Opublikowano 12 października 200816 l Hej Di 2 dni przed powstaniem tego tematu Equester pisał mi PM że na 99% zjawi sie w Bełchatowie z Kitosem i Madim, chłopak żadko wchodzi na forum to pewnie nie ma jak sie zapisać, dopisz ich
Opublikowano 13 października 200816 l Autor Potwierdzam, konsola = wejście za darmo na turniej. Lista uczestników powiększyła się, jednak przypominam, że nie będzie można wystartować w turnieju, nie będąc na niej. Wkrótce ukaże się ona również na stronie www.ttp.poznan.pl
Opublikowano 13 października 200816 l Mam nadzieje że mnie dopisałeś XD pozdro pojawie sie poćwicz...
Opublikowano 14 października 200816 l Ok dodałem listę zapisanych, Di na dniach uzupełni ją o postacie więc nie burzyć się, że macie drewno ;p Di dopisz potem do listy jeszcze: Nick: Kamiru Postać: Christie Monteiro
Opublikowano 14 października 200816 l Autor Na turnieju będzie dostępnych 6 telewizorów. Jeśli chodzi o konsole, to będzie moja i Tokisa, więc zostają jeszcze 4 miejsca. Chętni?
Opublikowano 16 października 200816 l Raczej przyjadę (na jakieś 60%) więc mnie także proszę dopisać - Rafimaru (TcT). Gdybym zmienił plany to jeszcze o tym poinformuję.
Opublikowano 16 października 200816 l Proszę o dopisanie -Pitrex (potrzebujecie jeszcze konsoli ? jeśli tak to mogę ze sobą zabrać) aha postać jakby ktoś nie wiedział to Brytulek ;d ,jeszcze pogadam ze Snake'iem może też się zabierze,to też trochę decyduje o moim przyjeździe xD. P.S. Wiadomo może o której się turniej zaczyna ? bo ja bym był na miejscu koło 15... Edytowane 16 października 200816 l przez Pitrex
Opublikowano 17 października 200816 l Autor Z chęcią przygarniemy konsolę, o ile to NTSC, ale... P.S. Wiadomo może o której się turniej zaczyna ? bo ja bym był na miejscu koło 15... http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t&p=1635932
Opublikowano 17 października 200816 l Z chęcią przygarniemy konsolę, o ile to NTSC, ale... P.S. Wiadomo może o której się turniej zaczyna ? bo ja bym był na miejscu koło 15... http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t&p=1635932 Zaproponowałbym swoją ale ja mam PAL. Pogadam z Solo, na pewno się zgodzi cobyśmy przytachali jego konsole.
Opublikowano 17 października 200816 l Mam nadzieje że wersje JP zawsze są w NTSC ?? Bo takową posiadam
Opublikowano 17 października 200816 l Tekkenik oczywiście NTSC-U. No to będzie trzeba inne połączenie znaleźć P.S. Jak tam z noclegiem ?, nie byłem na poprzedniej edycji więc się nie orientuje. Edytowane 17 października 200816 l przez Pitrex
Opublikowano 17 października 200816 l Slepy - gratzy urodzinowe itd : ). Dzięki stary W Bełchatowie wychylimy puchara W koncu nowe koreanskie mikro kucanie, ktore pokazal TBT Chodzi ci o Lowparry w klatkę i zablokowanie mida Neutralem ?? Nie , chodzi o uklęknięcie pod rzutem
Opublikowano 18 października 200816 l Nie , chodzi o uklęknięcie pod rzutem Jeśli chodzi o schylanie się pod rzutami to Pychu może napisać Ci niezły wierszyk. Edytowane 18 października 200816 l przez Bażant
Opublikowano 18 października 200816 l Autor Co się tyczy konsol, to aktualnie mamy tak: 1. Di 2. Tokis 3. Velurian 4. Keii 5. Gajda 6. Pitrex lista rezerwowa: 1. Solo P.S. Jak tam z noclegiem ?, nie byłem na poprzedniej edycji więc się nie orientuje. Poprzednia edycja była w Poznaniu, więc wiesz... W każdym bądź razie nocleg będzie we własnym zakresie. W szkole nie będzie można spać.
Opublikowano 18 października 200816 l Dopisz do listy: Adam "Krysta" Skręty. Postać: Heihachi (i kaz, ale będzie wolał do ikonki Henia).
Opublikowano 18 października 200816 l Jeśli chodzi o schylanie się pod rzutami to Pychu może napisać Ci niezły wierszyk. Pozdrawiam wszystkich graczy z miasta Warszawy i miasta Poznań
Opublikowano 19 października 200816 l Autor Dziś zaktualizuję listę. Do warszawiaków: Czy ktoś z Was będzie w stanie przygarnąć w piątek wieczorem fastlegs i zabrać ją w sobotę rano do Bełchatowa? Najprawdopodobniej będę jechał w piątek, a jeśli będę chciał ją odebrać z lotniska to nie zdążę na ostatni PKS.