Pitrex 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 @Pitrex Nie ma sprawy, Twoją grupę wystartuję jako jedną z dwóch ostatnich. Dzięki ziąą ;] Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Info w sprawie noclegów: http://www.ttp.poznan.pl Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Ludzie, co do rezerwacji spanka w kafe, a więc skoro jest napisane: Imię, nazwisko, nick i klan: to po co mi Gajda (Tekken)... PEŁNE DANE Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 (edytowane) Proszę o dopisanie Banan postać Law, tylko jego tez jakby co to do jakiejs ostatniej grupy bo jak bedzie jechal to ze mna. Edytowane 23 października 2008 przez Pitrex Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 października 2008 Autor Opublikowano 23 października 2008 Ok. Pamiętaj tylko, że więcej "ostatnich" grup nie będzie Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Wow widze ze jakis problem z tym hmm moim okresem probnym:D Szyper spokojnie:D Z reszta z tego co wiem to Grey jest szefem hmmm:D Ale jakos przezyje bez tagu ;p Cytuj
Deviljin 0 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Di weś no popraw liste bo Roman gra kingiem a goro annom Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Z reszta z tego co wiem to Grey jest szefem hmmm:D A ja myślałem że Grey jest EMO Edytowane 24 października 2008 przez Bażant Cytuj
szyper 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. BTW jak wyglądają nagrody? Będą tylko te pieniężne? Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. BTW jak wyglądają nagrody? Będą tylko te pieniężne? co do nagród jest jeszcze czas ;] Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ?? Edytowane 24 października 2008 przez Bażant Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ?? Niezbyt, nie na sali ;] może w kafe tak jak będziesz tam kimał, ale na sali nie ;] Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ?? Niezbyt, nie na sali ;] może w kafe tak jak będziesz tam kimał, ale na sali nie ;] Przecież na takim stanowisku można by też normalnie grac, po uprzednich testach... Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Przecież na takim stanowisku można by też normalnie grac, po uprzednich testach... Oczywiście, pomyślałem w ten sam sposób. Przecież turniej nie musi się odbywać na nim, mógłby służyć jako taki przystaneczek dla jakiegoś samotnego pielgrzyma chcącego machnąć sobie kolejeczkę porządnego tekkenka ;P pffff.... Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 No jest jednym z "szefów" co nie znaczy, że jak coś powie to od razu tak jest.. U nas "szefem" jest ten co trzyma pilot do telewizora albo zimną wódę w lodówce A teraz do szanownych organizatorów. My bierzemy moją Full-Turbo-HD czternastkę Wiec konsolę Sola będzie można pod nią podpiąć. Dało by radę takie free-playowe stanowisko ?? Niezbyt, nie na sali ;] może w kafe tak jak będziesz tam kimał, ale na sali nie ;] Przecież na takim stanowisku można by też normalnie grac, po uprzednich testach... Nie.. stanowiska będą nasze sponsorowane, nie mogę obok nich postawić telewizora 14" "Full-Turbo-HD"....sry nie ode mnie zależy... Cytuj
Sway 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Nie jest to pewne ale postaram się przyjechać... mam nadzieje ,że dam radę. DI co z noclegiem w tej kafejce? Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 października 2008 Autor Opublikowano 26 października 2008 2. post od góry w tym temacie Cytuj
Guardian19 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Prosze o dopisanie do listy uczestnikow jescze nie jestem 100% pewien ale... Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Jest ziomus!! SWAY TY MALA WASKA ..... wiedzialem ze wpadniesz!! To moze maly beer-match DJ na DJ?? Gajda co powiesz na beer-match kaz VS kaz ?? Krysta twoj Kaz mi zaimponowal, naprawde daje rade,ciekaw jestem czy moj Kazuyama da sobie z nim rade, beer-match ??? Niestety Gomez TLT nie bedzie mogl wpasc(Anglia) PROSZE O DOPISANIE- HaoS_TLTnoob postac BALETNICA Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 Nie wiem, która postać jest baletnicą. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Nie wiem, która postać jest baletnicą. hmm.... zgaduje...krycha xD? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Nie wiem, która postać jest baletnicą. hmm.... zgaduje...krycha xD? oO Pod jakim względem krycha jest podobna do baletnicy? Ja bym powiedział, że Lily ;] Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Nie wiem, która postać jest baletnicą. Może chodzić o Lili. Ale to tylko przypuszczenie. Warszawa , a co z SingStarem? Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Nie wiem czy będzie możliwość żeby pośpiewać na turnieju, a w kafejce w nocy chyba też nie bedzie mozna drzeć ryja :song: , ale może lepiej niech Di sie wypowie :spox: Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Warszawa , a co z SingStarem? A jak myślisz drzemy mordę XD No dawno z tobą Nevan nie śpiewałem XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi