Skocz do zawartości

Tekken with nSports #2

Featured Replies

Opublikowano

Data: 15-16.11

Miejsce: Bełchatów

Wejściówka: 30 zł (osoby wnoszące konsole PS3 wchodzą za darmo)

Gra: Tekken: DR (PS3, NTSC-U)

Nagrody: TBA

System: grupy + DE (na 32 lub 16 osób)

Energia: 100%

Ilość rund: do 3 wygranych

Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale

Kontrolery i przejściówki: uczestnicy są zobowiązani zabrać swoje pady/sticki razem z przejściówkami; organizatorzy nie zapewniają kontrolerów ani przejściówek

Profile: uczestnicy mogą uploadować na konsole turniejowe (za pomocą telefonów, pamięci masowej czy innych kompatybilnych urządzeń) dopiero wtedy, gdy zostanie wyłoniona najlepsza ósemka turnieju

Areny: wybierane losowo

Ustawienia przycisków: przed walką

Nagrywanie walk: walki będą nagrywane przeze mnie kamerą; pierwszego dnia będę nagrywał te najciekawsze, a drugiego wszystkie pozostałe walki turnieju indywidualnego

Pierwszy dzień: grupy oraz faza DE aż do wyłonienia najlepszej ósemki turnieju (jeżeli czas pozwoli)

Drugi dzień: końcowa faza turnieju indywidualnego oraz - w ramach możliwości - rozegranie turnieju teamowego, o którym przeczytacie niżej

Dodatkowe informacje:

- Jinpachi i Mokujin są zbanowani

- programowanie kontrolerów jest zabronione

- Sixaxisa można używać wyłącznie z kablem USB; po zakończonej walce należy niezwłocznie wyłączyć go (chyba że uczestnik będzie rozgrywał kolejną walkę na tej samej konsoli); za złamanie tej zasady grozi wymazanie wyniku poprzedniej walki i wpisanie rezultatu 2:0 lub 3:0 (zależnie od fazy) na korzyść przeciwnika

- osoby zabierające konsole proszone są o stworzenie na konsoli profilu "www.nsports.pl" i nie robienie nic na nim w Tekkenie

- nieuzasadniona pauza w trakcie gry = utrata rundy (chyba, że przeciwnik zgodzi się, by nie było owej utraty rundy)

- zawodnicy nie mogą rozpraszać siebie nawzajem; naruszenie tej zasady grozi utratą rundy lub walki, a w skrajnych przypadkach walkowerem

- po rozpisaniu grup zostaną wybrani liderzy, którzy będą mieli za zadanie wpisywać wyniki rozgrywanych walk; dostaną oni również zadanie losowania numeru grupy (tak jak to było w przypadku turnieju BenQ)

- jeśli zawodnik nie zgłosi się po 10 minutach od głośnego 3-krotnego wyczytania jego nicku, automatycznie przegrywa

- walki muszą zostać rozegrane do końca (nie ma rzucania monetą)

Turniej teamowy: turniej ten zostanie rozegrany wyłącznie wtedy, gdy będziemy pewni, że drugiego dnia znajdziemy na to czas; przez wielkim finałem turnieju indywidualnego spośród wszystkich uczestników turnieju rozlosujemy 12 osób, które wezmą udział w turnieju teamowym 3v3 (zespoły również zostaną wybrane losowo) ze standardowymi zasadami (do 3 wygranych rund, do 1 wygranej walki, przegrany schodzi)

Lista uczestników: http://ttp.poznan.pl/viewpage.php?page_id=49

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 15,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja w to wchodzę - proszę mnie dopisać do listy! :D

I jeszcze pytanka małe:

- czy zdarzenie będzie miało miejsce tam, gdzie poprzednia edycja?

- czy dostarczając własną konsolę mogę liczyć na zerowe wpisowe?

Pozdrawiam!

Opublikowano

wstępnie mozesz mnie dopisac, ale to wstepnie... (zeby nie bylo problemow potem do mnie).

Opublikowano

To jest lista osób które sie wczesniej zapowiadały- do tych osób jeszcze pewnie ktoś dojdzie:)np. mashter jak będzie mogl to wpadnie

-Velurian TLT

-Dante TLT

-Gomez TLT

-Junior TLT

-Nevan

-Solo

-Gajda

-Cambion Ateam

-Raveman Ateam

-Robson???????(dowiem sie niebawem)

-Pychu

-Muflon

-Chudy

-Valens

-madmark

-insane

-wacho TcT

-Krakers TcT

-LNG

-Alik TcT

-Brolly

-Borut

-Zielarz

-Deviljin

-Nemesis

-Gaawa

-Chmielu

-Tundra

-Duo

-Xelos

-Tokis

-Equester

-Kitos

-Madi

Panowie co z tym terminem wkoncu??

Edytowane przez VeluriaN

Opublikowano
To jest lista osób kture

Tomku na świętą Anielkę

Opublikowano

Velur nigdy nie ogarniał pisania gramatycznie/ortograficznie na klaffce swojego laptopa wiec się nie czepiaj ^^ bo ci podeśle linka do próby zjechania mnie za ortografie xD

BTW. Tak jak Velur pisał ja będę na 100%.

Pozdro.

No i zapisz mnie jako " Junior TLT" postacie - King,Anna.

Edytowane przez Keii

Opublikowano
  • Autor

Tomku, stara lista odpada. Chcę, by każdy powiedział jeszcze raz, czy będzie. Najlepiej podając postać, jak przy turnieju w Poznaniu.

Opublikowano

Kasia(Christy), 2gn. Swayman(Julia), Cambio-dolore(Marduk), Andrzej(Hwourang) jedziemy :D Tylko muszę wykombinować Pad-a.

Aaaa no i Jakubie, czy te 30 zł to za wstęp czy udział w turnieju ??

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

Raczej się pojawię.

O co chodzi z tym deklarowaniem postaci? Nie będzie wolno zmieniać podczas turnieju???

Opublikowano

Na TTP można było ale jakoś tak się chyba przyjęło z deklarowaniem...

Opublikowano

Kto odbanował Nevana na TTP?

Opublikowano
  • Autor
O co chodzi z tym deklarowaniem postaci? Nie będzie wolno zmieniać podczas turnieju???

Można. Chodzi tylko o listę na stronie, żeby ładnie wyglądała ;)

Opublikowano

To był oczywiście głupi żart, mam nadzieję, że Nevan będzie mógł zagrać ;].

Pitrex, kiedy się spytasz o nagrody?

Opublikowano

To turniej dwu dniowy czy nocka :huh: ? jeżeli nocka to się pojawię jeżeli 2 dni to niestety odpadam :mellow:

Opublikowano

2 dni, 15 -16 listopada..tak jak TTP Poznań

Opublikowano
2 dni, 15 -16 listopada..tak jak TTP Poznań

Może pokrótce jakieś detale ?? Np. w przybliżeniu w jakich godzinach się zaczyna ?? Ile TV ?? ile konsol ?? Bo my tutaj pitu-titu a 15-16 się zbliża.

Opublikowano

Konsole: od 6 do 10

Godziny: tak jak na TTP, przypuszczam, że dużo nie będą się różnić.

Edytowane przez FreeFrag

Opublikowano

tylko nie zapomnijcie skołować na czas TV-ików. :shifty:

Opublikowano

Sobota:

9:00 – początek Time To Play

9:00-10:45 – potwierdzenie chęci uczestnictwa oraz dokonanie wpłaty; konsole udostępnione do freeplay’ów

10:45-11:25 – rozpisanie grup, wybranie liderów, losowanie numerów grup

11:25 – początek turnieju indywidualnego, faza grupowa

15:00 – zakończenie rozgrywek grupowych

15:00-15:30 – 30-minutowa przerwa

15:30 – początek fazy Double Elimination

19:30 – zakończenie fazy DE dnia pierwszego

19:30-21:00 – freeplay’e, oficjalne Money Matches (część pierwsza)

21:00 – koniec pierwszego dnia turnieju

Niedziela:

11:00 – wznowienie turnieju indywidualnego

12:45-12:55 – losowanie uczestników turnieju drużynowego

13:00 – finał turnieju indywidualnego

14:00-15:00 – turniej drużynowy

15:00-17:30 – druga część oficjalnych Money Matches, freeplay’e

18:00 – ceremonia wręczenia nagród dla najlepszych Graczy Time To Play

Opublikowano

Dzięki za dokładny plan. Może ktokolwiek z kto jest ogarniąty w tym Baeuchatowie jakie tam są noclegi, tylko nie piszcie że w Monarze mają wolne koce ?? No i dalej nie otrzymałem odpowiedzi czy te 30zł to jest za wstęp czy za udział w turnieju.

P.S. SZYPER, DAWAJ MM O 5 ZŁ, DO 3 WYGRANYCH. Tym razem wezmę cie bez masła :P

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

Dobra Thundra/Tajga czy jak tam masz xD jedziemy MM o 10 zł ??

Pozdro.