo programów w których mogli się wykazać było już mnóstwo. Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Wiedzialem ze nie zobaczycie w niej transa, mam na to pare argumentow: - niski glos, malo kobiecy No (pipi)a nie mowcie ze tak spiewa laska, zobaczcie jak tu wyglada http://pl.youtube.com/watch?v=KMDQmfqDFiQ Jakby peruka, teraz zupelnie inne wlosy... - jak sie przyjrzec twarzy jakby chlopaka -na wiekszosci ujec mam talent zakrywa rekami biust xd Na temat, to chcialbym zeby lewandowska wygrala!! Cytuj
przema 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 może ona i śpiewa nieźle, może jest i facetem, ale tak zmasakrowała piosenkę w półfinale, że nie należało jej się przejście dalej. Zresztą słaby był ten półfinał. Ci od szlifierek kompletnie dali ciała, brzuchomówca nieposiada żadnego talentu, bo ani nie jest brzuchomówcą, ani dobrym tekściarze/komikiem, ma poprostu sympatyczną maskotkę, a to nie jest talent. Te laski na początku, to ani seksowne ani utalentowane, a dziecku które się wygina poprostu współczuje głupiej matki, która naraża swoją córkę na szybką rentę inwalidzką. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Mozna liczyc, ze nastepny polfinal bedzie lepszy. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 a ci od mgs przeszli:? Cytuj
gork 19 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Nie, odpadli w pierwszym odcinku połfinału. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 (edytowane) a dziecku które się wygina poprostu współczuje głupiej matki, która naraża swoją córkę na szybką rentę inwalidzką Z tymi wcześniejszymi to ci przyznam rację ale co do tego dziecka to się mylisz Wielu ludzi ćwiczy długie lata żeby się tak 'wyginać', a ona ma to od urodzenia i to jest prawdziwy talent. A największa porażka to ten tak zwany brzuchomówca, którego przyjęli zamiast prawdziwego brzuchomówcy, który naprawę coś sobą reprezentuje i ma talent (tak, tego co o nim teraz tak głośno) <_< Edytowane 30 października 2008 przez Super Big Boss Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 http://www.smog.pl/wideo/21904/wojciech_gl..._prosi_o_pomoc/ OMG!!!11 Cytuj
Kania 66 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Na świeżo: Ziółko, co ten facet robi w finale? No dobra, śpiewać potrafi, ale nie czekałam na to. Jak bym chciała oglądać program o śpiewaniu, to bym sobie na : Po co oni śpiewają : przełączyła. Ziółko do cholery, ziółko to sobie można zapalić, ić pan w chuy. Jedyna rzecz jaka mnie cieszy, to że Blady Kris przeszedł dalej, bo już się o to trochę bałam, ale jednak Wojewódzki wie co dobre, nie zawiódł mnie. Liczyłam na to, że barmani też będą mieli spore szanse. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Ten Ziolko to chyba jedyny dla mnie talent wokalny, ktory mnie przekonal. Rewelacyjnie zaspiewal na castingu, a teraz dobil (mnie oczywiscie) kawalkiem do ktorego mam mega sentyment i chyba tym mnie ujal ;] Blady ok nie mam nic przeciwko, tylko szkoda mi tych barmanow, byli swietni ;/ Cytuj
Kmiot 13 740 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Hej, Ziółko to ten od pianina? Jaki ch'uj się pytam? Talent z niego taki, że wszelkie programy wyławiające talenty wokalne powinny dawno go wyłowić. Spójrzmy na wyniki głosowania - póki co mamy 50% wokalów - w każdym programie awansował/a jeden wokalista/ka + ktoś inny i pomału robi się z tego program z cyklu "fajnie śpiewam". Póki co krucho widzę te talenty w starciu z fajnym śpiewaniem, które umrze po kilku miesiącach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi